Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiona12 wrote:Dziewczyny spóźnił się którejś okres w pierwszym cyklu brania euthyroxu?
A ile Ci się spóźnia? Ja biorę bardzo małą dawkę 25 dziennie więc u mnie raczej od początku brania Euthyroxu mam regularne cykle.I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Graśka wrote:A ile Ci się spóźnia? Ja biorę bardzo małą dawkę 25 dziennie więc u mnie raczej od początku brania Euthyroxu mam regularne cykle.
-
Graśka wrote:My już nareszcie po miałam 10 komórek i w tym 10 kumulusów ( czy jakoś tak ) wszystko poszło bardzo dobrze i faktycznie majteczki były na miejscu jak pan anestezjolog mnie wybudzał. Jutro do 14 mają dzwonić czy się zapłodniły tak więc trzymajcie kciuki!!!
Lonia, wierzę że będzie dobrze i ściskam kciuki za przyrost bety -
nick nieaktualnyGraśka gratuluje udanej punkcji i trzymam kciuki za to aby się ładnie zapłodniły
Lonia nawet nie mysl o kolejnej stymulacji. Tym razem maluch musibzostać z tobą w każdym razie mocno trzymam za was kciuki
Kometa po imprezie i bez kaca hyhy ja po jednym piwie mam kaca heheh
A ja sobie lężę w łóżku bo naderwałam sobie mięsień w nodze ból okropny tak się kończy jazda na nartach hehLonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Ja mam bliziutko do Wisły jakieś 40 min więc jeździmy tam ale jestem dumna z mojego chrześniaka bo ma 3 latka i dziś założył pierwszy raz w życiu narty i nauka szła mu nieźle z Panią instruktor
-
ewa84 wrote:Vanili: dostajesz jeszcze estrofem??
Nie. Ja estrofem bralam chyba 4 dni , bo jak mi 2 dpt wysadzilo brzuch to myślałam, że to po tym i Chruscik kazal odstawić, a to chyba gonapeptyl spowodował.
Lekarz, wyjaśnił mi, że nie potrzebuję kolejnej dawki hormonów, tym bardziej, że sluzowka robiła się ciążowa a beta była pozytywna.
Lonia, należy Ci się chłosta za Twoje podejście!
Kometa, czyn honory bo ja ni umim tych emotkow wkleić. :pComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Nio ja też blisko mam. Jakiś konkretny stok? Ech ja z moim wtedy 4 latkiem jeszcze byłam rok temu. BByło wesoło
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Laski jestem w szoku jak bardzo organizm płata mi figle tym razem,przy przebieraniu przestraszylam sie swojego biustu od wczoraj jest ogromna zmiana. Pojawiły mi sie grube fioletowe żyły jedna biegnie az od szyji, brodawki tez w bardzo uwydatnionych żyłach. Ostatnio tak nie miałam a brałam zastrzyki. Teraz biore tylko lutke, duphaston estrofem i encorton a zmiana jest kolosalna.
szurusiowa, Vanili, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Laski jestem w szoku jak bardzo organizm płata mi figle tym razem,przy przebieraniu przestraszylam sie swojego biustu od wczoraj jest ogromna zmiana. Pojawiły mi sie grube fioletowe żyły jedna biegnie az od szyji, brodawki tez w bardzo uwydatnionych żyłach. Ostatnio tak nie miałam a brałam zastrzyki. Teraz biore tylko lutke, duphaston estrofem i encorton a zmiana jest kolosalna.
Lonia lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:Laski jestem w szoku jak bardzo organizm płata mi figle tym razem,przy przebieraniu przestraszylam sie swojego biustu od wczoraj jest ogromna zmiana. Pojawiły mi sie grube fioletowe żyły jedna biegnie az od szyji, brodawki tez w bardzo uwydatnionych żyłach. Ostatnio tak nie miałam a brałam zastrzyki. Teraz biore tylko lutke, duphaston estrofem i encorton a zmiana jest kolosalna.
Poczekaj, za tydzień, góra dwa będzie tylko gorzej. Zobaczysz wspomnisz moje słowa.
Ja 4 tygodnie temu też tak zaczynałam. Ból w nocy jest masakryczny, jak rano wstaje z łóżka to tak jakby ktoś przywiazal mi kamienie do piersi - ciągnie, boli jak cholera.
Aktualnie mam do wymiany górną garderobę bo w miesiąc powiększyła się o dobre dwa rozmiaryLonia lubi tę wiadomość
-
Vanili wrote:Nooo Kochana! Co tu dużo mówić hyhyhy
Poczekaj, za tydzień, góra dwa będzie tylko gorzej. Zobaczysz wspomnisz moje słowa.
Ja 4 tygodnie temu też tak zaczynałam. Ból w nocy jest masakryczny, jak rano wstaje z łóżka to tak jakby ktoś przywiazal mi kamienie do piersi - ciągnie, boli jak cholera.
Aktualnie mam do wymiany górną garderobę bo w miesiąc powiększyła się o dobre dwa rozmiary -
Vanili wrote:Lonia, należy Ci się chłosta za Twoje podejście!
Kometa, czyn honory bo ja ni umim tych emotkow wkleić. :pLonia, Lola79, Vanili, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość