Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Kometko,spis badan do wykonania na kwalifikace dostalam.Pani przez tel.mi powiedziala ze nie obiecuje ze beda jeszcze miejsca ale zapisala nas na wizyte kwalifikacyjna...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Zwyczajowo kończysz nieudany okresem i dwa pełne cykle przerwy. Muszą się jajeczka odbudować
-
Ja odebrałam telefon z kliniki. Pierwsze pytanie było jak się czuję. No ale to nie ważne, miał mi mówić o komórkach! Na 14 oocytów 3 miały coś nie tak z otoczką, jeden niedojrzały. Zostało 10, z czego jeden był nieprawidłowy, więc 9 mamy zapłodnionych. Chyba nic nie pokręciłam. W każdym razie mamy 9. W środę lub czwartek telefon będzie co z nich się uda wyhodować i do mrożenia idą wszystkie.
pabelka88, szurusiowa, Lola79, Vanili, Kayaa, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Torunianka wrote:Właśnie odpisał mi Ch. Powiedział, że faktycznie muszą być dwa cykle przerwy między stymulacjami. Ale na wizyte mogę się zapisać kiedy chce i dostane już plan i recepty. Ehh czyli jak planowo przyjdą @ to 19.02 zacznę na nowo zastrzyki.
Torunianka lubi tę wiadomość
-
Kometa gratuluję super wynik! Trzymam kciuki za komplet do mrozenia!
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Cometa gratuluję super wynik.
Ja po punkcji czuję się kiepsko brzuch mnie boli tak że, nie wiem jak z tego auta wyjdę. Jeszcze nie dojechałam do domu od ponad godziny szukam apteki gdzie mogę wykupić receptę. Już mnie popołudniowa dawka żelu minęła bo nie mogę recepty wykupić
Ogólnie pobrali mi 15 pęcherzyków z czego stwierdzili 11 kumulusów.ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Aniu, jestem 35+.
Heh, mieliśmy pytania do dr przed punkcją, podczas wypisywania papierów, pytam o komórki. Dr mówi: no, czy na pewno chcę zamrażać pozostałe (bo tak zaznaczylismy), bo to kosztowne jest. Ja zdziwiona, a ten, że u mnie i tak mogą sześć zapłodnić, resztę się wyrzuca. Ja na to: a nieprawda, u mnie wszystkie idą do zapłodnienia. Ja tylko tak młodo wyglądam
On w komputer i mówi: rzeczywiście, u pani wiek pozwala na zapłodnienie wszystkich, przepraszam. A właściwie nie mam za co przepraszaćTorunianka, Anatolka, ewa84, ewlinaaa85, Lola79, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Hej Cometa gratuluję super wynik.
Ja po punkcji czuję się kiepsko brzuch mnie boli tak że, nie wiem jak z tego auta wyjdę. Jeszcze nie dojechałam do domu od ponad godziny szukam apteki gdzie mogę wykupić receptę. Już mnie popołudniowa dawka żelu minęła bo nie mogę recepty wykupić
Ogólnie pobrali mi 15 pęcherzyków z czego stwierdzili 11 kumulusów.
Ooo super
Ja dziś szukałam menopuru i cetrotide i dopiero w aptece na Bratysławskiej w kaufland dostałam ;/
Kolejna wizyta w pn wieczorem
Masakra dziś mieli tam mexyk znowu ze szkoda gadac i ciągle jak jestem to słyszę że kogoś wyniki im się gubią :p
Doktor niby miał wolne dziś a pacjentów przyjmował:p
Ja miałam kolejna wizytę znowu u innej pani doktor, trochę się na mnie wqrzyla bo był problem z receptą ehh generalnie w międzyczasie mojej wizyty a czekania na receptę pani doktor punkcje też poleciała zrobić szaleństwo tam.. -
Ale co najważniejsze pecherzyków więcej i wieksze chyba że 4 już mają po 18mm a jeden 20 bo podpatrzylam co nakartce doktor sobie rozpisala,
Generalnie zapytana czy mi podrosly pecherzyki powiedziała tylko tak podrosły:p
Ale policzylam sobie co na kartce rozpisywała :pComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ewelina, no wynik też niczego sobie. Brawo. Kurczę, jeśli będzie Ci się pogarszać to jedź do szpitala. Co za żel dostałaś?
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ooo super
Ja dziś szukałam menopuru i cetrotide i dopiero w aptece na Bratysławskiej w kaufland dostałam ;/
Masakra dziś mieli tam mexyk znowu ze szkoda gadac i ciągle jak jestem to słyszę że kogoś wyniki im się gubią :p
Ja miałam kolejna wizytę znowu u innej pani doktor, trochę się na mnie wqrzyla bo był problem z receptą ehh generalnie w międzyczasie mojej wizyty a czekania na receptę pani doktor punkcje też poleciała zrobić szaleństwo tam..ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Hehe spotkania pierwszego stopnia
Ewka - powinnaś szczegółowo się dowiedzieć od niej a nie ściągać z kartek. Chcesz wiedzieć pytaj. Fajnie, że urosły. To masz jeszcze jeden podgląd?
Ewelina - ja po punkcji duphaston (w sumie to inna wersja luteiny, a właściwie progesteronu, więc praktycznie to samo co ty) i ten unidox - przeciwinfekcyjnie.
Z tym, że u mnie transfer odroczony. A co tobie powiedzieli? Skoro encorton to szykują cię do transferu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 18:06
-
ewlinaaa85 wrote:Matwiłam się o tą receptę bo tego żelu nie mogłam dosać ale już się nie martwię bo ten żel to luteina jest, amówiłam ją na poniedziałek a w domu mam luteinę dopochwowo także sprawdze dawki i wezme ją. Co wam po punkcji przepisali? Bo mi ten żel, encorton i unidox hm
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ooo super
Ja miałam kolejna wizytę znowu u innej pani doktor, trochę się na mnie wqrzyla bo był problem z receptą ehh generalnie w międzyczasie mojej wizyty a czekania na receptę pani doktor punkcje też poleciała zrobić szaleństwo tam..
Hyh moich wyników na HbS i HcV też nie było choć dawałam je Chruścikowi dobrze że, miałam wszystko przy sobie