Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
pabelka88 wrote:Kometa zapytalam grzecznie...nie musisz kochana być nie miła
Jesteśmy tu po to,żeby się wspierać tak? Nie oczekiwałam odpowiedzi typu -tak napewno-,a raczej dobrego słowa...
widze ze nie tylko ja niepasuje ComeToMeBaby ale niema sie co przejmowac kochanaXXXXXXXXXXXX -
Lonia wrote:Ja mam nr do doktorka Ch, mogę podać nr na priv, proszę o wiadomość. Ja jestem po jednej procedurze transfer ze świeżym zarodkiem się nie przyjał, potem miałam scratching no i 7 stycznia transfer mrożonego zarodka. Teraz najtrudniejszy czas oczekiwania na bete.
Lonia dzieki jeszcze raz, czytalam Twoje wpisy i widze ze ty jestes najbardziej rozgarnieta w tych naszych tematach IN VITRO wiec jesli bede miec jakies pytania to bede sie Ciebie radzic bo jestes kulturalna w odpowiedziach i umiesz podniesc na duchuLonia lubi tę wiadomość
XXXXXXXXXXXX -
bejbiś wrote:dziewczyny wy tez myslicie ze moj nick jest nie do zniesienia ??? i ze nieodpowiednio zachowuje sie na FORUM ??? piszcie jesli cos robie nie tak bo jestem tu nowa pozdrawiam
A zirytowałaś mnie tym, że tylko pokazałaś jak to masz gdzieś to, żeby trochę nadrobić wątek tak jak Ci dziewczyny sugerowały. Wystarczyło cofnąć się parę stron i przeczytać cokolwiek. A poza tym, nie uważasz że jak wchodzisz w nowe towarzystwo to najpierw sama się przedstawiasz? Nie napisałaś o sobie praktycznie nic. No i jeszcze coś - wpadasz jak burza i z miejsca wołasz o numer telefonu do dr. I pytanie o ten numer zadajesz cztery razy. Nie musisz co chwilę pytać. Jak ktoś będzie chciał ci odpisać to odpisze. Dziewczyny czasem nadrabiają po dłuższym czasie więc nie musisz się tak upominać,tym bardziej że już Ci dziewczyny odpisały gdzie masz szukać a ty dalej pytasz o numer do dr.
To wszystko miałam właśnie na myśli.Bydgoszczanka lubi tę wiadomość
-
bejbiś wrote:widze ze nie tylko ja niepasuje ComeToMeBaby ale niema sie co przejmowac kochana
W przypadku Pabelki, koleżanka zadała pytanie, ja odpowiedziałam, odpowiedź jej się nie spodobała. Trudno, nie wszyscy mają dystans do siebie.
Widzę, że niektórzy są tu przewrażliwieni. To nic, nie martwcie się dziewczyny, już wkrótce zostaniecie wojowniczkami IVF. Tu trzeba mieć jajca pancerne! HyhyhyAnia1986, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:To nie jest kwestia "niepasowania ", każdy jest jaki jest. I cudnie, bo dzięki temu świat jest ciekawy.
W przypadku Pabelki, koleżanka zadała pytanie, ja odpowiedziałam, odpowiedź jej się nie spodobała. Trudno, nie wszyscy mają dystans do siebie.
Widzę, że niektórzy są tu przewrażliwieni. To nic, nie martwcie się dziewczyny, już wkrótce zostaniecie wojowniczkami IVF. Tu trzeba mieć jajca pancerne! HyhyhyComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
bejbiś wrote:Lonia dzieki jeszcze raz, czytalam Twoje wpisy i widze ze ty jestes najbardziej rozgarnieta w tych naszych tematach IN VITRO wiec jesli bede miec jakies pytania to bede sie Ciebie radzic bo jestes kulturalna w odpowiedziach i umiesz podniesc na duchu
Lonia - lofciam cięVanili, Lonia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:To nie jest kwestia "niepasowania ", każdy jest jaki jest. I cudnie, bo dzięki temu świat jest ciekawy.
Widzę, że niektórzy są tu przewrażliwieni. To nic, nie martwcie się dziewczyny, już wkrótce zostaniecie wojowniczkami IVF. Tu trzeba mieć jajca pancerne! Hyhyhy
pancerne i przerosniete -
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:pancerne i przerosniete
Lola79 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Nie nie Lola, przerośnięte być nie mogą, bo przecież chcemy je pęknąć w odpowiednim czasie. I przerośnięte to też na potem niedobrze... Hiperki i takie tam. Daj spokój... Przesadziłaś hehe wystarczy aby były dorodne
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Wpasowuję się w ostatnie trendy
Hahaha dobra, już nie będę
aha dzieki juz wiem wszystko dzieki ze mnie sprowadzilas na ziemie hehe. w ogole nie musisz do mnie pisac nikt cie o to nie prosi i nie nabijaj sie ze mnie publicznie ze niby ja wprowadzam nowe trendy???? fajnie dzieki za docenienie hahahahah pozdrawiam i tez loffciam cium cium buziaczki Bejbiś jestes maga pancerna z jajcamiXXXXXXXXXXXX