Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Loniu wielkie dzięki!!!
Ciekawe jak tam Ewelina. ..ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPewnie już siedzi w poczekalni, taki kłębek nerwów ależ jej zazdroszczę... ale nic jeszcze tylko 24h i ja też będę wiedziała na czym stoję i co dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:00
ComeToMeBaby, Lonia, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Mam niusa: dzwonili z kliniki pytać czy my na tą wizytę to na invitro się staramy. Bo jak tak to musimy przyjechać w listopadzie żeby nam dać szansę żeby jeszcze kasa była. Mamy termin 20.11! To już! Ja pierdziu, muszę rano zasuwać do laba badania zrobić. Przesunęli nas z 1.12, pewnie do was też będą dzwonić.
Lonia, Bydgoszczanka, Julita76, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
ja mam 19! tez mialam telefon przed chwila...
cometomebaby:powedzieli ci ze kasa sie im konczy?
bo mi babka powiedziala ze tez musze byc do konca grudnia a najlepiej w tym tygodniu! no to o nic wiecej nie pytalam tylko sie zgodzilam...
mi powiedziala ze badan wirusowych nie musze mec na wizyte, najwyzej doniose....
na chlamydie musze czekac tydzien...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 12:33
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Tak, mi proponowała ten 19sty ale mąż w delegacji. To 20go mi podała. Też mi powiedziała, że tych wirusowych nie musimy mieć w razie czego u nich można będzie zrobić.
U mnie wyraziła się tak, że jeśli my na invitro to musimy przyjechać w listopadzie, żeby kasa była, bo nie mogą nas pozbawić tej szansy i takie tam.Vanili lubi tę wiadomość
-
O jaaaaa pierdziu... To mi ciśnienie skoczylo. I jeszcze większy stres Chociaż w tej sytuacji to moze nikogo nie będą odrzucać?
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
no wlasnie nie wiem co sie dzieje i jak to teraz bedzie wygladac rownie dobrze mogliby zadzwonic i powiedziec ze nie starczy im juz kasy i odwolac wizyte, wpisac na jakies pseudo listy rezerowych jak jest w innych klinikach, trudno powiedziec, w najblizszych dniach sie wszystko wyjasni
-
Ja się cieszę, tylko tak nagle te badania, miałam zaplanowane na przyszły tydzień hehe a tu jutro z rana trzeba biec do laba. M będzie musiał u nich chyba zrobić. Bo rano to u siebie nie zdążymy raczej bo do Krakowa to my daleko mamy. A to będzie jedyny możliwy dzień.
-
No wszystkie, te HIV HBs,chlamydię itd. Grupę krwi to robiłam wcześniej. Amh mam, FSH też, będzie aktualne. Tylko te zakaźne. To będę miała je na wizytę oprócz chlamydii. Cytologię zrobię u nich. A jak będą chcieli szybko usg piersi to znalazłam takie za 60zł zamiast 140zł. To w razie czego się szarpne jeśli na nfz będzie to wieki trwało. Swoją drogą - taka rozbieżność cen? Przychodniana osiedlu kontra pryw gabinet usg w centrum miasta
-
ewa84 wrote:tak rozbieznosci sa duze w tych wirusowych tez...
w zeszlym roku robilam usg serca to tez ceny byly od 100 do 150zl
ja placilam 173zl dzis za wirusowe + grupa krwii a w innym lab bez hiv wyliczyli mi ponad 200zlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 13:15
-
ewlinaaa85 wrote:Wizytę mam na 13.00 jestem przerażona i szczęśliwa zarazem
Na pewno zdam wam raport jak tylko wrócę do domu.
Julita w środę ja zacisnę moje kciuki
Pozdrawiam i dziękuję :*
to teraz tak- wyszukałam, ze masz do domu 150 km, niech będzie 1,5-2 godziny to czekamy na raport między 14:50 a 15:20
ja już obgryzam pazury, a szkoda ichewlinaaa85 lubi tę wiadomość