Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Jedyna klinika w Bb to GynC masz na myśli? Jeśli tak, to do kogo się zapisalas? Ja miałam w GynC u dr R-w (kobieta) i byłam bardzo zadowolona. Na drugie też się do niej zapisałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 16:19
Anatolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak wy się czułyście na dzień przed punkcją? Mnie dzisiaj M. musiał odebrać z pracy bo było mi jakoś duszno i już nie mogłam wysiedzieć. Od rana mnie bardzo mdli i w sumie zjadłam tylko 2 kromki chleba dzisiaj. Od jakiś 2 godzin też mam podwyższoną temperaturę, nie mam termometru ale czuję że jest wyższa. Trochę się tym martwię. Nie ma siły wstać z łóżka umyć głowy nawet...I IVF 07/01/2016
II IVF 28/05/2016
Ciężka oligospermia, hashimoto
-
Graśka wrote:Dziewczyny, jak wy się czułyście na dzień przed punkcją? Mnie dzisiaj M. musiał odebrać z pracy bo było mi jakoś duszno i już nie mogłam wysiedzieć. Od rana mnie bardzo mdli i w sumie zjadłam tylko 2 kromki chleba dzisiaj. Od jakiś 2 godzin też mam podwyższoną temperaturę, nie mam termometru ale czuję że jest wyższa. Trochę się tym martwię. Nie ma siły wstać z łóżka umyć głowy nawet...
Może się stresujesz?? -
Graśka wrote:Dziewczyny, jak wy się czułyście na dzień przed punkcją? Mnie dzisiaj M. musiał odebrać z pracy bo było mi jakoś duszno i już nie mogłam wysiedzieć. Od rana mnie bardzo mdli i w sumie zjadłam tylko 2 kromki chleba dzisiaj. Od jakiś 2 godzin też mam podwyższoną temperaturę, nie mam termometru ale czuję że jest wyższa. Trochę się tym martwię. Nie ma siły wstać z łóżka umyć głowy nawet...
Albo to reakcja na ovitrelle? -
Graśka wrote:punkcja o 10:00
Życzę udanych zbiorów
Jak się teraz czujesz? Przeszło coś? Może to rzeczywiście albo reakcja na leki albo na stres? Reagujesz w ten sposób na silny stres? -
ComeToMeBaby wrote:A ja dzisiaj wieczorem idę na party i właśnie schną mi pazurki. O.
Trzeba się rozerwać. Karnawał!
Ja ani imprez ani uciech cielesnych ani sushi ani innych pyszności.
Mam dziś kryzys chce do domu. W dodatku znowu mnie przynieśli ech. Najgorsze, że muszę czekać do poniedziałkuComeToMeBaby lubi tę wiadomość