Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj i dzis rano byly problemy z forum ;/
ewelina: zadne nici bez takiego nastawienia:p kucie w jajnikach to tez normalny objaw ciazowy malenstwo sie wgryza w ciebie:p
julita: kiedy wizyta i pierwsze usg???
ja na jutro jakos tak sie nie stresuje, bardzo czekalam na telefon i mam nadzieje ze wszystkie 5 zostanie byłabym bardzo szczesliwa
teraz mam zmartwienie czy prosic doktora o L4 czy po Nowym Roku wrócic do pracy
teraz probuje sie spakowac tak zeby zabrac jak najmniej bo jade sama niestety ;/
z rozpiski widze ze jeszcze wyprawa po leki czeka mnie jutro:PWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 16:58
-
nick nieaktualnyEwa jak masz ciężką pracę to poproś o L4 po co masz ryzykowac a Dr na pewno zrozumie ja też bez męża jechałam tyle że, nie całkiem sama bo szwagier z siostrą mnie przywieźli. Na jutro nie ma się cobstresować najgorsze jest to czekanie po transferze
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj kontaktowałam się z dr Chrostowskim i 31 grudnia mam criotransfer na cyklu naturalnym. Trochę sie stresuje, ale jak piszecie kobietki, że to super przeżycie to od razu mam inne nastawienie Normalnie Nowy Rok zaczynie się obiecująco
Lola79, pabelka88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKayaa wrote:Dzisiaj kontaktowałam się z dr Chrostowskim i 31 grudnia mam criotransfer na cyklu naturalnym. Trochę sie stresuje, ale jak piszecie kobietki, że to super przeżycie to od razu mam inne nastawienie Normalnie Nowy Rok zaczynie się obiecująco
Kayaa, pabelka88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Mi się samopoczucie poprawiło tylko dziś od rana cały czas mnie w jajnikach kłuje szczególnie w prawym. Pewnie nici z tego i brzuch dalej jak piłka
Julita a jak się czuje mama przyszłych bliźniaków bo chyba wszystkie obstawiamy na bliźniaki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Ania a może by się udało przyśpieszyć...spróbuj zadzwonić do kliniki
POczekam sobie jeszcze chwilke, a tym samym na spokojnie badania dorobie i uzbieram kase na leki nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło
Wazne ze w koncu sie cos zacznie dziac !
Wierze ze swoje juz w kolejce po dziecko odczekałam i procedura bedzie tylko formalnoscia(wiem naiwna jestem , ale nadzieje trzeba miec:))Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:16
Julita76, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Grunt to pozytywne nastawienie zawsze mam duży szacunek do cierpliwych ludzi bo ja z natury niecierpliwa jestem jest bardzooooo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2015, 18:20
Julita76, ewlinaaa85, pabelka88, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:odliczam , odliczam ale na wizycie bede w 3 dc juz a wiec sobie poczekam do ok 24 stycznia na pierwsze kłucie
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Grunt to pozytywne nastawienie zawsze mam duży szacunek do cierpliwych ludzi bo ja z natury niecierpliwa jestem jest bardzooooo...
Julita76 lubi tę wiadomość