Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŻyję dziewczyny na razie jest ok ale, gdyby duszności mi wróciły to pojadę na izbę. Może to było jednorazowe
Póki co mąż zwolnił mnie z szykowania obiadu więc leżę i nic nie robię hyhy a on walczy z obiadkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 12:43
Lola79 lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Hehe no to był mój początek przygody z luteina i ważyłam jakieś 55kg więc nie czułam się gruba :p
Jak grubasek czuję się teraz mając prawie 10 kg więcej do tego brzuch jak piłkę :p którego nawet wciągnąć nie mogę :p -
Lola: nie tylko lutka, choć brałam ją 2 lata
Najpierw 1 gin regulowal mi cykle przez kolejne 8 miesięcy lutka nie robiąc monitoringow nawet, byłam bardzo senna, mogłam non stop spać, spadła aktywność fizyczna strasznie
Później brałam clo i lutke jakieś 8 cykli
mam też lekkie pco
Wcześniej np brałam antykoncepcje prawie 3 lata i nie przytylam ani kilograma
-
ewa84 wrote:Lola: nie tylko lutka, choć brałam ją 2 lata
Najpierw 1 gin regulowal mi cykle przez kolejne 8 miesięcy lutka nie robiąc monitoringow nawet, byłam bardzo senna, mogłam non stop spać, spadła aktywność fizyczna strasznie
Później brałam clo i lutke jakieś 8 cykli
mam też lekkie pco
Wcześniej np brałam antykoncepcje prawie 3 lata i nie przytylam ani kilograma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKayaa wrote:Hej Dziewczyny, mam pytanie odnośnie dnia mrożenia zarodków. Ja sierota nie zapytałam się w którym dniu zostały zamrożone a w sumie dzwonili do mnie 6 dnia po punkcji. Czy dzień kiedy dzwoni embriolog jest jednoznaczny z dniem mrożenia?
To w sumie też nie wiem w którym dniu będa mroziliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 17:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:A to co Ci powiedział embriolog? Mi dzwonili raz zeby poiformować ile komóreczek się zapłodniło, potem drugi raz z info o transferze. Na wizycie powiedzieli że, będą dzwonili w niedziele z info ile będę miała mrozaków nd to już będzie 8 dzień po punkcji
To w sumie też nie wiem w którym dniu będa mrozili
A więc pierwszy telefon, to drugi dzień po punkcji: ile sie zapłodniło, drugi telefon szósty dzień po punkcji: z informacja że mam 3 zarodki w stadium blastocysty. Ja miałam odwołany transfer. Teraz szykuje się do criotransferu na cyklu naturalnym, jutro (z USG wynika) prawdopodobnie owulacja i tak zastanawiam się na który dzień byłby criotransfer. -
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ewelina: widzę że są 3 mrozaki gratuluję
Ja nie mogę doczekać się telefonu, brzuch mnie boli że stresu
Ewka a Ty jutro transfer na pewno nie możesz się doczekać. To wspaniałe przeżycie patrzeć jak to się dzieje
Powodzenia na jutro i mocno trzymam kciuki za pozytywną bete -
nick nieaktualnyDzień dobry, nie mogłam wejść na forum przez ostatnie dni,a widzę że wy pisałyście, więc nie miałyśmy takich problemów hmm
Vanili mam tak samo że spaniem
Kati gratulacje
Ewelina mam nadzieję że poprawia Ci się samopoczucie
Ewa kciuki za transfer i pozytywną betę za 12 dniewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi się samopoczucie poprawiło tylko dziś od rana cały czas mnie w jajnikach kłuje szczególnie w prawym. Pewnie nici z tego i brzuch dalej jak piłka
Julita a jak się czuje mama przyszłych bliźniaków bo chyba wszystkie obstawiamy na bliźniakiewa84, Julita76 lubią tę wiadomość