Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwiaśta159 wrote:a robiliście fragmentację DNA plemnika? Moze macie wysoką a tego nawet IMSI nie obskoczy
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:nie, tego nie robiliśmy.
dotarliśmy do kariotypów, CFTR i AZF- wszystko pięknie, bez mutacji. ale na wizycie zapytam o to doktora, gdyby nam się ciąża nie udała. Dzięki.
powodzenia dziewczyny.ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTorunianka wrote:A Wy robiliście DNA? Bo my nie dawno odebraliśmy wyniki i dr. Ch mi powiedział, że trzeba się liczyć z tym , że jedynie niewielka część zarodków będzie się rozwijać. I jestem ciekawa czy przez to jest szansa na IMSI?
Torunianka wrote:A kiedy mogą zapłodnić więcej niż 6 zarodków? Bo wiem, że powyżej 35r.ż i?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:14
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:hahaha masz islamskiego grzebalca????
nie boisz się, że ci coś w dowcipnej zdetonuje??!!??Torunianka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Torunianka wrote:A kiedy mogą zapłodnić więcej niż 6 zarodków? Bo wiem, że powyżej 35r.ż i?
czytałaś program?
http://www.mz.gov.pl/__data/assets/pdf_file/0003/5619/12program_leczenienieplodnosci_20032013.pdfTorunianka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Koleś chyba z Syrii. Dziwny kolo ale sympatyczny. Do pacjentek mówi po imieniu. Hmm jeśli robił by punkcje byłabym się. ..że urodze ciemne dziecko ale na świadomce pogrzebać może. Mam nad tym kontrolę
-
Ania1986 wrote:Hej dziewczyny kurde nie dam rady zadzwonić dzis bo mam zeta na koncie a doladowac nie mam jak, z dzieciakiem musze siedziec w domu bo nam kluczy nie zostawili od chaty.
a czekaj,,,czekaj.... czy ty nas nakłaniasz do doładowania ci konta w telefonie? jak te co za żetony cycki w necie pokazują? hahahah tylko tak delikatnie i bez cycków? buaahahahahahaaaaewlinaaa85, Bydgoszczanka, Torunianka, Lola79 lubią tę wiadomość
-
kurczę, rozczuliłam się. ja już nie pamiętam kiedy wychodziłam do kiosku po doładowanie telefonu... prehistoria. telefon od x lat doładowuję z konta bankowego.
dobra, idę stąd. praca wzywa.
czekamy na raport od Graśki
p.s. Kayaa- jak się trzymasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:33
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:może napisz?
a czekaj,,,czekaj.... czy ty nas nakłaniasz do doładowania ci konta w telefonie? jak te co za żetony cycki w necie pokazują? hahahah tylko tak delikatnie i bez cycków? buaahahahahahaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 12:36
Lola79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie,prawy jajnik 6 jajek, lewy 5, wielkość 11-13mn, endometrium chyba 7 mm, lekarz ogólnie zadowolony, następna wizyta w czw 10:45,a punkcie SB albo Nd. Jak myślicie,chyba dobre wyniki, prawda? Mam tylko problem bo jestem przeziębienia znowu, a już przed rozpoczęciem stymulacji byłam na antybiotyku. Dziewczyny, jaki antybiotyk jest przepisywany po punkcji?
Torunianka, Suomi, szurusiowa, ComeToMeBaby, Kayaa, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Graśka wrote:Ja już po wizycie,prawy jajnik 6 jajek, lewy 5, wielkość 11-13mn, endometrium chyba 7 mm, lekarz ogólnie zadowolony, następna wizyta w czw 10:45,a punkcie SB albo Nd. Jak myślicie,chyba dobre wyniki, prawda? Mam tylko problem bo jestem przeziębienia znowu, a już przed rozpoczęciem stymulacji byłam na antybiotyku. Dziewczyny, jaki antybiotyk jest przepisywany po punkcji?
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość