Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
bejbiś wrote:aha dzieki juz wiem wszystko dzieki ze mnie sprowadzilas na ziemie hehe. w ogole nie musisz do mnie pisac nikt cie o to nie prosi i nie nabijaj sie ze mnie publicznie ze niby ja wprowadzam nowe trendy???? fajnie dzieki za docenienie hahahahah pozdrawiam i tez loffciam cium cium buziaczki Bejbiś jestes maga pancerna z jajcami
Też cię pozdrawiam. -
nick nieaktualnyWOW!!!!! Wchodzę, nadrabiam te kilka stron i jestem w szoku ... nie wiem co się dzieje dziewczyny ale, znam każdy wątek z tego forum jestem pewna że nie przeoczyłam nigdy żadnego i jestem w szoku że takie teksty tu lecą
bejbiś nie polubiłyście się z cometą ale, cometa to taki nasz meteor sorry mentor
zawsze pisze co myśli i dobrze przynajmniej jest szczera hyhy a ja szanuję takich ludzi dodam że, też mnie kilka razu musiała opierdzielić i przywrócić do pionu i pomogło hyhyhy
Bardzo was wszystkie szanuję bo wszystkie jesteśmy tu w jednym celu ale uwierzcie nadrabianie wątku nie boli ja ostatnimi czasy nadrabiam wątek ivf a wiecie ile tam jest stron???? Hyhyhy
Ja was tam wszystkie koffam bo gdyby nie wy to ciężko by byłoComeToMeBaby, Lola79, Lonia, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
bejbiś wrote:widze ze zadna ci sie nie sprzeciwia tylko kazda jest tobie podporzadkowana dobra robota rzadzisz ComeToMeBaby !! Gratulacje
-
Dziewczyny mam pytanie z serii: kolo gospodyń wiejskich
Znacie jakiś magiczny sposób na usunięcie przecudnej woni paliwa ON? Od rana walczę z tym wszystkim co możliwe. .. teraz poszedł w ruch proszek do zmywarek, soda i płyn do płukania jamy ustnej. .. aa dodam że chodzi o pralkę która przeszła smrodem zalanego koca w aucie mojego Z. Pralka nie nadaje się do użytku. Zabije! -
ewlinaaa85 wrote:WOW!!!!! Wchodzę, nadrabiam te kilka stron i jestem w szoku ... nie wiem co się dzieje dziewczyny ale, znam każdy wątek z tego forum jestem pewna że nie przeoczyłam nigdy żadnego i jestem w szoku że takie teksty tu lecą
bejbiś nie polubiłyście się z cometą ale, cometa to taki nasz meteor sorry mentor
zawsze pisze co myśli i dobrze przynajmniej jest szczera hyhy a ja szanuję takich ludzi dodam że, też mnie kilka razu musiała opierdzielić i przywrócić do pionu i pomogło hyhyhy
Bardzo was wszystkie szanuję bo wszystkie jesteśmy tu w jednym celu ale uwierzcie nadrabianie wątku nie boli ja ostatnimi czasy nadrabiam wątek ivf a wiecie ile tam jest stron???? Hyhyhy
Ja was tam wszystkie koffam bo gdyby nie wy to ciężko by było
masz racje . ja tez bede nadrabiac historie wszystkich tu obecnych i nie bede zadawac juz wiecej glupich pytanWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 20:37
Lola79 lubi tę wiadomość
XXXXXXXXXXXX -
nick nieaktualny
-
O kurdę! I ten zalany koc wylądował w pralce zamiast np w misce? Nie zazdroszczę... Nie miałam takiego przypadku, pewnie paliwo się zmieszało z wodą i trzeba je wypłukać. Szukałabym w necie porad typu czym rozpuścić /zneutralizować paliwo i jeśli to antidotum byłoby bezpieczne dla pralki to puściłabym cały cykl prania z dodatkiem tego antidotum. Zapytałam męża co on na to i mówi że ciężko, jedyne co mu przychodzi do głowy to wykonanie kilku cykli prania żeby to wypłukać. Ale mi się zdaje że paliwo ma inną strukturę więc musisz chyba czegoś poszukać.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Proszę się tu nie kłócać! Bo nas ADMIN zbanuje
To nie kółko wzajemnych adoracji tylko grupa wsparcia kobiet z podobnym problemem.
To tylko drobna wymiana zdań. I nikt nie zauważył że przeprosiłam z tego smutku idę odgrzać pierogiAnia1986 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O kurdę! I ten zalany koc wylądował w pralce zamiast np w misce? Nie zazdroszczę... Nie miałam takiego przypadku, pewnie paliwo się zmieszało z wodą i trzeba je wypłukać. Szukałabym w necie porad typu czym rozpuścić /zneutralizować paliwo i jeśli to antidotum byłoby bezpieczne dla pralki to puściłabym cały cykl prania z dodatkiem tego antidotum. Zapytałam męża co on na to i mówi że ciężko, jedyne co mu przychodzi do głowy to wykonanie kilku cykli prania żeby to wypłukać. Ale mi się zdaje że paliwo ma inną strukturę więc musisz chyba czegoś poszukać.
-
Lola79 wrote:Proszę się tu nie kłócać! Bo nas ADMIN zbanuje
To nie kółko wzajemnych adoracji tylko grupa wsparcia kobiet z podobnym problemem.
lola79 dzieki!!! rozwalilas system i wyciagnelas z tego najwazniejsze wnioski bo tu chodzi tylko o jedno a wiecie o co????Lola79 lubi tę wiadomość
XXXXXXXXXXXX -
ComeToMeBaby wrote:Ale my się nie kłócamy
To tylko drobna wymiana zdań. I nikt nie zauważył że przeprosiłam z tego smutku idę odgrzać pierogi
Sztama????? Rozejm??? podajmy sobie lape i nie fochamy juz oki???? jak cos dalej zawale to wez mnie sprowadz na ziemieXXXXXXXXXXXX -
Lola79 wrote:Pół neta przeszukałam i testuje po kolei. Był olej, soda, odtluszczacz, ocet. Teraz proszek do zmywarki po który musiałam jechać do sklepu bo mam w domu tylko tabletki. .cykli juz było ponad 10 od rana temp do 90 %. Oszaleje! Nawet kupiłam jakiś proszek do dezynfekcji które w szpitalach do prania stosują
Lola79 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Tylko uważaj, żeby te płyny nie zeżarły ci pralki. Rety, współczuję.
Kometa jeśli pralkę aczkolwiek w miarę nową szlag trafi to cóż będzie pretekst do zakupu innego modelu a choruje na taką czarną nie ja koc zalałam przecieżewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
bejbiś wrote:Sztama????? Rozejm??? podajmy sobie lape i nie fochamy juz oki???? jak cos dalej zawale to wez mnie sprowadz na ziemie
Nie martw się, w razie czego ustawię cię do pionu
-
bejbiś wrote:lola79 dzieki!!! rozwalilas system i wyciagnelas z tego najwazniejsze wnioski bo tu chodzi tylko o jedno a wiecie o co????
-
Lola79 wrote:Wszystkie wyciągamy wirtualnie ręce na zgodę i wspieramy się wzajemnie. A jeśli któraś marudzi sprowadzamy do pionu. Cel mamy jeden: upragnione dziecko, własne, wyczekane i kochane!
powiedzmy ze zakumalam poprostu trzeba miec jaja tak jak ty to gadasz:)ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość
XXXXXXXXXXXX