Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Zgadza się. 14:30. Nie wytrzymalam i właśnie dzwonilam sie upewnic ze wizyta aktualna, że ani oni ani ja czegos nie pomylilam.
Jutro o tej porze sama będę po. Ech to jest straszne to czekanie.
14:30 to może i się miniemy gdzieś na korytarzu
-
ewlinaaa85 wrote:Czekanie jest najgorsze, całą noc nie spałam dziś z nerów a w poczekalni to myślałam że zemdleję
Dziewczyny jutro mocno trzymam kciuki za was
gratuluje
ja juz po tym telefonie jesc nie moge a nie czesto mi sie to zdarza
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:14:30 to może i się miniemy gdzieś na korytarzu
Calkiem prawdopodobne, my pewnie w klinice będziemy wcześniej tzn moze ok 13 bo mamy 2godzinny zapas czasu a jak będziemy w Krakowie to może się uda ze i wizyta ciut szybciej sie odbędzie.
Mam jeszcze 1,5h pracy a ja już chce do domu. .. ratujcie!
mysza89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:spójrz tu: http://www.artvimed.pl/content/view/154/49/
Tak czytałam, dzięki niby mam historię badań od czerwca 2014, ale byłam też w tym czasie jednak w ciąży, bardzo krótkiej, ale jednak....dlatego tak się boję jak to będzie wpływało na możliwość kwalifikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 15:41
-
To tak jak ja mam obawy bo faszerowalam mojego cały rok wszystkim co się dało by poprawić jakość chłopaków, no i w sumie to juz wystarczyło bysmy mogli probowac AIH chociaż i tak nic nie wyszło z nich.
-
Julita76 wrote:Tak czytałam, dzięki niby mam historię badań od czerwca 2014, ale byłam też w tym czasie jednak w ciąży, bardzo krótkiej, ale jednak....dlatego tak się boję jak to będzie wpływało na możliwość kwalifikacji
przepraszam ,że WAM sie wbijam nie proszona w wątek ale
myśle nad zmianą realizatora czy u was w klinice.jest lista kolejek czy procedury są na bierząco? boje sie przeniesc i.zostac na lodzie ...Julita76 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:ja tez w 2013 byłam w ciąży zakwalifikowali mnie do ivf rządowego tylko po zaświadczeniu o leczeniu o 24 cyklach oni ciąży pod uwage nie brali ale to invicta ...
myśle nad zmianą realizatora czy u was w klinice.jest lista kolejek czy procedury są na bierząco? boje sie przeniesc i.zostac na lodzie ...
My tu w większości dopiero przed kwalifikacją, i dziewczyny szybko zaczynają, więc chyba można uznać że na bieżąco
Tak czy owak chyba bym najpierw zrobiła rozeznanie zanim bym podjęła jakieś kroki, a dziewczyny piszą że lekarz jest w porządku to pewnie nie będzie Cię zwodził jeśli uzna że mogłabyś stracić na tym przeniesieniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 16:10
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Hej Mysza, nie wbijasz się tylko dajesz nadzieje tą informacją, skoro są podobne przypadki to myślę że może i mnie się uda
My tu w większości dopiero przed kwalifikacją, i dziewczyny szybko zaczynają, więc chyba można uznać że na bieżąco
Tak czy owak chyba bym najpierw zrobiła rozeznanie zanim bym podjęła jakieś kroki, a dziewczyny piszą że lekarz jest w porządku to pewnie nie będzie Cię zwodził jeśli uzna że mogłabyś stracić na tym przeniesieniu.Julita76 lubi tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:ja tez w 2013 byłam w ciąży zakwalifikowali mnie do ivf rządowego tylko po zaświadczeniu o leczeniu o 24 cyklach oni ciąży pod uwage nie brali ale to invicta ...
myśle nad zmianą realizatora czy u was w klinice.jest lista kolejek czy procedury są na bierząco? boje sie przeniesc i.zostac na lodzie ...
Dziś była na wizycie dziewczyna która przenosiła się z Gdańska także chyba warto podzwonić i się podowiadywać.Julita76, mysza89 lubią tę wiadomość
-
mysza89 wrote:UDA sie zobaczysz na pewno ..no cuż cos czuje ze wycieczka 500 km mnie czeka by zrobić rozeznanie terenu
-
mysza89 wrote:UDA sie zobaczysz na pewno ..no cuż cos czuje ze wycieczka 500 km mnie czeka by zrobić rozeznanie terenu
ty lepiej szybko tam dzwoń i mów że na invitro- dzisiaj była akcja telefoniczna, tzn klinika dzwonią do nas i przekładała wizyty z początku grudnia na listopad, żeby się zdążyć załapać na rządówkę, Zdaje się że im się kasa kończy i się spieszą. -
ComeToMeBaby wrote:no i ja mam prawie pińcet...
ty lepiej szybko tam dzwoń i mów że na invitro- dzisiaj była akcja telefoniczna, tzn klinika dzwonią do nas i przekładała wizyty z początku grudnia na listopad, żeby się zdążyć załapać na rządówkę, Zdaje się że im się kasa kończy i się spieszą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 18:29
mysza89
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnymysza89 wrote:Pewnie kończy im sie kasa na ten rok a od srycznia dostaną rozmawiałam z mężem w sobote wizyta w naszej klinice pościeram sie z nimi o zmiane leku i krio ostatnie a w muedzy czasie pojade do Krakowa oni mają tam jakis hotel przy klinice czy cos ?
Ale Lonia, Torunianka i Ewelina już tam były to może coś wiedzą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A myslałam ze masz 500 My jutro pobudka o 4:30 i w drogę.