X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia/89 wrote:
    Milka ja przy udanym transferze brałam magneB6 3x1 cały czas i scopolan 3x1 przez 3 dni bo miałam 10 tabletek. Po pierwszym transferze bolało mnie mocno podbrzusze okresowo więc przy drugim nie chciałam dopuścić do skurczy. Nie wiem czy akurat to pomogło czy nie ale napewno nie zaszkodziło😉
    A czemu nie wzięłaś zwolnienia lekarskiego? Doktor zawsze bez problemu wystawia po transferze, aż do bety.
    Nie wiem czemu ;/ bo jestem w domu , wszystko niejasne apropo kasy ;/ nie wiem czy nie wziąć urlopu na tydzień albo właśnie L4

• Gabulka Znajoma

Wysłany: 19 marca 2020, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...

• monzaw Autorytet

Wysłany: 19 marca 2020, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:
    Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...
    O Boże!! Co za ludzie!! Powiedz mi jacy dziś byli lekarze? Pytam bo moim lekarzem prywatnie jest dr Kaczmarczyk a ona chyba przyjmuje w Arvimedzie w czwartek🙄

43ktpx9i26rpbwqn.png
    Ona
    AMH: 3.85 (2020)

On:
    07.2019-pojedyncze plemniki 😦
    mikrodelecje AZFc.., wnętrostwo..

17.11.2019 - biopsja mtese,
    12.12.2019 - wynik: są plemniki😍

I transfer:
    23.01.2020 - transfer w 3 dobie
    Mamy ❄❄❄❄ 3dniowce
    11dpt - 284.3mlU/ml, 13dpt - 960mlU/ml, 18dpt - 7063mlU/ml

06.10.2020 - Gabriela💖

II transfer:
    5.11.2022- transfer
    10dpt- 61♡
    12dpt- 96..
    14dpt- 138..
    19dpt-170..
    24dpt-325..szpital, podejrzenie cp, (methotrexate, cytotec)

III transfer:
    09.10.2023 - transfer

15.06.2024- Wiktoria💖
  • Monia/89 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2020, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:

Nie da się tego inaczej skomentowac niż ja pier**le😑😑😑😑😑😑 bezmyslnosc ludzi w naszym społeczeństwie przechodzi wszelkie granice!

Gabulka najgorsze jest to za głupotę tych debili obrywaja niewinni ludzie jak Ty, w głowie mi się nie mieści że ludzie którzy walczą z niepłodnościa, moznaby stwierdzić dojrzali... I coś takiego..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 16:40

03.2019 punkcja
    05.2019 1 transfer 4AA cb
    09.2019 histeroskopowa biopsja endometrium (wysokie NK) + scratching
    10.2019 2 transfer 4AA intralipid+encorton
    8 dpt 90,58
    10 dpt 234,50
    12 dpt 582,70
    25 dpt crl 2,7 mm mamy ❤️
    Czekamy na córeczkę 🙆
    06.2020 mamy 51 cm cudu❤️
    10.2022 transfer 4.1.1
    8 dpt 71,46
    10 dpt 228,20
    14 dpt 1051
    24 dpt mamy ❤️
    06.2023 mamy 54 cm drugiego cudu❤️
  • Gabulka Znajoma

Wysłany: 19 marca 2020, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monzaw wrote:
    O Boże!! Co za ludzie!! Powiedz mi jacy dziś byli lekarze? Pytam bo moim lekarzem prywatnie jest dr Kaczmarczyk a ona chyba przyjmuje w Arvimedzie w czwartek🙄

Jak ja byłam to był tylko dr. Ch

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:
    Normalnie ręce opadają.... ze siebie narażają to ich sprawa, ale co winni inni ludzie. No szok!

• Paulina12345 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to świetnie. Ja chciałam w przyszłym tygodniu pilnie tam coś załatwić to klinikę pewne zamkna

Gabulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monzaw wrote:

Byl m.in Dr Ch :0

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:

O której to było ? :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie to NIESTETY wcale nie dziwi, chociaż mega wkur....a. Jak widzę i słyszę i co ludzie wyprawiają to się zastanawiam gdzie oni mają mózgi. W samej mojej rodzinie nie jeden jest taki co niby się boi wirusa i krytykuje co to ludzie nie wyprawiaja po czym leci w niedzielę do kościoła... albo robi imprezę urodzinową dla rodziny... Ludzie są BEZMYSLNI. Jeden się zastosuje do zasad a 10 innych robi jak robi...

• Gabulka Znajoma

Wysłany: 19 marca 2020, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka90 wrote:
    O której to było ? :O

Ok 13

• Gabulka Znajoma

Wysłany: 19 marca 2020, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina12345 wrote:
    No to świetnie. Ja chciałam w przyszłym tygodniu pilnie tam coś załatwić to klinikę pewne zamkna

No nie wiadomo co będzie, mi doktor kazał odstawić wszystkie lekarstwa. Mam odwołany transfer

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:
    No nie wiadomo co będzie, mi doktor kazał odstawić wszystkie lekarstwa. Mam odwołany transfer

Przykro mi :( mam nadzieję,że nas wszystkich nie zamkną w kwarantannie teraz i że Ci ludzie po prostu mają grypę czy coś,pewnie będą musieli iść na test

A tam jeszcze są hodowle in progress ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 16:57

• ElfiaKsiężniczka Autorytet

Wysłany: 19 marca 2020, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:
    co za bezmyślność !!! 😠😠😠

https://ovufriend.pl/pamietnik/warto-walczyc,3937.html
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jestvto, że korona unosi się w zamkniętym pomieszczeniu trzy doby, więc skoro chodziła na monitoringibi jest zarażona to korona tylko hula po całym Artwimedzie. A co na to dr Ch wykonał jej punkcję?

• Gabulka Znajoma

Wysłany: 19 marca 2020, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka wrote:
    Najgorsze jestvto, że korona unosi się w zamkniętym pomieszczeniu trzy doby, więc skoro chodziła na monitoringibi jest zarażona to korona tylko hula po całym Artwimedzie. A co na to dr Ch wykonał jej punkcję?

Od razu została wyproszona na zewnątrz. Pielęgniarki od razu brały się za dezynfekcję w środku. Dr odmówił punkcji i wysłał ich do szpitala zakaźnego a reszte pacjentów co czekało na wizytę odesłał do domu. Widać że był mega zly

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka wrote:
    Od razu została wyproszona na zewnątrz. Pielęgniarki od razu brały się za dezynfekcję w środku. Dr odmówił punkcji i wysłał ich do szpitala zakaźnego a reszte pacjentów co czekało na wizytę odesłał do domu. Widać że był mega zly
    No nie dziwię się też bym się wściekła, sparaliżowali pracę całej kliniki. Powinni ich pociągnąć do odpowiedzialności finansowej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2020, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina12345 wrote:
    Zna się któraś z Was na interpretacji komórek NK?
    Jaki masz wynik ?

• Madzialena Znajoma

Wysłany: 19 marca 2020, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże co za bezmyślność. Ja nie wiem co Ci ludzie mają q głowach. Dziś dzwoniłam umówić się na wizytę na monitoring Ale teraz szczerze to bardzo się boję....niby Pani z recepcji nie mówiła nic ze wizyty sa odwolane no ale.... już nie chodzi nawet o mnie gdybym się zarazila tylko o moich bliskich rodziców dziadków bo starsze osoby przechodzą przecież to bardziej... to jest jakaś masakra.

• Wombat Autorytet

Wysłany: 19 marca 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabulka strasznie mi przykro :/ no niesamowite, az nie chce sie wierzyc. Co Ci ludzie maja w glowach...

qb3c20mm8gig3vkj.png
    Starania od 6.2017
    2xHSG - niedrożność jajowodów
    11.2018 - laparoskopia
    10.03.2019 - ivf start
    25.03.2019 - transfer 4.2.2
    1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane :(
    24.09.2019 - transfer 4.2.2
    8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔
‹‹ 1141 1142 1143 1144 1145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ