X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Graśka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Powodzenia Graśka! Nic się nie bój, naprawdę nie ma czego.
    Życzę udanych zbiorów :P

Jak się teraz czujesz? Przeszło coś? Może to rzeczywiście albo reakcja na leki albo na stres? Reagujesz w ten sposób na silny stres?

Dziękuję, czuję się lepiej, ale nadal mnie mdli, hmmm może trochę schudnę :) Będzie dobrze! Dam wam jutro znać co i jak :D

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

• Bydgoszczanka Ekspertka

Wysłany: 15 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanili wrote:
    Impreza o jaaaa... ale masz fajnie. :)
    Ja ani imprez ani uciech cielesnych ani sushi ani innych pyszności.
    Mam dziś kryzys :( chce do domu. W dodatku znowu mnie przynieśli ech. Najgorsze, że muszę czekać do poniedziałku :(

Vanili głowa do góry! Wytrzymasz!!!

Vanili lubi tę wiadomość

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • Vanili Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie :)

kattti88, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graska pewnie już czeka na punkcje :)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze parę minutek i pójdzie się zdrzemnąć :)
    Powodzenia !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 09:54

ewa84 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Graska. Pokaźnej hodowli! :)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez zaczynam mieć stres, bo mi się dziś nasz doktorek śnił ;) parę dni jeszcze i będę miała jasność co będzie się działo przez kolejny miesiąc. ..

• bubus Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRAŚKA! DAJ ZNAĆ JAK BYŁO, JAK SIĘ CZUJESZ I W OGÓLE, CZY DOSTAŁAŚ SŁYNNĄ GRANATOWĄ "SUKIENKĘ". Trzymam kciuki za Twoje jajeczka!

Vanili, obyś już długo nie musiała tam zostać.. a jak się dziś czujesz? boli jeszcze? Były wieczorem hot dogi??:-)

Ja ostatnio przeżyłam chwilę grozy, aż cała sie trzęsłam, źle zinterpretowałam wyniki chlamydii igm i przez godzinę żyłam w przekonaniu, że ja mam wynik niejednoznaczny, a mąż dodatni. Potem plułam sobie w twarz,że miałam celujący z matury z matematyki, a przecinków nie widzę. Normalnie już maila pisałam do dr Ch. dobrze,że go nie wysłałam :-) masakra, co ten stres związany z całą potencjalną kwalifikacją robi z nami..

jestem na bieżąco z Wami, ale nie mam jakoś nastroju się udzielać, kciuki za Was wszystkie trzymam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ja juz tez zaczynam mieć stres, bo mi się dziś nasz doktorek śnił ;) parę dni jeszcze i będę miała jasność co będzie się działo przez kolejny miesiąc. ..
    Lola obydwie bedziemy waliczyc z zastrzykami, punkcjami itd juz za chwile :) zobaczysz:)

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Lola obydwie bedziemy waliczyc z zastrzykami, punkcjami itd juz za chwile :) zobaczysz:)
    Jak się pierwszy raz ukluje to uwierzę ;)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem! Żyję! Kaca nie ma. Wytańcowałam się aż mnie stopy bolą - chyba odzwyczaiłam się od szpilek :-) 30 chłopa i ja :-D tylko mój mąż powiedział kolegom, że ja wpadnę na imprezkę hyhy ale oni mnie wszyscy lubią a moje kochanie nie mogło się beze mnie bawić ;-) no kocham go. Oczywiście byliśmy w klubie więc inne kobiety też się kręciły, ale w gruncie rzeczy była to męska impreza i pożegnanie kolegi z pracy. Także ten ;-) Wybawiliśmy się świetnie, a ja byłam nawet podnoszona pod sufit i okręcana jak piórko nad głową... Hyhy.

Graśka, jak tam zbiory???

Dziewczyny stresujące się - tylko spokój was uratuje :-P

Vanili - relaksuj się i odpoczywaj. Niech maluch rośnie spokojnie.

Lola79, Kayaa, Vanili, ewlinaaa85, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • bubus Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa! no to super, że się wybawiłaś, bardzo dobrze, bo to potrzebne jest. Ja się odstresowałam tydzień około Sylwestrowy w górach. No ale potem pojawiło się światełko w tunelu, w zwiazku wiadomo z czym i stresy wróciły.. Jeszcze 4 dni i się dowiemy na czym stoimy.

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Lonia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy na dniach będę musiała śmigać tyle km specjalnie po recepte na stymulacje czy mi doktorek odpuści ten wyjazd i na przykład pozwoli żeby inny ginekolog mi wypisał sama receptę a on dobierze dawki. Bo w końcu niewiele się u mnie zmienia i raczej kolejne usg nic niee wniesie w doborze leków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 15:03

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia, co ty gadasz? Na razie czekamy na betę.
    Jeśli się nie uda to chyba i tak trzeba będzie pojechać? W sumie trudno przewidzieć. Zadzwonisz i zapytasz dopiero jak poznasz betę. Jak widać często dr bierze pod uwagę nasze kilometry tylko nie jestem pewna czy jest konieczność jechania na wizytę.
    Przesyłam Ci pakiet pozytywnych fluidów <3

Lonia lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Lonia, co ty gadasz? Na razie czekamy na betę.
    Jeśli się nie uda to chyba i tak trzeba będzie pojechać? W sumie trudno przewidzieć. Zadzwonisz i zapytasz dopiero jak poznasz betę. Jak widać często dr bierze pod uwagę nasze kilometry tylko nie jestem pewna czy jest konieczność jechania na wizytę.
    Przesyłam Ci pakiet pozytywnych fluidów <3
    Dzięki śliczne ;) oczywiście czekam na bete ale wynik nie jest imponujacy i raczej się nie łudzę ale miło, że coś w końcu drgnęło bo ostatnio było totalne zero. No chyba, że mój siłacz zagnieździł się z opóźnieniem i zrobi mi poniedziałkowa niespodziankę <3

ComeToMeBaby, Kayaa, ewa84 lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • bubus Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia tego życzymy! żeby teraz ruszył z kopyta i już betę podwyższał z prędkością światła :-P nie no wystarczy jak będzie pięknie przyrastać jak należy.

Lonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia, więcej optymizmu! Ja nie miałam scratchingu a do tego blastocysta była niższej klasy jak u Ciebie i zobacz udało się. Będzie dobrze! :)

Lonia lubi tę wiadomość

• Graśka Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już nareszcie po :) miałam 10 komórek i w tym 10 kumulusów ( czy jakoś tak :D ) wszystko poszło bardzo dobrze i faktycznie majteczki były na miejscu jak pan anestezjolog mnie wybudzał. Jutro do 14 mają dzwonić czy się zapłodniły tak więc trzymajcie kciuki!!!

Lonia, wierzę że będzie dobrze i ściskam kciuki za przyrost bety :)

Lonia, ComeToMeBaby, Lola79, Kayaa, Fiona12, szurusiowa, ewlinaaa85, Torunianka, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

• Lonia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O niczym innym dziewczyny nie marzę

3jvz73sbpxjphhug.png
  • Fiona12 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny spóźnił się którejś okres w pierwszym cyklu brania euthyroxu?

‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ