X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja też jestem dobrej myśli. Kibicuję i trzymam kciuki :-)

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wy tez myslicie ze moj nick jest nie do zniesienia ??? i ze nieodpowiednio zachowuje sie na FORUM ??? piszcie jesli cos robie nie tak bo jestem tu nowa pozdrawiam

XXXXXXXXXXXX
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Kometa zapytalam grzecznie...nie musisz kochana być nie miła :-(
    Jesteśmy tu po to,żeby się wspierać tak? Nie oczekiwałam odpowiedzi typu -tak napewno-,a raczej dobrego słowa...

widze ze nie tylko ja niepasuje ComeToMeBaby ale niema sie co przejmowac kochana :)

XXXXXXXXXXXX
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie nieprzejmuje mam wieksze problemy niz nick na forum a ze ludzie sa tak malostkowi to maja problem :)

XXXXXXXXXXXX
  • bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Ja mam nr do doktorka Ch, mogę podać nr na priv, proszę o wiadomość. Ja jestem po jednej procedurze transfer ze świeżym zarodkiem się nie przyjał, potem miałam scratching no i 7 stycznia transfer mrożonego zarodka. Teraz najtrudniejszy czas oczekiwania na bete.

Lonia dzieki jeszcze raz, czytalam Twoje wpisy i widze ze ty jestes najbardziej rozgarnieta w tych naszych tematach IN VITRO wiec jesli bede miec jakies pytania to bede sie Ciebie radzic bo jestes kulturalna w odpowiedziach i umiesz podniesc na duchu :)

Lonia lubi tę wiadomość

XXXXXXXXXXXX
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bejbiś wrote:
    dziewczyny wy tez myslicie ze moj nick jest nie do zniesienia ??? i ze nieodpowiednio zachowuje sie na FORUM ??? piszcie jesli cos robie nie tak bo jestem tu nowa pozdrawiam
    Dobra, z nickiem przesadziłam, sorry. Napisałam że jakoś go przeżyję i za ostro to zabrzmiało. Zdążyłaś tu napisać jakieś trzydzieści postów zanim mnie zirytowałaś, a prztyczek odnośnie nicka był a propos bejbikowania i dziubdziusiowania. I to była prośba. No ale że pisałam poirytowana to może wydźwięk nie był ten, ok. Sorry.

A zirytowałaś mnie tym, że tylko pokazałaś jak to masz gdzieś to, żeby trochę nadrobić wątek tak jak Ci dziewczyny sugerowały. Wystarczyło cofnąć się parę stron i przeczytać cokolwiek. A poza tym, nie uważasz że jak wchodzisz w nowe towarzystwo to najpierw sama się przedstawiasz? Nie napisałaś o sobie praktycznie nic. No i jeszcze coś - wpadasz jak burza i z miejsca wołasz o numer telefonu do dr. I pytanie o ten numer zadajesz cztery razy. Nie musisz co chwilę pytać. Jak ktoś będzie chciał ci odpisać to odpisze. Dziewczyny czasem nadrabiają po dłuższym czasie więc nie musisz się tak upominać,tym bardziej że już Ci dziewczyny odpisały gdzie masz szukać a ty dalej pytasz o numer do dr.

To wszystko miałam właśnie na myśli.

Bydgoszczanka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Oj leże, leże :) Mam nadzieje że coś z tego leżakowania będzie.
    Lada chwila wielki dzień. Odpoczywaj i uszy do góry :)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bejbiś wrote:
    widze ze nie tylko ja niepasuje ComeToMeBaby ale niema sie co przejmowac kochana :)
    To nie jest kwestia "niepasowania ", każdy jest jaki jest. I cudnie, bo dzięki temu świat jest ciekawy.
    W przypadku Pabelki, koleżanka zadała pytanie, ja odpowiedziałam, odpowiedź jej się nie spodobała. Trudno, nie wszyscy mają dystans do siebie. :-)

Widzę, że niektórzy są tu przewrażliwieni. To nic, nie martwcie się dziewczyny, już wkrótce zostaniecie wojowniczkami IVF. Tu trzeba mieć jajca :-) pancerne! Hyhyhy

Ania1986, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    To nie jest kwestia "niepasowania ", każdy jest jaki jest. I cudnie, bo dzięki temu świat jest ciekawy.
    W przypadku Pabelki, koleżanka zadała pytanie, ja odpowiedziałam, odpowiedź jej się nie spodobała. Trudno, nie wszyscy mają dystans do siebie. :-)

Widzę, że niektórzy są tu przewrażliwieni. To nic, nie martwcie się dziewczyny, już wkrótce zostaniecie wojowniczkami IVF. Tu trzeba mieć jajca :-) pancerne! Hyhyhy
    AMEN!

ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bejbiś wrote:
    Lonia dzieki jeszcze raz, czytalam Twoje wpisy i widze ze ty jestes najbardziej rozgarnieta w tych naszych tematach IN VITRO wiec jesli bede miec jakies pytania to bede sie Ciebie radzic bo jestes kulturalna w odpowiedziach i umiesz podniesc na duchu :)
    To ja też będę :-)
    Lonia - lofciam cię <3

Vanili, Lonia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

pancerne i przerosniete ;)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Lonia - lofciam cię <3
    Kometa ale że. ..lofciam??!!
    O zgrozo. ..
    Ile Ty masz lat? :-D

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Lonia - lofciam cię <3
    a cium ciumki przesyłasz tez :) hihi :D

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    pancerne i przerosniete ;)
    Nie nie Lola, przerośnięte być nie mogą, bo przecież chcemy je pęknąć ;-) w odpowiednim czasie. I przerośnięte to też na potem niedobrze... Hiperki i takie tam. Daj spokój... Przesadziłaś hehe wystarczy aby były dorodne :-D

Lola79 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie nie Lola, przerośnięte być nie mogą, bo przecież chcemy je pęknąć ;-) w odpowiednim czasie. I przerośnięte to też na potem niedobrze... Hiperki i takie tam. Daj spokój... Przesadziłaś hehe wystarczy aby były dorodne :-D
    No no. W sensie jajniki dorodne produkujące dużo dobrych komórek! Hiperkom mówimy STOP!

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Kometa ale że. ..lofciam??!!
    O zgrozo. ..
    Ile Ty masz lat? :-D
    Wpasowuję się w ostatnie trendy :-P
    Hahaha dobra, już nie będę

Lola79 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    a cium ciumki przesyłasz tez :) hihi :D
    Hyhyhy nie znamy się aż tak dobrze...

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    To takie nie "Twoje" juz myślałam że gorączki dostałaś czy coś. .. ;-)

ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

• bejbiś Przyjaciółka

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:

aha dzieki juz wiem wszystko dzieki ze mnie sprowadzilas na ziemie hehe. w ogole nie musisz do mnie pisac nikt cie o to nie prosi i nie nabijaj sie ze mnie publicznie ze niby ja wprowadzam nowe trendy???? fajnie dzieki za docenienie hahahahah :) pozdrawiam i tez loffciam cium cium buziaczki Bejbiś jestes maga pancerna z jajcami

XXXXXXXXXXXX
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    To takie nie "Twoje" juz myślałam że gorączki dostałaś czy coś. .. ;-)
    A głupawka może służyć za alibi?
    hanghead.gif

c5e015d88e.png
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ