X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj i dzis rano byly problemy z forum ;/

ewelina: zadne nici bez takiego nastawienia:p kucie w jajnikach to tez normalny objaw ciazowy :P malenstwo sie wgryza w ciebie:p

julita: kiedy wizyta i pierwsze usg???

ja na jutro jakos tak sie nie stresuje, bardzo czekalam na telefon i mam nadzieje ze wszystkie 5 zostanie ;) byłabym bardzo szczesliwa :)

teraz mam zmartwienie czy prosic doktora o L4 czy po Nowym Roku wrócic do pracy

teraz probuje sie spakowac tak zeby zabrac jak najmniej bo jade sama niestety ;/

z rozpiski widze ze jeszcze wyprawa po leki czeka mnie jutro:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:58

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak masz ciężką pracę to poproś o L4 po co masz ryzykowac a Dr na pewno zrozumie :) ja też bez męża jechałam tyle że, nie całkiem sama bo szwagier z siostrą mnie przywieźli. Na jutro nie ma się cobstresować ;) najgorsze jest to czekanie po transferze :)

ewa84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kontaktowałam się z dr Chrostowskim i 31 grudnia mam criotransfer na cyklu naturalnym. Trochę sie stresuje, ale jak piszecie kobietki, że to super przeżycie to od razu mam inne nastawienie :) Normalnie Nowy Rok zaczynie się obiecująco :)

Lola79, pabelka88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Dzisiaj kontaktowałam się z dr Chrostowskim i 31 grudnia mam criotransfer na cyklu naturalnym. Trochę sie stresuje, ale jak piszecie kobietki, że to super przeżycie to od razu mam inne nastawienie :) Normalnie Nowy Rok zaczynie się obiecująco :)
    Nie stresuj się nie ma czym :) wiesz co mi sis powiedziała że, jest jeden malutki plusik invitro :) ona nie miała szansy zobaczyć zdjęć swojego synka w stadium blastki a już na pewno zobaczyć jak się wprowadza to maleństwo :D a to taki mały cud :* oczywiście wszystkie byśmy wolały przez to nie przechodzić. Ale skoro taaki nasz los :D Będę trzymała kciukasy za twój transfer jak już kiedyś pisałam mam nadzieję że styczeń będzie dla nas łaskawy :)

Kayaa, pabelka88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny stymulacje zaczyna sie od 2dc nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny stymulacje zaczyna sie od 2dc nie?
    Tak tak w 2dc już pewnie odliczasz :) powodzenia na wizycie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Mi się samopoczucie poprawiło :) tylko dziś od rana cały czas mnie w jajnikach kłuje szczególnie w prawym. Pewnie nici z tego :/ i brzuch dalej jak piłka :)

Julita a jak się czuje mama przyszłych bliźniaków :D bo chyba wszystkie obstawiamy na bliźniaki :P
    Hmm...ciężko stwierdzić, czekam na środowe USG jak na zbawienie i trochę się martwię czy aby wszystko ok...mam nadzieję że usłyszę tak dobre wieści jak Katti :) i że będą tam faktycznie dwa serduszka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa jesteś kolejna z fajną datą, na pewno przyniesie Ci szczęście <3

Kayaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Tak tak w 2dc już pewnie odliczasz :) powodzenia na wizycie :)
    odliczam , odliczam ale na wizycie bede w 3 dc juz a wiec sobie poczekam do ok 24 stycznia na pierwsze kłucie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina tak jak dziewczyny pisały ciągnięcie brzucha to bardzo dobry znak :)
    będzie dobrze <3

nikicia86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    odliczam , odliczam ale na wizycie bede w 3 dc juz a wiec sobie poczekam do ok 24 stycznia na pierwsze kłucie ;)
    Ania a może by się udało przyśpieszyć...spróbuj zadzwonić do kliniki

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Ania a może by się udało przyśpieszyć...spróbuj zadzwonić do kliniki
    moze i by sie dało ale wolne mamy tak juz załatwione i bylo by ciezko jesli wogule ze zmiana , noi znajomi z nami jada ktorzy tez maja tam wizyte we wtorek.
    POczekam sobie jeszcze chwilke, a tym samym na spokojnie badania dorobie i uzbieram kase na leki ;) nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :)

Wazne ze w koncu sie cos zacznie dziac !

Wierze ze swoje juz w kolejce po dziecko odczekałam i procedura bedzie tylko formalnoscia(wiem naiwna jestem , ale nadzieje trzeba miec:))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:16

Julita76, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grunt to pozytywne nastawienie :) zawsze mam duży szacunek do cierpliwych ludzi bo ja z natury niecierpliwa jestem jest bardzooooo... :)

ewlinaaa85, pabelka88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Dziewczyny za wsparcie! Ja również mam nadzieję, że styczeń dla każdej z Nas będzie obfitował w same dobre wiadomości :)

ewlinaaa85, pabelka88, Lola79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Grunt to pozytywne nastawienie :) zawsze mam duży szacunek do cierpliwych ludzi bo ja z natury niecierpliwa jestem jest bardzooooo... :)
    kochana , czekanie od wrzesnia, i masa złych wiadomosci, wizja niepodejscia wcale do programu nauczyły mnie pokory i poskromienia swojego narwania ze ma byc tu i teraz bo inaczej swiat sie zawali, mam nadzieje ze zostanie to przez los wynagrodzone, teraz planuje sie wyciszyc i nastawic tylko pozytywnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:20

Julita76, ewlinaaa85, pabelka88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 3 dc tez jeszcze mozna zaczac stymulacje, przynajmniej w mojej klinice ;)

Ania1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiaśta159 wrote:
    W 3 dc tez jeszcze mozna zaczac stymulacje, przynajmniej w mojej klinice ;)
    Nie sądzę aby tak było tutaj tym bardziej ze ja wszystkich badan nie mam zrobionych to raczej stymulacji na capy drapy by nie zlecil

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie wiedzialam, ze nie masz badan :) myslalam, ze problemem jest tylko 3 dc. A wiem, ze wlasnie u nas ewentualnie 3 dc nie stanowi wiekszego problemu, bo pytalam :) tak czy inaczej- zycze powodzenia :)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Trzymam kciuki. Akurat będziesz miała czas na badania. Myślę że FSH tez warto zrobić na początku tego cyklu. Nie wiem czy to przypadkiem nie jest ważne 6 miesięcy. Mi też około 26 stycznia kolejny cykl wypadnie. Może nam się uda podejść w przybliżonym czasie do procedury.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Mam podobnie ;) i jak na złość los testuje moją wytrzymałość ;) z niecierpliwością czekam na Twoje usg!

Julita76 lubi tę wiadomość

‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ