Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewa84 wrote:Tak w ogóle w pn mam urodziny i życzę sobie informacji ze w środę punkcja:p
edit: oczywiście życzę srodowej punkcji i udanego transferuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2015, 19:54
ewa84, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCometa piękny wynik trzymam teraz kciuki za piękne podziały wszystkich maluchów.
Ewelina również gratuluję i trzymam kciuki za plemniki żeby się spisały jak należy. No i oczywiście życzę żebyś się szybko poczuła lepiej.
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jade dziewczyny!!!!!! Wydolamy finansowo,!!! Mąż powiedzial ze zrobimy wszystko a pojedziemy!!!!! Poza tym napisalam maila do kliniki i dostalam odpowiedz od dr,Ch ze spelniamy kryteria i spokojnie dostaniemy kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!
Lola79, Ania1986, ewlinaaa85, ewa84, Anatolka, ComeToMeBaby, Julita76, Lonia lubią tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Jade dziewczyny!!!!!! Wydolamy finansowo,!!! Mąż powiedzial ze zrobimy wszystko a pojedziemy!!!!! Poza tym napisalam maila do kliniki i dostalam odpowiedz od dr,Ch ze spelniamy kryteria i spokojnie dostaniemy kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!
ewa84, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyn
Mam do Was pytanie, jakie obecnie badania są wymagane do kwalifikacji w Artvimedzie. Bo jestm umówiona na wizyte 20 stycznia do doktora Ch. Nie wiem czy będą jeszcze kwalifikować bo Pani z rejestracji mówiła że na razie nic nie obiecują, ale wolałabym być przygotowana jesli chodzi o badania. -
Dziewczyny tu wcześniej pisały k wymaganiach generalnie na stronie Artvimed Masz podane kryteria
Co do badań to koniecznie fsh, tsh, amh
Cytologia ważna rok
Później każą na pewno zrobić nasze ulubione badanie test na obecność chlamydii metodą pcr, grupe krwii , hiv, hcv, HBs, test w kierunku kily - to dlaobojga partnerów
I ty biocenoze pochwy, toxoplazmoza i rozyczka przeciwciala
Niektóre dzuewczyny miały zlecone usg piersi - ja nie
Ostatnio u nich pobierali krew jakiejś dziewczynie na te toxo bo chyba miała kwalifikacje i brakowało jej tego -
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Jade dziewczyny!!!!!! Wydolamy finansowo,!!! Mąż powiedzial ze zrobimy wszystko a pojedziemy!!!!! Poza tym napisalam maila do kliniki i dostalam odpowiedz od dr,Ch ze spelniamy kryteria i spokojnie dostaniemy kwalifikacje!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Lola79 wrote:Super wiadomość Kiedy 1 wizyta? W Artvimedzie z tego co widzę większość par spoza małopolski. Dacie radę
Lola79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ewelina jak się czujesz???
Ze tak zapytam Ty bylas w niebieskiej koszuli i włosach związanych wysoko?
Tak tak to byłam dokładnie ja hyhy a czy Ty byłaś w czerwonej bluzeczce i chyba czarnym sweterku? -
ewlinaaa85 wrote:Vanili Wszystkiego Najlepszego w dniu urodzin, dużo szczęścia i duuuużo zdrowia dla Ciebie i maluszka. Niech się spełnią Twoje wszystkie marzenia
Na początek pięknego wyniku bety
Vanili lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Dzięki dziś już trochę lepiej, przynajmniej chodzić mogę w miarę normalnie hyhy ale, podbrzusze nadal boli najgorzej iść do wc jakby się pogorszyło a nie polepszyło to pojadę jutro do mojego gina
Tak tak to byłam dokładnie ja hyhy a czy Ty byłaś w czerwonej bluzeczce i chyba czarnym sweterku?
No oby już tylko lepiej było ))
Wiesz nawet nie pomyślałam że to Ty wtedy byłam przekonana ze jak o 10.30 punkcja to cię zabrali dawno, ale jak widać wygląda to trochę inaczej.
Ja miałam bordowo granatowa koszulę i czarne spodnie włosy długie wysoko związane ciemne no i charaktertaktyczny mandzur że sobą :pewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny! Możecie życzyć mi również tego by szybko minęły poranne mdłości (
3ci dzień z samego rana jazda. Nie sadzilam, że to jest takie straszne
Lekarz potwierdzil, że niewątpliwie powoduje to wzrost hcg.ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:No oby już tylko lepiej było ))
Wiesz nawet nie pomyślałam że to Ty wtedy byłam przekonana ze jak o 10.30 punkcja to cię zabrali dawno, ale jak widać wygląda to trochę inaczej.
Ja miałam bordowo granatowa koszulę i czarne spodnie włosy długie wysoko związane ciemne no i charaktertaktyczny mandzur że sobą :p