Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Zgadza się. 14:30. Nie wytrzymalam i właśnie dzwonilam sie upewnic ze wizyta aktualna, że ani oni ani ja czegos nie pomylilam.
Jutro o tej porze sama będę po. Ech to jest straszne to czekanie.
14:30 to może i się miniemy gdzieś na korytarzu
-
ewlinaaa85 wrote:Czekanie jest najgorsze, całą noc nie spałam dziś z nerów a w poczekalni to myślałam że zemdleję
Dziewczyny jutro mocno trzymam kciuki za was
gratuluje
ja juz po tym telefonie jesc nie moge a nie czesto mi sie to zdarza
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:14:30 to może i się miniemy gdzieś na korytarzu
Calkiem prawdopodobne, my pewnie w klinice będziemy wcześniej tzn moze ok 13 bo mamy 2godzinny zapas czasu a jak będziemy w Krakowie to może się uda ze i wizyta ciut szybciej sie odbędzie.
Mam jeszcze 1,5h pracy a ja już chce do domu. .. ratujcie!
mysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:spójrz tu: http://www.artvimed.pl/content/view/154/49/
Tak czytałam, dziękiniby mam historię badań od czerwca 2014, ale byłam też w tym czasie jednak w ciąży, bardzo krótkiej, ale jednak....dlatego tak się boję jak to będzie wpływało na możliwość kwalifikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:41
-
To tak jak ja mam obawy bo faszerowalam mojego cały rok wszystkim co się dało by poprawić jakość chłopaków, no i w sumie to juz wystarczyło bysmy mogli probowac AIH chociaż i tak nic nie wyszło z nich.
-
Julita76 wrote:Tak czytałam, dzięki
niby mam historię badań od czerwca 2014, ale byłam też w tym czasie jednak w ciąży, bardzo krótkiej, ale jednak....dlatego tak się boję jak to będzie wpływało na możliwość kwalifikacji
przepraszam ,że WAM sie wbijam nie proszona w wątek ale
myśle nad zmianą realizatora czy u was w klinice.jest lista kolejek czy procedury są na bierząco? boje sie przeniesc i.zostac na lodzie ...Julita76 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:ja tez w 2013 byłam w ciąży zakwalifikowali mnie do ivf rządowego tylko po zaświadczeniu o leczeniu o 24 cyklach oni ciąży pod uwage nie brali ale to invicta ...
myśle nad zmianą realizatora czy u was w klinice.jest lista kolejek czy procedury są na bierząco? boje sie przeniesc i.zostac na lodzie ...
My tu w większości dopiero przed kwalifikacją, i dziewczyny szybko zaczynają, więc chyba można uznać że na bieżąco
Tak czy owak chyba bym najpierw zrobiła rozeznanie zanim bym podjęła jakieś kroki, a dziewczyny piszą że lekarz jest w porządku to pewnie nie będzie Cię zwodził jeśli uzna że mogłabyś stracić na tym przeniesieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:10
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Hej Mysza, nie wbijasz się tylko dajesz nadzieje tą informacją, skoro są podobne przypadki to myślę że może i mnie się uda
My tu w większości dopiero przed kwalifikacją, i dziewczyny szybko zaczynają, więc chyba można uznać że na bieżąco
Tak czy owak chyba bym najpierw zrobiła rozeznanie zanim bym podjęła jakieś kroki, a dziewczyny piszą że lekarz jest w porządku to pewnie nie będzie Cię zwodził jeśli uzna że mogłabyś stracić na tym przeniesieniu.na pewno ..no cuż cos czuje ze wycieczka 500 km mnie czeka by zrobić rozeznanie terenu
Julita76 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:ja tez w 2013 byłam w ciąży zakwalifikowali mnie do ivf rządowego tylko po zaświadczeniu o leczeniu o 24 cyklach oni ciąży pod uwage nie brali ale to invicta ...
myśle nad zmianą realizatora czy u was w klinice.jest lista kolejek czy procedury są na bierząco? boje sie przeniesc i.zostac na lodzie ...
Dziś była na wizycie dziewczyna która przenosiła się z Gdańska także chyba warto podzwonić i się podowiadywać.Julita76, mysza89 lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:UDA sie zobaczysz
na pewno ..no cuż cos czuje ze wycieczka 500 km mnie czeka by zrobić rozeznanie terenu
-
mysza89 wrote:UDA sie zobaczysz
na pewno ..no cuż cos czuje ze wycieczka 500 km mnie czeka by zrobić rozeznanie terenu
ty lepiej szybko tam dzwoń i mów że na invitro- dzisiaj była akcja telefoniczna, tzn klinika dzwonią do nas i przekładała wizyty z początku grudnia na listopad, żeby się zdążyć załapać na rządówkę, Zdaje się że im się kasa kończy i się spieszą. -
ComeToMeBaby wrote:no i ja mam prawie pińcet...
ty lepiej szybko tam dzwoń i mów że na invitro- dzisiaj była akcja telefoniczna, tzn klinika dzwonią do nas i przekładała wizyty z początku grudnia na listopad, żeby się zdążyć załapać na rządówkę, Zdaje się że im się kasa kończy i się spieszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:29
mysza89
5.11 crio 4 BB
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:Pewnie kończy im sie kasa na ten rok a od srycznia dostaną rozmawiałam z mężem w sobote wizyta w naszej klinice pościeram sie z nimi o zmiane leku i krio ostatnie a w muedzy czasie pojade do Krakowa oni mają tam jakis hotel przy klinice czy cos ?
Ale Lonia, Torunianka i Ewelina już tam były to może coś wiedzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A myslałam ze masz 500
My jutro pobudka o 4:30 i w drogę.