Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVanili ( jesteś tą blondynką w szarej spódnicy?) ta para o której chyba piszesz to ja i mój narzeczony. Trzymam teraz kciuki bardzo za Was
Ja akurat dzisiaj dostałam @ pewnie z tych nerwów więc od jutra zaczynam zastrzyki... ależ się cieszę.
Dziewczyny lekarz naprawdę przemiły, nie czepia się pierdół tylko toxoplazmoze mam powtórzyć i wymaz z pochwy, żeby do transferu był świeży. Tak więc uda się i WamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 13:12
pabelka88, Lonia, mysza89, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka, Kayaa, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Spodziewalam się tłumów a tu pustki. Byla jedna para przed chwilą, ktora się zakwalifikowala. Mam nadzieje ze to dobry znak. BTW siedzę i słyszę jak pani przekłada wizyty i odnoszę wrażenie, że się prosi tak jakby co niektórym nie zależało -uczciwie mówi ze w grudniu może nie być miejsca a laski chyba kręcą nosem na szybszy termin. Nie kumam.
pabelka88, mysza89, Bydgoszczanka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Vanili ( jesteś tą blondynką w szarej spódnicy?) ta para o której chyba piszesz to ja i mój narzeczony. Trzymam teraz kciuki bardzo za Was
Ja akurat dzisiaj dostałam @ pewnie z tych nerwów więc od jutra zaczynam zastrzyki... ależ się cieszę.
Dziewczyny lekarz naprawdę przemiły, nie czepia się pierdół tylko toxoplazmoze mam powtórzyć i wymaz z pochwy, żeby do transferu był świeży. Tak więc uda się i Wammysza89, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:A na innych watkach tego forum dziewczyny modla sie o pieniadze na kolejne podejscia. Patrzac na ten caly obraz i podejscie innych klinik, dziekuje Bogu, ze mnie tak potraktowali w Gamecie bo dzieki temu znalazlam ten nasz maly Artvimed i bym go juz nie zamienila na zadna inna klinike.
a za Ciebie trzymam kciuki
Julita76 gratulacje kwalifikacjiLonia, ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
Julita76 wrote:Vanili ( jesteś tą blondynką w szarej spódnicy?) ta para o której chyba piszesz to ja i mój narzeczony. Trzymam teraz kciuki bardzo za Was
Dziewczyny lekarz naprawdę przemiły, nie czepia się pierdół tylko toxoplazmoze mam powtórzyć i wymaz z pochwy, żeby do transferu był świeży. Tak więc uda się i Wam
Tak, tak to my ) Tak coś myślałam, widzialam przypadkiem! forum na Twoim tel :-p hehe
Lonia, na pierwszy rzut oka, myślę, ze masz racje. Maly kameralny i podejście inne.
mysza89, Lonia, pabelka88, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Tak, tak to my ) Tak coś myślałam, widzialam przypadkiem! forum na Twoim tel :-p hehe
Lonia, na pierwszy rzut oka, myślę, ze masz racje. Maly kameralny i podejście inne.mysza89, ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Przede wszystkim nie oszczędzaja na nas w innych klinikach licza sobie za scratching wiec zadzwonilam pytac o to Artvimed i co sie okazuje, wszystko jest darmowe w ramach programu. Wiec kolejne mile zaskoczeniemysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Vanili ( jesteś tą blondynką w szarej spódnicy?) ta para o której chyba piszesz to ja i mój narzeczony. Trzymam teraz kciuki bardzo za Was
Dziewczyny lekarz naprawdę przemiły, nie czepia się pierdół tylko toxoplazmoze mam powtórzyć i wymaz z pochwy, żeby do transferu był świeży. Tak więc uda się i Wam
No co ja czytam Gratulację to cudowna wiadomość i już zastrzyki och aż zazdroszczę ;p ja muszę wrócić 27.11 z resztą wyników i mam nadzieję że od początku grudnia i ja będę mogła zacząć brać te zastrzyki.
Julita jaki wymaz musisz zrobić?Cytologie? Ja muszę zrobić z szyjki macicy metodą PCR w związku z tym moim cholerstwem co się przyplątało. Zwiedziłam dziś wszystkie laboratoria i się okazało że wymaz musi mi zrobić tylko lekarz lub położna bo to z szyjki. O 16,00 jestem umówiona z labo które sprowadza do mnie te szkiełka czy coś żeby Pani położna lub lekarz mogli mi zrobić wymaz. Jakiś obłęd teraz się tylko boję bo coś mówili że, na taki wynik się i dwa tygodnie czeka a wizyte mam na przyszły tydzieńJulita76 lubi tę wiadomość
-
mysza89 wrote:napisz jeszcze ze można dokupic nacięcie otoczki lub embrioglue lub jest darmowe w programie a sie dołamie z tym co robi moja klinika i bede spadac ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:34
-
Ale super! Gratulować!Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość
-
bry!
jestem!
julita gratulacje kwalifikacji! ło matyldo- już zaczynasz zastrzyki? ja pierdziu jakie tempo
vanili nadal trzymam kciuki, wiesz już coś?
ja byłam dzisiaj w labie zrobić te hivy i resztę- wyniki odbieram jutro, więc na pojutrze w klinice będę mieć wszystko prócz chlamydii. Nie wiem jeszcze co będzie miał ze sobą mój m, czy uda mu się uzyskać wyniki z dawstwa krwi czy nie, od dopiero popołudniu przyjedzie a pojutrze rano jedziemy. Zobaczymy.
Udało mi się zapisać do gina na nfz na... jutro! cud, bo akurat ktoś zrezygnował, inaczej miałabym termin 4.12. Idę zrobić cytologię i wydębić usg piersi. Coś jeszcze? Co to za wymazy się tu pojawiły jakieś? Chyba na tym etapie co jestem to nie- dopiero przed samą stymulacją i działaniem? Zresztą, podejrzewam, ze u mnie możemy poczekać z rozpoczęciem działań, bo ja 2.12 przyjmuję drugą dawkę szczepionki wzw b i chyba dopiero po tym można działać. Ale to już lekarz mi powie, w każdym razie u nas tak prędko nie będzie raczej. Chociaż... nie wiem- @ wypada mi w okolicach 5go grudnia, więc...może jeszcze ten cykl? Jeśli nie to następny. Najważniejsze to się zakwalifikować.
Swoją drogą - dziewczyny co takie nieśmiałe jesteście? Hahahah trzeba było się zapytać: przepraszam- Julitka? / vanili? I pokazać jako znak rozpoznawczy forum w telefonie hahahaaewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Mamy to!!! Udało się ) Jeszcze się trzese. Ręce mi latały z nerwów jsk na obronie mgr. Za tydzien zaczynamy stymulacje.
Bydgoszczanka, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76, Torunianka lubią tę wiadomość
-
Mamy to!!! Udało się ) Jeszcze się trzese. Ręce mi latały z nerwów jsk na obronie mgr. Za tydzien zaczynamy stymulacje jak pojawi się @. 6dc wizyta kontrolna z usg i może, moze transfer wokół świąt. Takie to nie realne się wydaje a jednak prawdziwe )
ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Julita76, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:Vanili ( jesteś tą blondynką w szarej spódnicy?) ta para o której chyba piszesz to ja i mój narzeczony. Trzymam teraz kciuki bardzo za Was
Super widzę że nie będę sama. Ja jutro tez rozpoczynam stymulację.Julita76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Mamy to!!! Udało się ) Jeszcze się trzese. Ręce mi latały z nerwów jsk na obronie mgr. Za tydzien zaczynamy stymulacje.
Wy już stymulacje zaczynacie a ja muszę czekać na @ gdzie tam grudzień och
I jeszcze te moje badania nieszczęsne
Bardzo się cieszę dziewczyny to na prawdę dobry tydzień
Od jutra trzymamy kciuki za kolejne kobietkiComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny