Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kurczę, rozczuliłam się. ja już nie pamiętam kiedy wychodziłam do kiosku po doładowanie telefonu... prehistoria. telefon od x lat doładowuję z konta bankowego.
dobra, idę stąd. praca wzywa.
czekamy na raport od Graśki
p.s. Kayaa- jak się trzymasz?
Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobiłszurusiowa, Lola79, Lonia, ComeToMeBaby, Julita76, ewlinaaa85, bubus, ewa84, Suomi lubią tę wiadomość
-
Graśka wrote:Ja już po wizycie,prawy jajnik 6 jajek, lewy 5, wielkość 11-13mn, endometrium chyba 7 mm, lekarz ogólnie zadowolony, następna wizyta w czw 10:45,a punkcie SB albo Nd. Jak myślicie,chyba dobre wyniki, prawda? Mam tylko problem bo jestem przeziębienia znowu, a już przed rozpoczęciem stymulacji byłam na antybiotyku. Dziewczyny, jaki antybiotyk jest przepisywany po punkcji?
-
Kayaa wrote:Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobił
-
Kayaa wrote:Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobił
-
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pięknie Wam dziewczyny idzie. Jedna po drugiej w ciąży. Za jakiś rok można spotkanie zrobić w uroczym maluchowym gronie w jakiejś centralnej części Polski po środku No chyba że pod smokiem Wawelskim Kraków wymiata!
Oczywiście też w tym gronie chcę być!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Graśka, to świetny wynik i teraz już musi być dobrze
Kayaa, toż to ciąża bez dwóch zdań! Ja miałam takie same objawy, tylko że Twoja ciąża będzie dłuższa o jakieś 7 miesięcy
Dziewczyny, jako że wczoraj mieliśmy 2 Święta - miesięcznicę zamachu smoleńskiego oraz Matki Boskiej pieniężnej wydałam 431 zł na badania do invitro. Oj, pójdę do piekła!ewlinaaa85, Ania1986, Kayaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuomi wrote:Graśka, to świetny wynik i teraz już musi być dobrze
Kayaa, toż to ciąża bez dwóch zdań! Ja miałam takie same objawy, tylko że Twoja ciąża będzie dłuższa o jakieś 7 miesięcy
Dziewczyny, jako że wczoraj mieliśmy 2 Święta - miesięcznicę zamachu smoleńskiego oraz Matki Boskiej pieniężnej wydałam 431 zł na badania do invitro. Oj, pójdę do piekła! -
ewa a jak Ty się dziś czujesz???
jak to miło jak już nie ma tu przepychanekKayaa lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby do Ciebie się chyba dziewczyny zwracają Cometa? szybciej i prościej, bo se nick wymyśliłaś przeraźliwy do pisania
Co do tych badań to widzę ceny wszędzie podobne. Mi odpisali z ŚLA i drożej wychodzą te badania, niż w tym drugim labie. I to sporo drożej. Tyle, że w ŚLA mamy możliwość pojechać tam do 21.00 a w drugim tylko rano do 10.15. I teraz pytanie, czy na HIV się czeka serio tyle dni? Bo na stronie jest czas oczekiwania do 21 dni. Gdyby to jednak było szybciej, to byśmy zrobili te badania wszystkie w poniedziałek w tym tańszym labie, bo tż będzie miał na południe do pracy a na razie pracuje 5-17 i nie ma kiedy podjechać.
Kayya trzymam kciuki w takim razie! Takie objawy to pewnie ciąża
Graśka Ale naprodukowałaś jajeczek Teraz oby się jak najwięcej zapłodniło i ładie rozwijało
Lola79 zdecydowanie to dobry pomysł Najlepiej w Krakowie, bo wszystkie tam jeżdżą, więc spotkanie chyba do ogarnięcia
Kayaa, ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:my też w sierpniu. 22-go.
My 29-ego
A posty długie pisałam, bo na każdym forum krzyczą, żeby nie pisać posta pod postem i juz się tak nauczyłam jakoś, ale fakt że to forum jest ciężkie w obsłudze jeśli chodzi o cytowanie bo się nie da kilku zaznaczyć i potem odipsywać
Suomi wrote:Aniu, zrobiłam dziś wirusowe, grupę krwi i AMH w diagnostyce. Jeszcze chlamydia, cytologia i biocenoza przede mną. A Ty jak tam? Masz już wszystkie wyniki?
A gdzie w końcu te badania będziesz robić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:30
-
nick nieaktualnySuomi wrote:Aniu, zrobiłam dziś wirusowe, grupę krwi i AMH w diagnostyce. Jeszcze chlamydia, cytologia i biocenoza przede mną. A Ty jak tam? Masz już wszystkie wyniki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:35