Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej a ja za jakieś 30km będę na miejscu trochę się stresuję
Ewa straaaasznie dużo zapłaciłaś aż jestem w szoku ja zapłaciłam niecałe 30zl ale dopiero dziś pewnie dostanę receptę na reszte trzymam kciuki za wasze maluchy
Odezwę się jak będę wracałaComeToMeBaby, Vanili, szurusiowa, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Hej ja po punkcji pobrano 9 z czego 8 było dojrzałych.
Czuje się już dobrze ale po zabiegu brzuch bolał niefajnie:p
W ogole dziś punkcja po punkcji;p
Po obudzeniu oczywiście nietomna musiałam opowiedzieć anestezjologmówi co mi się śniło a co tam
PóŹniej już nic nie wykombinowalam
Dziewczyny też dostałyście tyle leków? Ja wydalam 380zł
Ja coś ok 250 placilam. -
ewlinaaa85 wrote:Hej a ja za jakieś 30km będę na miejscu trochę się stresuję
Ewa straaaasznie dużo zapłaciłaś aż jestem w szoku ja zapłaciłam niecałe 30zl ale dopiero dziś pewnie dostanę receptę na reszte trzymam kciuki za wasze maluchy
Odezwę się jak będę wracała
To fajne przeżycie a potem to już z górki pójdzie -
ComeToMeBaby wrote:ale jutro to już cię chyba do domu wypuszczą?
ComeToMeBaby, Lola79, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Taka mam nadzieję. Miałam iść w poniedziałek, potem dzisiaj ale badała mnie jakaś inna pani doktor i stwierdziła, że to tsh to jakaś pomyłka musiała być i zlecila mi raz jeszcze to tsh i dzisiaj było juz 2,39. Za to beta az 242
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Vanili ty sobie zrób listę jaką betę w jakim dniu miałaś bo masz tak często robioną że trudno zweryfikować przyrosty hahahaa
Nadrobilam dzisiaj zaległości hyhyhy po wczorajszym calodniowym spankuComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:pięknie prezent pod choinkę Wam się trafił
Minął miesiąc od kwalifikacji a ja już w ciąży.
A jeszcze początek listopada byłam zdolowana po nieudanej inseminacji.
Jak to wszystko szybko się zmienia dziewczyny.
Bądźcie dobrej myśli, tak jak Kometa pisała czasem lepiej na coś poczekać, na spokojnie ale wprost do celu
Czego Wam wszystkim z całego serca życzę!ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Lola79, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa ładny wynik, teraz ściskamy kciuki za idealne podziały i terminowy transfer
Ewelinka daj znać co u Ciebie?? Jak poszło ??
Vanili cudowne wiadomości na święta macie najwspanialszy prezent jakiego można sobie życzyć oby jeszcze wypuścili Cię na święta do domu
Aniu niestety nie pomogę, nigdy nie miałam takich problemów, nawet przy zapaleniu pęcherza
Kometa nie dostałaś żadnych wieści??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDopiero do domu wróciłam jestem wykończona. Transfer się odbył mam już to cudo w sobie teraz się tylko modlić aby chciało ze mną zostać w niedziele maja mi dopiero dzwonić co zresztą moich maluchów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 23:55
szurusiowa, ewa84, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Boszzzz, to już naprawdę tańszego leku nie mógł wypisać?... Gasz...
Nie, jeszcze nie mam żadnych informacji z kliniki, dziś pewnie będą dzwonić. No, jestem ciekawa. Wczoraj jak szliśmy spać to m powiedział, że też bardzo czeka na ten telefon, bardzo jest ciekawy ile będzie zarodków.
Święta mówicie? Wiadomo - wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń wszelakich, a szczególnie marzenia o tupocie małych stópek w domu Wesołych!Anatolka, Julita76 lubią tę wiadomość