Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Mam niusa: dzwonili z kliniki pytać czy my na tą wizytę to na invitro się staramy. Bo jak tak to musimy przyjechać w listopadzie żeby nam dać szansę żeby jeszcze kasa była. Mamy termin 20.11! To już! Ja pierdziu, muszę rano zasuwać do laba badania zrobić. Przesunęli nas z 1.12, pewnie do was też będą dzwonić.
Do mnie też przed chwilą dzwonili i mnie przesunęli na 26 listopadaComeToMeBaby, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Bydgoszczanka- patrz. Jakby cię przesunęli na 20go to byś się z nami zabrała
Ale to w takim razie my zwrócimy uwagę na 26go jakby cos od nas chcieli hyhyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 13:40
Bydgoszczanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry dziewczyny w to piękne deszczowe popołudnie wracam właśnie z Krakowa, baaardzo szczęśliwa Zostałam zakwalifikowana bez żadnych problemów, muszę dowieść tylko jeszcze kilka badań bo nie miałam wszystkich. Doktor bardzo spokojny, zadał kilka pytań na temat zdrowia i to w sumie było na tyle. 27 listopada mam kolejną wizytę muszę już na niej mieć komplet moich badań. Od grudnia chce już zacząć stymulacje
Podpisałam już umowę a za wizytę kwalifikacyjną o dziwo nic nie płaciłam jak siedziałam w poczekalni to rejestratorka dzwoniła wszystkim przesunąć wizyty. Kwalifikują do końca listopada i ile osób idzie, coś musi być na rzeczy że tak się spieszy. Dziękuje wam kochane za wsparcie, teraz ja trzymam kciuki za wasComeToMeBaby, Julita76, Lonia, ewa84, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Gratulacje! !!
Wiemy wiemy ze obdzwaniaja wszystkich hihi
No to super, serducho mi wali jak glupie ze musi się jutro udac o ile zawału nie dostanę. Juz nie mogę się skupic na pracyComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Ewelina- super wiadomości! Gratulacje! to idziesz jak burza. 27go wizyta i od grudnia stymulacja. O maj gad. Chyba ziszczą się te sny... Ciekawe jak będzie u nas. Kto wie- może byłaś akurat świadkiem rozmowy o przełożenie wizyty z którąś z nas
Opowiedz jeszcze coś o tych badaniach? Takie usg piersi na przykład- wołali?
I jak lekarz? Wizyta w tempie ekspresowym czy chwila była? Usg zrobił czy tylko przepytywał? Szczegółów żądna jestemewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
No właśnie, i czy wyniki ogląda z kazdej strony i zadaje do nich dodatkowe pytania?
Jakich badań nie mialas? -
nick nieaktualnyAle szaleństwo zawitało na to forum, super dziewczyny, gratuluje Wam tych wcześniejszych wizyt, bo to czekanie może człowieka wykończyć
Ewelinko a jakąś historię leczenia pokazywałaś czy tylko badania, no i napisz o co pytał... No i kochana gratuluje kwalifikacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 14:49
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Gratulacje! !!
Wiemy wiemy ze obdzwaniaja wszystkich hihi
No to super, serducho mi wali jak glupie ze musi się jutro udac o ile zawału nie dostanę. Juz nie mogę się skupic na pracy
Vanili Ty chyba jesteś po mnie umówiona jeśli dobrze pamiętam na 14??
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ewelina- super wiadomości! Gratulacje! to idziesz jak burza. 27go wizyta i od grudnia stymulacja. O maj gad. Chyba ziszczą się te sny... Ciekawe jak będzie u nas. Kto wie- może byłaś akurat świadkiem rozmowy o przełożenie wizyty z którąś z nas
Opowiedz jeszcze coś o tych badaniach? Takie usg piersi na przykład- wołali?
I jak lekarz? Wizyta w tempie ekspresowym czy chwila była? Usg zrobił czy tylko przepytywał? Szczegółów żądna jestem
Wziełam ze sobą wyniki fsh,tsh,ft4, antyTPO, antyTG, prolaktyna, progesteron,chlamydia, hiv, toxoplazma, CMV IgG, CMV IgM, USR, miałam badania męża jego grupę krwi. Muszę dowieść cytologię, moją grupę krwi, oboje musimy miec HCV i HBsAg, różyczkę IgG. No i ja musz3 mieć szersze badania na chlamydie bo prawdopodobnie kiedyś zostałam nią zarażona ;(
Lekarz ogólnie taki bardzo poważny ale miły trochę mnie krępował
Widać że zalerzy mu na pacjentkach bo powiedział że, nie wiadomo ile to wszystko będzie trwało przy tym rządzie
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Vanili Ty chyba jesteś po mnie umówiona jeśli dobrze pamiętam na 14??
Zgadza się. 14:30. Nie wytrzymalam i właśnie dzwonilam sie upewnic ze wizyta aktualna, że ani oni ani ja czegos nie pomylilam.
Jutro o tej porze sama będę po. Ech to jest straszne to czekanie.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Zgadza się. 14:30. Nie wytrzymalam i właśnie dzwonilam sie upewnic ze wizyta aktualna, że ani oni ani ja czegos nie pomylilam.
Jutro o tej porze sama będę po. Ech to jest straszne to czekanie.
Dziewczyny jutro mocno trzymam kciuki za wasJulita76 lubi tę wiadomość