Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Nadrabiałam. Ale też później ktoś napisał, że jeździłby ileś razy byleby był efekt. Co zrobić, zdecydowałaś się na klinikę i ivf to trzeba się dostosować. Każdy kombinuje jak może. Bez narzekania mi tu
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Właśnie. Miałam inne słowo na myśli i dobrze że mnie powstrzymałaś.
Ty bejbiś, jedna taka uwaga do ciebie, albo dwie nawet :
- ciulowy masz nick, ale jakoś przeżyję tylko błagam, nie bejbisiuj tutaj, ok? żadnych fasolek, groszków, bejbisiów, mów normalnie a nie jak 5-latka, ok? Taka prośba serdeczna.
- wczoraj pytałaś o to samo i nie zadałaś sobie trudu aby cofnąć się kilka stron zaledwie i cokolwiek o nas poczytać. Znalazłabyś nasz kalendarz kciukowy, w którym jest napisane kiedy za kogo i za co trzymamy kciuki. Nie zadałaś sobie tyle trudu a wymagasz żebyśmy ci teraz każda z osobna sprawozdanie pisały? Kto ty jesteś? Królowa Bona?! Mogłabyś jednak sama wykazać inicjatywę. Miałybyśmy tak każdej nowej koleżance po kolei o sobie opowiadać to w ciągu ostatnich dwóch dni musiałybysmy pisać już kilka razy. Przychodzisz to się sama przedstawiasz a nie oczekujesz, że to my Ci się będziemy kłaniać.
P.s. Witam wszystkie nowe koleżanki serdecznie.
wow to mi pojechalas po bandzie hehe co do nicku to chyba kazda sie nazywa jak chce , dalam bejbis bo chyba kazda z nas tego pragne skoro odwiedza wlasnie to forum a ty widze jakas z kamienia jestes bez serca nie masz ochoty lkochana nieodpisuj dobrze ze nie wdszystkie sa takie ciete wiele dziewczyn mi odpisalo i nie mialo takich strasznych problemow jak Ty pozdrawiam
XXXXXXXXXXXX -
pabelka88 wrote:Napisalam - "jak myslicie,czy dr się zgodzi"
Pytanie bylo zadane ze względu na to że znacie lekarza lepiej niż ja...(widziałam go tylko przelotnie w klinice.Przyjmowala mnie Pabi dr.K.)
Ok,nie ma co się zaprzeczać...nie było tematu...
A miałam Ci napisać że się zgodzi? Jakbym wiedziała że się zgodzi to bym Ci napisała. Ale nie wiem.
Love & Peace, Peace & Love -
ComeToMeBaby wrote:Torunianka, a powiedz mi, miałaś zwykłe IVF czy ICSI lub IMSI? Bo nie pamiętam, ale zdaje mi się, że zwykłe? Upewnij się za drugim razem jak zaplodnią komórki. Ciekawa jestem czy to tylko kwestia plemników czy również jakości twoich komórek. Bierzesz wit D? Inne suplementy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 17:19
-
Ania1986 wrote:mnie to wogule dziwi ze przy problemie meskim zrobili zwykłe ivf... myslalam ze w artvimedzie sie w to nie bawia tylko od razu jest icsi, bede musiała przedyskutować Z dr ta kwestie bo jak to ma byc nasza jedyna procedura to chce aby wszystko co mozliwe było wykorzystane, niby w innych klinikach obniżona morfologia plemnika to juz kwalifikuje sie do icsi
-
Torunianka, Może w tym właśnie problem. Ale w końcu kartotekę mają więc każdy lekarz który cię przyjmuje ma dostęp do tych wyników. Ktoś to powinien wyłapać. Dziwne, że tak zrobili. Ale teraz wiesz czego pilnować. Powodzenia!
Torunianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ale nam też od razu powiedział IMSI.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:Właśnie miałam zwykłe ivf. Pewnie wszystko przez to, że każda wizyta była u innego lekarza i nawet tych papierów co wy podostawaliście ja nie dostałam i wszystkiego dowiedziałam się dopiero po punkcji ;/ Embriolog powiedział mi tylko , że moje komórki które zapładniali były idealne i , że to wszystko przez plemniki. Chyba doktorkowi należy opierdziel ;/ Biorę Te witaminy które były zalecane na tej pierwszej karcie informacyjnej przy umowie.
-
A badałyście sobie witaminę D? Ktoś tu chyba badał,ale już nie wiem kto. Interesuje mnie czy prywatnie czy na nfz, bo chyba poza skierowaniem od endokrynologa to chyba nie jest refundowane? A może nawet i to nie jest refundowane?
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczęta! Dzisiaj mija mi 9 dzień po crio. Nie czuje się najlepiej, od 3 dni boli podbrzusze, kłują jajniki i zaczynają pobolewać piersi. W sumie normalnie 2 dni temu powinnam mieć okres a w związku z przesuniętą owulacją powinna być dzisiaj. Do wtorku dużo nie zostało (12dpt). Dziewczyny z pozytywną betą, czy Wy również tak kolorowo miałyście? Zdaje sobie sprawę, że miałyście zaraz po punkcji transfer ja lecę na naturalnym i w życiu czegoś takiego nie miałam.
Lonia a jak u Ciebie samopoczucie? Ja już w 2dpt czułam delikatne kłucie jajnika z którego miałam owulację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 18:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBry wieczór
Ale zaszalałyście z tymi wpisami dziewczyny...musiałam sporo nadrobić. Witam nowe koleżanki.
Popieram Comete w stwierdzeniu, żeby nie marudzić...walczyć musimy a nie marudzić.
Kayaa mnie jajniki nadal pobierają, czasem nawet bardzo mocno, no ale doktorek mówił że to może jeszcze potrwać do 4 tygodni nawet. Ból podbrzusza może być bardzo dobrym znakiem, bierz nospe i dużo odpoczywaj.ComeToMeBaby, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość