X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    kurczę, rozczuliłam się. ja już nie pamiętam kiedy wychodziłam do kiosku po doładowanie telefonu... prehistoria. telefon od x lat doładowuję z konta bankowego.

dobra, idę stąd. praca wzywa.
    czekamy na raport od Graśki :)
    p.s. Kayaa- jak się trzymasz? :)

Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem ;) czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobił :)

szurusiowa, Lola79, Lonia, ComeToMeBaby, Julita76, ewlinaaa85, bubus, ewa84, Suomi lubią tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka wrote:
    Ja już po wizycie,prawy jajnik 6 jajek, lewy 5, wielkość 11-13mn, endometrium chyba 7 mm, lekarz ogólnie zadowolony, następna wizyta w czw 10:45,a punkcie SB albo Nd. Jak myślicie,chyba dobre wyniki, prawda? Mam tylko problem bo jestem przeziębienia znowu, a już przed rozpoczęciem stymulacji byłam na antybiotyku. Dziewczyny, jaki antybiotyk jest przepisywany po punkcji?
    Ładnie! :)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Hej, hej trzymam się, cycki bolą, podbrzusze pobolewa, ciągle siusiam i pojawiła się niewielka ilość takiego mlecznego śluzu. Jutro się dowiem co tam z moim Siłaczem ;) czy jeszcze jest i się zadomawia czy tyko szumu narobił :)
    Objawy niczego sobie. Silacz walczy o 9 miesięczny schron ;)

• Lonia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Trzymam kciuki :)

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    ty Kayaa w ciąży jesteś jak nic! mówię ci to!

Lola79 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ty Kayaa w ciąży jesteś jak nic! mówię ci to!

Ej Cometa to może ja nie idę na betę - taka diagnoza mi pasuje :D

Dzięki Dziewczyny :)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graska: ładnie ładnie :)

Kayaa: objawy ciążowe czekamy jutro na wynik bety;)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie Wam dziewczyny idzie. Jedna po drugiej w ciąży. Za jakiś rok można spotkanie zrobić w uroczym maluchowym gronie :-D w jakiejś centralnej części Polski po środku ;) No chyba że pod smokiem Wawelskim :-D Kraków wymiata!

Oczywiście też w tym gronie chcę być! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 16:14

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra niech będzie za 1,5 h na wiosnę :-D

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    Ej Cometa to może ja nie idę na betę - taka diagnoza mi pasuje :D

Dzięki Dziewczyny :)
    nooo, to latanie do wc mnie przekonuje :) oby to był dobry znak!

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka bardzo dobry wynik :)

Kayaa objawy ciążowe jak nic, jutro beta, na pewno będzie pozytywna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia a jak Ty się czujesz?? odpoczywasz??

• Suomi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka, to świetny wynik i teraz już musi być dobrze
    Kayaa, toż to ciąża bez dwóch zdań! Ja miałam takie same objawy, tylko że Twoja ciąża będzie dłuższa o jakieś 7 miesięcy :)
    Dziewczyny, jako że wczoraj mieliśmy 2 Święta - miesięcznicę zamachu smoleńskiego oraz Matki Boskiej pieniężnej wydałam 431 zł na badania do invitro. Oj, pójdę do piekła!

ewlinaaa85, Ania1986, Kayaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Graśka, to świetny wynik i teraz już musi być dobrze
    Kayaa, toż to ciąża bez dwóch zdań! Ja miałam takie same objawy, tylko że Twoja ciąża będzie dłuższa o jakieś 7 miesięcy :)
    Dziewczyny, jako że wczoraj mieliśmy 2 Święta - miesięcznicę zamachu smoleńskiego oraz Matki Boskiej pieniężnej wydałam 431 zł na badania do invitro. Oj, pójdę do piekła!
    co juz masz za soba?:)

• bubus Znajoma

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayaa wrote:
    to ja zaciskam kciuki, opis wydaje się oznaczać,że się udało, życzę tego bardzo szczerze!!!

ewa a jak Ty się dziś czujesz???

jak to miło jak już nie ma tu przepychanek :-)

Kayaa lubi tę wiadomość

• Suomi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, zrobiłam dziś wirusowe, grupę krwi i AMH w diagnostyce. Jeszcze chlamydia, cytologia i biocenoza przede mną. A Ty jak tam? Masz już wszystkie wyniki?

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • vioris Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby do Ciebie się chyba dziewczyny zwracają Cometa? :P szybciej i prościej, bo se nick wymyśliłaś przeraźliwy do pisania :D
    Co do tych badań to widzę ceny wszędzie podobne. Mi odpisali z ŚLA i drożej wychodzą te badania, niż w tym drugim labie. I to sporo drożej. Tyle, że w ŚLA mamy możliwość pojechać tam do 21.00 a w drugim tylko rano do 10.15. I teraz pytanie, czy na HIV się czeka serio tyle dni? Bo na stronie jest czas oczekiwania do 21 dni. Gdyby to jednak było szybciej, to byśmy zrobili te badania wszystkie w poniedziałek w tym tańszym labie, bo tż będzie miał na południe do pracy a na razie pracuje 5-17 i nie ma kiedy podjechać.

Kayya trzymam kciuki w takim razie! Takie objawy to pewnie ciąża :)

Graśka Ale naprodukowałaś jajeczek :) Teraz oby się jak najwięcej zapłodniło i ładie rozwijało :)

Lola79 zdecydowanie to dobry pomysł :) Najlepiej w Krakowie, bo wszystkie tam jeżdżą, więc spotkanie chyba do ogarnięcia :)

Kayaa, ComeToMeBaby, Lola79 lubią tę wiadomość

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • vioris Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    <3 my też w sierpniu. 22-go.

My 29-ego :)
    A posty długie pisałam, bo na każdym forum krzyczą, żeby nie pisać posta pod postem i juz się tak nauczyłam jakoś, ale fakt że to forum jest ciężkie w obsłudze jeśli chodzi o cytowanie bo się nie da kilku zaznaczyć i potem odipsywać :/
    Suomi wrote:
    Aniu, zrobiłam dziś wirusowe, grupę krwi i AMH w diagnostyce. Jeszcze chlamydia, cytologia i biocenoza przede mną. A Ty jak tam? Masz już wszystkie wyniki?

A gdzie w końcu te badania będziesz robić? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:30

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    No właśnie czekam na anty hbc od piątku juz :/ a mial byc jeden dzień roboczy, noi na chlamydie ale ona do 10 dni ma sie pojawic to albo bede miec ja na wizyte albo nie,noi cytologia do 3 tyg musze czekac. Puki co mam toxo,grupy(oboje) i biocenoze,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 18:35

• Graśka Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wyniki dzisiejsze: prog.0.65 i est.342.9 to dobrze? Kayaa trzymam kciuki:-)

Kayaa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ