Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie wczoraj nawet punkcje taśmowo szły :p 6 na pewno było, pielęgniarki biegały jak szalone, aż żal mi ich było bo nawet nie miały jak coś zjeść, nasz doktor to samo, od punkcji do pacjentek czekających pod gabinetem.
A ludzi cała klinika podobno dziś jutro i pojutrze mają mieć wolne ale też czekam na telefon po 15 więc embriolog pracuje
Nawet jakąś parę kwalifikowali wczoraj
Ja czuję się lepiej, ale jednak brzuch ciągnie mnie jeszcze, do tego okropny ból krzyża on zawsze wie kiedy się pojawić :p jazda samochodem w dwie strony nie pomogła.
Więc generalnie poruszam się średnio :p
Ewelina czy transfer jest nieprzyjemny/ bolesny? Dostałas nowe leki?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
no kurdę niech lepiej dzisiaj do mnie zadzwonią! jakie kurdę wolne?!
telefon ustawiłam na max głośności
ewa- po 15stej? to ładnie, obyś nie musiała wstawać od Wigilijnego stołu hahaha życzę duuuużej liczby komórek p.s. miałaś nam opowiedzieć co nagadałaś anestezjologowi.
poza tym, na 24go miała mieć wizytę Bydgoszczanka. Ale się nie odzywa i nie wiadomo czy jej w takim razie nie przełożyli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 09:46
-
Hmmm no tak mi mówila pani w recepcji hmmm
Dzwonili z kliniki. Z 6 komórek zaplodnilo się 5 to chyba dobry wynik na zwykłe ivf?
Oby dalej się rozwijaly jak powinny. W pn transfer
A panu anestezjolog odpowiedziałam że śniło mi się ze nie wiedziałam czy przyjechałam pociągiem czy samochodem :p niby nic ale po co takie zwierzenia :p
Kometa teraz będą do Ciebie pewnie dzwonic
ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa transfer nie boli ani troche nic nie czujesz kompletnie
5 komóreczek to ładny wynik
Leki dostałam: duphaston, estrofem, clexane zastrzyki i gonapeptyl
Cometa jestem w szoku że na tyle komóreczek są tylko dwie blastki, ale to są na pewno te dwie którę będą czekały na ten twój test ciążowy który już tyle czasu masz ja się też nie nastawiam że wszystkie pięć przetrwają bo jużmi wczoraj Pani embriolog mówiła że dwie z nich są słabsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 10:47
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego co w życiu najpiękniejsze dla Was na te święta. Mało ostatnio piszę, wir przygotowań do świat ale nadrabiam wpisy. Gratuluje transferów i uzyskanych zarodków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2015, 11:35
ewa84, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sorka, że się nie odzywałam ale nie miałam kiedy. Wizytę przełożyli na 23 grudnia. Słabo się pęcherzyki rozwijają więc dostałam większą dawkę leków. W niedziele kolejna wizyta. Zobaczymy ile ich tam będzie.
Dziewczyny Wesołych Świąt życzę. Oby marzenia o maluchach się spełniły i żeby wszystko gładko poszło!!!ewa84 lubi tę wiadomość
-
Bydgoszczanka wrote:Sorka, że się nie odzywałam ale nie miałam kiedy. Wizytę przełożyli na 23 grudnia. Słabo się pęcherzyki rozwijają więc dostałam większą dawkę leków. W niedziele kolejna wizyta. Zobaczymy ile ich tam będzie.
Dziewczyny Wesołych Świąt życzę. Oby marzenia o maluchach się spełniły i żeby wszystko gładko poszło!!!
I dobrze nikt nie jest robotem
Bydgoszczanka podrisna też tak miałam w 6dc i miałamwięcej usg w 6,8,10 dc ale bez zwiększanią dawki udało mi się już w 12 dniu mieć punkcje. Różnica pomiędzy 6 i8 dniem była duża a ja już w 6 dniu tu fisiowalam :p dziewczyny musiały mnie do porzadku doprowadzićewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten świąteczny poranek
Ewelina gratuluję powrotu z maluchem do domu, odpoczywaj jak najwięcej i pamiętaj nie dźwigać i nie wyciągać się
Bydgoszczanka nic się nie martw, dobrze że zwiększono Ci dawkę, ja też miałam i w końcu wynik był stymulacji bardzo dobry
Cometa przykro mi że nie jest jak oczekiwaliście , ale ważne że macie blastki i te co zostały napewno są silne i dadzą Wam upragnioną ciążę, może nawet podwójnąWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2015, 07:28
Bydgoszczanka, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa, fajnie, że wracasz do formy
Nie no... coś tam wciągnę dość to niebezpieczne takie objadanie kiedy resztę czasu leżę w łóżku i nie mam jak spalić bo z zapchanym nosem i lekką gorączką to się nie chce spalać... -
nick nieaktualny