X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurczę, rozczuliłam się. ja już nie pamiętam kiedy wychodziłam do kiosku po doładowanie telefonu... prehistoria. telefon od x lat doładowuję z konta bankowego.

dobra, idę stąd. praca wzywa.
    czekamy na raport od Graśki :)
    p.s. Kayaa- jak się trzymasz? :)

Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem ;) czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobił :)

szurusiowa, Lola79, Lonia, ComeToMeBaby, Julita76, ewlinaaa85, bubus, ewa84, Suomi lubią tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka wrote:
    Ja już po wizycie,prawy jajnik 6 jajek, lewy 5, wielkość 11-13mn, endometrium chyba 7 mm, lekarz ogólnie zadowolony, następna wizyta w czw 10:45,a punkcie SB albo Nd. Jak myślicie,chyba dobre wyniki, prawda? Mam tylko problem bo jestem przeziębienia znowu, a już przed rozpoczęciem stymulacji byłam na antybiotyku. Dziewczyny, jaki antybiotyk jest przepisywany po punkcji?
    Ładnie! :)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem ;) czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobił :)
    Objawy niczego sobie. Silacz walczy o 9 miesięczny schron ;)

• Lonia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Trzymam kciuki :)

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    ty Kayaa w ciąży jesteś jak nic! mówię ci to!

Lola79 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ty Kayaa w ciąży jesteś jak nic! mówię ci to!

Ej Cometa to może ja nie idę na betę - taka diagnoza mi pasuje :D

Dzięki Dziewczyny :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graska: ładnie ładnie :)

Kayaa: objawy ciążowe czekamy jutro na wynik bety;)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie Wam dziewczyny idzie. Jedna po drugiej w ciąży. Za jakiś rok można spotkanie zrobić w uroczym maluchowym gronie :-D w jakiejś centralnej części Polski po środku ;) No chyba że pod smokiem Wawelskim :-D Kraków wymiata!

Oczywiście też w tym gronie chcę być! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:14

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra niech będzie za 1,5 h na wiosnę :-D

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Ej Cometa to może ja nie idę na betę - taka diagnoza mi pasuje :D

Dzięki Dziewczyny :)
    nooo, to latanie do wc mnie przekonuje :) oby to był dobry znak!

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka bardzo dobry wynik :)

Kayaa objawy ciążowe jak nic, jutro beta, na pewno będzie pozytywna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia a jak Ty się czujesz?? odpoczywasz??

• Suomi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka, to świetny wynik i teraz już musi być dobrze
    Kayaa, toż to ciąża bez dwóch zdań! Ja miałam takie same objawy, tylko że Twoja ciąża będzie dłuższa o jakieś 7 miesięcy :)
    Dziewczyny, jako że wczoraj mieliśmy 2 Święta - miesięcznicę zamachu smoleńskiego oraz Matki Boskiej pieniężnej wydałam 431 zł na badania do invitro. Oj, pójdę do piekła!

ewlinaaa85, Ania1986, Kayaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Graśka, to świetny wynik i teraz już musi być dobrze
    Kayaa, toż to ciąża bez dwóch zdań! Ja miałam takie same objawy, tylko że Twoja ciąża będzie dłuższa o jakieś 7 miesięcy :)
    Dziewczyny, jako że wczoraj mieliśmy 2 Święta - miesięcznicę zamachu smoleńskiego oraz Matki Boskiej pieniężnej wydałam 431 zł na badania do invitro. Oj, pójdę do piekła!
    co juz masz za soba?:)

• bubus Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    to ja zaciskam kciuki, opis wydaje się oznaczać,że się udało, życzę tego bardzo szczerze!!!

ewa a jak Ty się dziś czujesz???

jak to miło jak już nie ma tu przepychanek :-)

Kayaa lubi tę wiadomość

• Suomi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, zrobiłam dziś wirusowe, grupę krwi i AMH w diagnostyce. Jeszcze chlamydia, cytologia i biocenoza przede mną. A Ty jak tam? Masz już wszystkie wyniki?

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • vioris Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby do Ciebie się chyba dziewczyny zwracają Cometa? :P szybciej i prościej, bo se nick wymyśliłaś przeraźliwy do pisania :D
    Co do tych badań to widzę ceny wszędzie podobne. Mi odpisali z ŚLA i drożej wychodzą te badania, niż w tym drugim labie. I to sporo drożej. Tyle, że w ŚLA mamy możliwość pojechać tam do 21.00 a w drugim tylko rano do 10.15. I teraz pytanie, czy na HIV się czeka serio tyle dni? Bo na stronie jest czas oczekiwania do 21 dni. Gdyby to jednak było szybciej, to byśmy zrobili te badania wszystkie w poniedziałek w tym tańszym labie, bo tż będzie miał na południe do pracy a na razie pracuje 5-17 i nie ma kiedy podjechać.

Kayya trzymam kciuki w takim razie! Takie objawy to pewnie ciąża :)

Graśka Ale naprodukowałaś jajeczek :) Teraz oby się jak najwięcej zapłodniło i ładie rozwijało :)

Lola79 zdecydowanie to dobry pomysł :) Najlepiej w Krakowie, bo wszystkie tam jeżdżą, więc spotkanie chyba do ogarnięcia :)

Kayaa, ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • vioris Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    <3 my też w sierpniu. 22-go.

My 29-ego :)
    A posty długie pisałam, bo na każdym forum krzyczą, żeby nie pisać posta pod postem i juz się tak nauczyłam jakoś, ale fakt że to forum jest ciężkie w obsłudze jeśli chodzi o cytowanie bo się nie da kilku zaznaczyć i potem odipsywać :/
    Suomi wrote:
    Aniu, zrobiłam dziś wirusowe, grupę krwi i AMH w diagnostyce. Jeszcze chlamydia, cytologia i biocenoza przede mną. A Ty jak tam? Masz już wszystkie wyniki?

A gdzie w końcu te badania będziesz robić? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:30

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    No właśnie czekam na anty hbc od piątku juz :/ a mial byc jeden dzień roboczy, noi na chlamydie ale ona do 10 dni ma sie pojawic to albo bede miec ja na wizyte albo nie,noi cytologia do 3 tyg musze czekac. Puki co mam toxo,grupy(oboje) i biocenoze,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:35

• Graśka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki dzisiejsze: prog.0.65 i est.342.9 to dobrze? Kayaa trzymam kciuki:-)

Kayaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ