X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre, dobre. I jak? Poczułaś się jak w ciąży czy jak grubasek? ;-) hyhy

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina!!!
    Żyjesz? Melduj się :-P

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no to był mój początek przygody z luteina i ważyłam jakieś 55kg więc nie czułam się gruba :p

Jak grubasek czuję się teraz mając prawie 10 kg więcej do tego brzuch jak piłkę :p którego nawet wciągnąć nie mogę :p

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ciekawe jak tam Ewelina hmm

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żyję dziewczyny :) na razie jest ok ale, gdyby duszności mi wróciły to pojadę na izbę. Może to było jednorazowe :)
    Póki co mąż zwolnił mnie z szykowania obiadu :) więc leżę i nic nie robię hyhy a on walczy z obiadkiem :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 12:43

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Hehe no to był mój początek przygody z luteina i ważyłam jakieś 55kg więc nie czułam się gruba :p

Jak grubasek czuję się teraz mając prawie 10 kg więcej do tego brzuch jak piłkę :p którego nawet wciągnąć nie mogę :p
    10 kg przez lutke masz więcej? Jeśli tak to strach się bać jak ja będę wyglądała po całej kuracji ;)

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola: nie tylko lutka, choć brałam ją 2 lata
    Najpierw 1 gin regulowal mi cykle przez kolejne 8 miesięcy lutka nie robiąc monitoringow nawet, byłam bardzo senna, mogłam non stop spać, spadła aktywność fizyczna strasznie
    Później brałam clo i lutke jakieś 8 cykli
    mam też lekkie pco

Wcześniej np brałam antykoncepcje prawie 3 lata i nie przytylam ani kilograma

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Lola: nie tylko lutka, choć brałam ją 2 lata
    Najpierw 1 gin regulowal mi cykle przez kolejne 8 miesięcy lutka nie robiąc monitoringow nawet, byłam bardzo senna, mogłam non stop spać, spadła aktywność fizyczna strasznie
    Później brałam clo i lutke jakieś 8 cykli
    mam też lekkie pco

Wcześniej np brałam antykoncepcje prawie 3 lata i nie przytylam ani kilograma
    No to zrozumiałe. Moja waga pod wpływem zmian hormonalnych tez się zmienia. Nie mówiąc o problemach z cyklami. U mnie też niestety bardzo woda lubi się gromadzić w organizmie. Ale wezmę to na klatę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane miłego dnia!:)

ja juz zacieram raczki na wizyte :D

ewa84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, mam pytanie odnośnie dnia mrożenia zarodków. Ja sierota nie zapytałam się w którym dniu zostały zamrożone a w sumie dzwonili do mnie 6 dnia po punkcji. Czy dzień kiedy dzwoni embriolog jest jednoznaczny z dniem mrożenia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Hej Dziewczyny, mam pytanie odnośnie dnia mrożenia zarodków. Ja sierota nie zapytałam się w którym dniu zostały zamrożone a w sumie dzwonili do mnie 6 dnia po punkcji. Czy dzień kiedy dzwoni embriolog jest jednoznaczny z dniem mrożenia?
    A to co Ci powiedział embriolog? Mi dzwonili raz zeby poiformować ile komóreczek się zapłodniło, potem drugi raz z info o transferze. Na wizycie powiedzieli że, będą dzwonili w niedziele z info ile będę miała mrozaków nd to już będzie 8 dzień po punkcji
    To w sumie też nie wiem w którym dniu będa mrozili

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2015, 17:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to prawda ze zeby dr ułozył plan stymulacji musi miec aktualne fsh?

ja mam fsh z kwietnia a amh z sierpnia.. musze powtarzac to fsh koniecznie do tej stymulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    A to co Ci powiedział embriolog? Mi dzwonili raz zeby poiformować ile komóreczek się zapłodniło, potem drugi raz z info o transferze. Na wizycie powiedzieli że, będą dzwonili w niedziele z info ile będę miała mrozaków nd to już będzie 8 dzień po punkcji
    To w sumie też nie wiem w którym dniu będa mrozili

A więc pierwszy telefon, to drugi dzień po punkcji: ile sie zapłodniło, drugi telefon szósty dzień po punkcji: z informacja że mam 3 zarodki w stadium blastocysty. Ja miałam odwołany transfer. Teraz szykuje się do criotransferu na cyklu naturalnym, jutro (z USG wynika) prawdopodobnie owulacja i tak zastanawiam się na który dzień byłby criotransfer.

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: widzę że są 3 mrozaki :) gratuluję :)

Ja nie mogę doczekać się telefonu, brzuch mnie boli że stresu

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz napisałam to do was i dzwonili :p
    Narazie wszystkie się dzielą, jutro będzie wiadomo coś więcej, transfer o 13 :)

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Vanili, Lola79 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Ewelina: widzę że są 3 mrozaki :) gratuluję :)

Ja nie mogę doczekać się telefonu, brzuch mnie boli że stresu
    Hej tak tak dziś dzwonili z samego rana i są trzy :) w sumie już w dniu transferu mi Pani embriolog powiedziała że, marne szanse aby wszystkie pięć przetrwało, jestem i tak szczęśliwa :D

Ewka a Ty jutro transfer :) na pewno nie możesz się doczekać. To wspaniałe przeżycie patrzeć jak to się dzieje :)
    Powodzenia na jutro i mocno trzymam kciuki za pozytywną bete

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, nie mogłam wejść na forum przez ostatnie dni,a widzę że wy pisałyście, więc nie miałyśmy takich problemów :-( hmm
    Vanili mam tak samo że spaniem ;-)
    Kati gratulacje <3
    Ewelina mam nadzieję że poprawia Ci się samopoczucie
    Ewa kciuki za transfer i pozytywną betę za 12 dni <3

ewlinaaa85, ewa84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Święta, święta i teraz podwójnie strach wejść na wagę ;-)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita chyba nikt nie mógł wejść na forum :) mi też udało się dopiero dziś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się samopoczucie poprawiło :) tylko dziś od rana cały czas mnie w jajnikach kłuje szczególnie w prawym. Pewnie nici z tego :/ i brzuch dalej jak piłka :)

Julita a jak się czuje mama przyszłych bliźniaków :D bo chyba wszystkie obstawiamy na bliźniaki :P

ewa84, Julita76 lubią tę wiadomość

‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ