X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Graśka Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona12 wrote:
    Dziewczyny spóźnił się którejś okres w pierwszym cyklu brania euthyroxu?

A ile Ci się spóźnia? Ja biorę bardzo małą dawkę 25 dziennie więc u mnie raczej od początku brania Euthyroxu mam regularne cykle.

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

• Fiona12 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka wrote:
    A ile Ci się spóźnia? Ja biorę bardzo małą dawkę 25 dziennie więc u mnie raczej od początku brania Euthyroxu mam regularne cykle.
    Ja mam 50 ale biorę dopiero 5 dni. A okres tylko 2 dni sie spóźnia ale nigdy się to nie zdarzyło więc tak sobie myślę ze to po tych tabletkach.

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka wrote:
    My już nareszcie po :) miałam 10 komórek i w tym 10 kumulusów ( czy jakoś tak :D ) wszystko poszło bardzo dobrze i faktycznie majteczki były na miejscu jak pan anestezjolog mnie wybudzał. Jutro do 14 mają dzwonić czy się zapłodniły tak więc trzymajcie kciuki!!!

Lonia, wierzę że będzie dobrze i ściskam kciuki za przyrost bety :)
    Wow. 10 to piękny wynik! Jesteś pow. 35 rz? Czy 6 komórek zapladniaja?

• Graśka Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola, nu nas tylko 6 mozna, ja jestem rocznik 86, i 22 stycznia mam urodziny, wiec licze na piekny prezent :)

Lonia, ComeToMeBaby, Kayaa lubią tę wiadomość

I IVF 07/01/2016 :(
    II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka wrote:
    Lola, nu nas tylko 6 mozna, ja jestem rocznik 86, i 22 stycznia mam urodziny, wiec licze na piekny prezent :)

Noo to bardzo trzymam kciuki tym bardziej!
    Na piękna okrągłą rocznicę urodzin prezent jak znalazł by był :)

• Vanili Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Http://www.nasz-bocian.pl/node/55091

Czytałyście ?!

:/ :(

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanili Ty nie masz się co martwić. Ciebie mogą dotyczyć tylko koszty przechowania i criotransferu kolejnego juniora/juniorki :)
    Gorzej z nami - tymi które jeszcze nawet stymulacji nie zaczęły. .

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Graśka gratuluje udanej punkcji i trzymam kciuki za to aby się ładnie zapłodniły

Lonia nawet nie mysl o kolejnej stymulacji. Tym razem maluch musibzostać z tobą w każdym razie mocno trzymam za was kciuki <3

Kometa po imprezie i bez kaca :) hyhy ja po jednym piwie mam kaca heheh

A ja sobie lężę w łóżku bo naderwałam sobie mięsień w nodze ból okropny :( tak się kończy jazda na nartach heh

Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    A ja sobie lężę w łóżku bo naderwałam sobie mięsień w nodze ból okropny :( tak się kończy jazda na nartach heh
    Gdzie są jakieś w miarę dobre warunki do jazdy?

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanili: dostajesz jeszcze estrofem??

Ewelina: nieźle szalalas :) gdzie jeździsz?

Lonia: trzymam kciuki za poniedziałkowa betę! Oby rosła:)

Lonia lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bliziutko do Wisły jakieś 40 min więc jeździmy tam :) ale jestem dumna z mojego chrześniaka bo ma 3 latka i dziś założył pierwszy raz w życiu narty i nauka szła mu nieźle z Panią instruktor <3

Lola79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Ja mam bliziutko do Wisły jakieś 40 min więc jeździmy tam :) ale jestem dumna z mojego chrześniaka bo ma 3 latka i dziś założył pierwszy raz w życiu narty i nauka szła mu nieźle z Panią instruktor <3
    Nio ja też blisko mam. Jakiś konkretny stok? Ech ja z moim wtedy 4 latkiem jeszcze byłam rok temu. BByło wesoło :-D

• Vanili Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Vanili: dostajesz jeszcze estrofem??

Nie. Ja estrofem bralam chyba 4 dni , bo jak mi 2 dpt wysadzilo brzuch to myślałam, że to po tym i Chruscik kazal odstawić, a to chyba gonapeptyl spowodował.

Lekarz, wyjaśnił mi, że nie potrzebuję kolejnej dawki hormonów, tym bardziej, że sluzowka robiła się ciążowa a beta była pozytywna.

Lonia, należy Ci się chłosta za Twoje podejście!
    Kometa, czyn honory bo ja ni umim tych emotkow wkleić. :p

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok dzięki Vanili :) właśnie mi kazał brać po pół tabletki teraz i zastanawialam się jak długo bo czuję jajca nadal :/

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Nio ja też blisko mam. Jakiś konkretny stok? Ech ja z moim wtedy 4 latkiem jeszcze byłam rok temu. BByło wesoło :-D
    A my różnie :) gdzie popadnie heh soszów, cieńków mąż lubi czantorie ja nie bardzo :) do nauki dla dzieci najlepsze są pasieki :) malutko ludzi i bez strachu że ktoś w tyłek wjedzie :) zresztą sama się tam uczyłam :D

Lola79 lubi tę wiadomość

• Lonia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jestem w szoku jak bardzo organizm płata mi figle tym razem,przy przebieraniu przestraszylam sie swojego biustu od wczoraj jest ogromna zmiana. Pojawiły mi sie grube fioletowe żyły jedna biegnie az od szyji, brodawki tez w bardzo uwydatnionych żyłach. Ostatnio tak nie miałam a brałam zastrzyki. Teraz biore tylko lutke, duphaston estrofem i encorton a zmiana jest kolosalna.

szurusiowa, Vanili, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Torunianka lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Laski jestem w szoku jak bardzo organizm płata mi figle tym razem,przy przebieraniu przestraszylam sie swojego biustu od wczoraj jest ogromna zmiana. Pojawiły mi sie grube fioletowe żyły jedna biegnie az od szyji, brodawki tez w bardzo uwydatnionych żyłach. Ostatnio tak nie miałam a brałam zastrzyki. Teraz biore tylko lutke, duphaston estrofem i encorton a zmiana jest kolosalna.
    ... tak sie robi w ciazy :P zylki na cyckach ;)

Lonia lubi tę wiadomość

• Vanili Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Nooo Kochana! Co tu dużo mówić hyhyhy :)

Poczekaj, za tydzień, góra dwa będzie tylko gorzej. Zobaczysz wspomnisz moje słowa.
    Ja 4 tygodnie temu też tak zaczynałam. Ból w nocy jest masakryczny, jak rano wstaje z łóżka to tak jakby ktoś przywiazal mi kamienie do piersi - ciągnie, boli jak cholera.
    Aktualnie mam do wymiany górną garderobę bo w miesiąc powiększyła się o dobre dwa rozmiary :)

Lonia lubi tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanili wrote:
    Nooo Kochana! Co tu dużo mówić hyhyhy :)

Poczekaj, za tydzień, góra dwa będzie tylko gorzej. Zobaczysz wspomnisz moje słowa.
    Ja 4 tygodnie temu też tak zaczynałam. Ból w nocy jest masakryczny, jak rano wstaje z łóżka to tak jakby ktoś przywiazal mi kamienie do piersi - ciągnie, boli jak cholera.
    Aktualnie mam do wymiany górną garderobę bo w miesiąc powiększyła się o dobre dwa rozmiary :)
    Mnie jeszcze nie bola, tylko lekko przy dotyku ale bardziej od wezlow chlonnych, mam nadzieje, ze to dobry zwiastun, nigdy czegos takiego u siebie nie zauwazylam i 3 razy patrzylam zdumiona hihi ;)

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2016, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vanili wrote:
    Lonia, należy Ci się chłosta za Twoje podejście!
    Kometa, czyn honory bo ja ni umim tych emotkow wkleić. :p
    Ja już chłostałam za betę grubo przed terminem, za podejście na razie zbeształam. Niech dziewczyna przemyśli swoje zachowanie. Może będą z niej jeszcze ludzie ;-) hyhy

Lonia, Lola79, Vanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ