Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia/89 wrote:Milka ja przy udanym transferze brałam magneB6 3x1 cały czas i scopolan 3x1 przez 3 dni bo miałam 10 tabletek. Po pierwszym transferze bolało mnie mocno podbrzusze okresowo więc przy drugim nie chciałam dopuścić do skurczy. Nie wiem czy akurat to pomogło czy nie ale napewno nie zaszkodziło😉
A czemu nie wzięłaś zwolnienia lekarskiego? Doktor zawsze bez problemu wystawia po transferze, aż do bety. -
Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...
-
Gabulka wrote:Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...
Ona
AMH: 3.85 (2020)
On:
07.2019-pojedyncze plemniki 😦
mikrodelecje AZFc.., wnętrostwo..
17.11.2019 - biopsja mtese,
12.12.2019 - wynik: są plemniki😍
I transfer:
23.01.2020 - transfer w 3 dobie
Mamy ❄❄❄❄ 3dniowce
11dpt - 284.3mlU/ml, 13dpt - 960mlU/ml, 18dpt - 7063mlU/ml
06.10.2020 - Gabriela💖
II transfer:
5.11.2022- transfer
10dpt- 61♡
12dpt- 96..
14dpt- 138..
19dpt-170..
24dpt-325..szpital, podejrzenie cp, (methotrexate, cytotec)
III transfer:
09.10.2023 - transfer
15.06.2024- Wiktoria💖 -
Gabulka wrote:Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...
Nie da się tego inaczej skomentowac niż ja pier**le😑😑😑😑😑😑 bezmyslnosc ludzi w naszym społeczeństwie przechodzi wszelkie granice!
Gabulka najgorsze jest to za głupotę tych debili obrywaja niewinni ludzie jak Ty, w głowie mi się nie mieści że ludzie którzy walczą z niepłodnościa, moznaby stwierdzić dojrzali... I coś takiego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 16:40
03.2019 punkcja
05.2019 1 transfer 4AA cb
09.2019 histeroskopowa biopsja endometrium (wysokie NK) + scratching
10.2019 2 transfer 4AA intralipid+encorton
8 dpt 90,58
10 dpt 234,50
12 dpt 582,70
25 dpt crl 2,7 mm mamy ❤️
Czekamy na córeczkę 🙆
06.2020 mamy 51 cm cudu❤️
10.2022 transfer 4.1.1
8 dpt 71,46
10 dpt 228,20
14 dpt 1051
24 dpt mamy ❤️
06.2023 mamy 54 cm drugiego cudu❤️ -
nick nieaktualnyGabulka wrote:Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabulka wrote:Dzisiaj ja na forum trochę ponarzekam. Powiedzcie mi co trzeba mieć w głowie żeby zrobić coś takiego. Czekam w poczekalni na USG przed transferem i wchodzi pani z panem, niby dzisiaj ma mieć punkcję. Sprawdzają temperaturę i wychodzi że oboje mają grubo ponad 38. Dopiero później się przyznają że 3 tygodnie temu byli we Włoszech. Ja mam wszystko odwołane, nie wiadomo co z całą załogą kliniki, bo pani sobie jeździła na monitoring i mogła już kogoś zarazić. Normalnie ręce opadają...
O której to było ? -
nick nieaktualnyA mnie to NIESTETY wcale nie dziwi, chociaż mega wkur....a. Jak widzę i słyszę i co ludzie wyprawiają to się zastanawiam gdzie oni mają mózgi. W samej mojej rodzinie nie jeden jest taki co niby się boi wirusa i krytykuje co to ludzie nie wyprawiaja po czym leci w niedzielę do kościoła... albo robi imprezę urodzinową dla rodziny... Ludzie są BEZMYSLNI. Jeden się zastosuje do zasad a 10 innych robi jak robi...
-
nick nieaktualnyGabulka wrote:No nie wiadomo co będzie, mi doktor kazał odstawić wszystkie lekarstwa. Mam odwołany transfer
Przykro mi mam nadzieję,że nas wszystkich nie zamkną w kwarantannie teraz i że Ci ludzie po prostu mają grypę czy coś,pewnie będą musieli iść na test
A tam jeszcze są hodowle in progress ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2020, 16:57
-
-
nick nieaktualny
-
Poziomka wrote:Najgorsze jestvto, że korona unosi się w zamkniętym pomieszczeniu trzy doby, więc skoro chodziła na monitoringibi jest zarażona to korona tylko hula po całym Artwimedzie. A co na to dr Ch wykonał jej punkcję?
Od razu została wyproszona na zewnątrz. Pielęgniarki od razu brały się za dezynfekcję w środku. Dr odmówił punkcji i wysłał ich do szpitala zakaźnego a reszte pacjentów co czekało na wizytę odesłał do domu. Widać że był mega zly -
nick nieaktualnyGabulka wrote:Od razu została wyproszona na zewnątrz. Pielęgniarki od razu brały się za dezynfekcję w środku. Dr odmówił punkcji i wysłał ich do szpitala zakaźnego a reszte pacjentów co czekało na wizytę odesłał do domu. Widać że był mega zly
-
nick nieaktualny
-
Boże co za bezmyślność. Ja nie wiem co Ci ludzie mają q głowach. Dziś dzwoniłam umówić się na wizytę na monitoring Ale teraz szczerze to bardzo się boję....niby Pani z recepcji nie mówiła nic ze wizyty sa odwolane no ale.... już nie chodzi nawet o mnie gdybym się zarazila tylko o moich bliskich rodziców dziadków bo starsze osoby przechodzą przecież to bardziej... to jest jakaś masakra.
-
Gabulka strasznie mi przykro no niesamowite, az nie chce sie wierzyc. Co Ci ludzie maja w glowach...
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔