Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mam jak nigdy dotąd, dwie wycieczki do wc w nocy.
Co śmieszne, zawsze w tych samych godzinach hyhy. -
Nie nie spokojnie ewelina
na fejsie podaja jak beda pracowac:D
pn 25.01 10.30-19.00
wt 15.00-17
sroda 15-19
czwartek 8-15
piatek 9-13
sobota 8-13
niedziela 9-12
czyli nie jest tak zle, dlatego nie wiem po co mnie jeszcze upychali na ten tydzien hehewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:Ewa ale jak to klinika ma urlop??? Ale chyba nie wszyscy? Kurcze ja mam nadzieje ze jak tam 28 pojade to klamki nie pocałuję
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny już się wystraszyłam hyhy ... i tak nie wiem czy dojdzie wogóle do scratchingu bo od czasu punkcji cały czas boli mnie prawy jajnik mam nadzieję że, nie mam żadnych torbieli a dziś to w ogóle miałam kosmos hyh tak mi dawał nad ranem czadu mam owulację i pobolewa bardziej niż kiedykolwiek heh
myślicie że, to by był głupi pomysł gdybym wzięła przez 10 dni lutkę? Bo jeżeli cosik tam jest to może by się wchłonęło? -
ewa84 wrote:czyli nie jest tak zle, dlatego nie wiem po co mnie jeszcze upychali na ten tydzien heh
-
Kometa: w artvimedzie mam 25-go dobrze wpisałas, jutro mam u ginekologa prywatnie musze sprawdzic sytuacje hehe i recepty dostac bo mi sie leki koncza:D
Namieszali mi bo mialam miec 21-go w artvimedzie a zmienili na 25-go:P
ewelina: torbiele raczej nie bola co innego jak jajca sie powiekszaja niesamowicie ale jak czytalam jak jest jedna torbiel to wiekszosc osob nie wie ze ja ma moze to owulka?
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Kometa: w artvimedzie mam 25-go dobrze wpisałas, jutro mam u ginekologa prywatnie musze sprawdzic sytuacje hehe i recepty dostac bo mi sie leki koncza:D
Namieszali mi bo mialam miec 21-go w artvimedzie a zmienili na 25-go:P
bo wiesz- piszesz że cię upychali na ten tydzień a zapisana jesteś na 25go (a to już przyszły tydzień) i nieco zgłupiałam. Czyli dobrze mam zapisane. Ufff... Bo już mi się ciśnienie podniosło. Eh, ten chrzaniony PMS. Mogłam kawy nie pićewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa owulka dziś to na pewno ale cholera on boli od czasu punkcji w sumie masz rację że, torbiele nie bolą sama kiedyś takiego dziada hodowałam hyhy
być może mój jajcol przeżywa jeszcze ten cały szok hormonalny hyhy i pewno urosło mu się za bardzo stąd ten ból -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no to tak, rozrysuję wam plan bo pewnie się zastanawiacie co się będzie jutro działo, a działo się będzie sporo
Bydgoszczanka- dopisałam cię do ciąż, ale nie wiedziałam jak ci wpisać termin- bo w sumie żaden to transfer był- wiem że 28 czy 29.12 do nas pisałaś o wstrzymaniu stymulki i że poprosiłaś o ovitrelle- to może daj mi datę wstrzyknięcia ovitrelle i taką przyjmiemy? Jutro wizytę ma też moja ulubienica ciekawe czy się u nas pojawi z nowiną zobaczymy, bo coś ucichła niestety...
FORUMOWE CIĄŻE: http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
Julita75- 6.12.2015 transfer, Vanili- 13.12.2015 transfer, ewa84- 28.12.2015 transfer, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, Kayaa- 31.12.2015 criotransfer
KALENDARZ KCIUKOWY:
20.01 Fiona 12- wizyta kwalifikacyjna
20.01 Ania1986- wizyta usg
20.01 ewa84- wizyta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
20.01 Bydgoszczanka- beta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
20.01 bejbiś- wizyta informacyjna
21.01 Lola79- IV wizyta i planowanie stymulacji
21.01 Lonia- ustalenie stymulacji do drugiej procedury
21.01 bubus- wizyta kwalifikacyjna
21.01 Torunianka – wizyta informacyjna
23.01 Ania1986- termin @ i rozpoczęcie stymulacji
25.01 ewa84- I usg ciążowe http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
26.01 ComeToMeBaby- termin @ i rozpoczęcie cyklu criotransferowego
28.01 Ewelina- scratching
01.02 Lola79- termin @ i rozpoczęcie stymulacji
04.02 migot_ka- wizyta kwalifikacyjna
10.02 pabelka88- termin @ i rozpoczęcie stymulacji
10.02 vioris- wizyta kwalifikacyjna
10.02 Suomi- wizyta kwalifikacyjna
19.02 Torunianka – termin @ i rozpoczęcie stymulacji
19.02 Julita75- badania prenatalne http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
jakby były jakieś uwagi to piszcie, ja uciekam popracować.
Bydgoszczanka- umawiaj się na słuchanie serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:02
-
ewlinaaa85 wrote:Ewa owulka dziś to na pewno ale cholera on boli od czasu punkcji w sumie masz rację że, torbiele nie bolą sama kiedyś takiego dziada hodowałam hyhy
być może mój jajcol przeżywa jeszcze ten cały szok hormonalny hyhy i pewno urosło mu się za bardzo stąd ten bólewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa ograniczyłaś kawę??? Ja tak piję jedną słabą rano bo inaczej by mi głowa odpadła (jestem niskociśnieniowcem) a potem dwie zbożowe
ze dwie w ciągu dnia to wypiję. rano i późnym popołudniem. ale ostatnio mamy taką słabszą (delikatniejszą) kawę, w dodatku pijemy ją z mlekiem. czuję się rozgrzeszona. nawet jeśli to tylko ułudaewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no to tak, rozrysuję wam plan bo pewnie się zastanawiacie co się będzie jutro działo, a działo się będzie sporo
Bydgoszczanka- dopisałam cię do ciąż, ale nie wiedziałam jak ci wpisać termin- bo w sumie żaden to transfer był- wiem że 28 czy 29.12 do nas pisałaś o wstrzymaniu stymulki i że poprosiłaś o ovitrelle- to może daj mi datę wstrzyknięcia ovitrelle i taką przyjmiemy? Jutro wizytę ma też moja ulubienica ciekawe czy się u nas pojawi z nowiną zobaczymy, bo coś ucichła niestety...
jakby były jakieś uwagi to piszcie, ja uciekam popracować.
Bydgoszczanka- umawiaj się na słuchanie serduszka
Zastrzyk miałam 29 grudnia. Jutro powtarzam betę i jutro będę próbowała umawiać się na wizytęComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra- poprawiłam dyZajn kalendarza.
Wydaje mi się teraz bardziej czytelne. Może być?
swoją drogą- jutro to się będzie działo! 6 pozycji!
edit: 5.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:03
Vanili lubi tę wiadomość
-
Wkurzyłam się bo się okazało że mi Chrustu nie wpisał na recepcie peselu oraz że recepta wypisana 18.12 ważna była do 17.01, a nie do 18-go, jak myślałam. Więc jak ją wczoraj zanosiłam to już była nieważna. Straszna służbistka mi się trafiła w tej aptece mojej. Jeszcze ta data może by przeszła ale brak peselu to już nie. Kazała mi albo przepisać receptę (jak odparłam że musiałabym po nią do Krakowa jechać to zasugerowała może lekarza z przychodni, koniecznie z nową datą) albo wykupić leki za 100% odpłatności. Tym samym zapłacić albo coś koło 7 zł albo 100. Polazłam więc do przychodni, a tam lekarz w czwartek będzie. Spróbuję się do niego wbić po prośbie. Jestem ciekawa jak zareaguje. Mój lekarz z NFZ nic o invitro nie wie. Nie wiem jaki ma do tego nawet stosunek, to taki starszy jegomość. NA recepcie luteina, ale pieczątka z Centrum Rozrodu czy jak tam... Heh.