Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie było podobnie, ale mi pani w rejestracji przekrecila ulicę i Chruscik z błędem wpisal ale zawsze sprawdzam recepty jak mi je lekarz przekazuje. Więc nie było problemu.
Też bym myslala ze do 18 jest ważna.
Zawsze pod górkę.
Mam nadzieję że uda ci się to ogarnąć.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
cos z tymi receptami maja problem :p pamietam jak moja ulubiona pani dr nie chciala mi wypisac recepty bo oddzial nfz powinien byc zalezny od miejsca zameldowania i jak jej tlumaczylam ze mozna sobie to zmienic pod adres zamieszkania to nie wierzyla i czekalam 45 min az to 3 razy skonsultuje z doktorkiem
edit: pewnie ze nie moze sie zlituje i da ta recepte co mu zalezy, przeciez nie kombinujesz nic tylko lekarz zle ci recepte wypisalWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 16:55
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Kometa, dziwna ta aptekarka. Mnie też ktoś kiedyś receptę bez pesel wypisał to pan w aptece spytał o mój pesel i dopisał z tyłu recepty. Termin ważności to większy problem. Mega nacielam się w Czechach na termin, bo biorę prg, który w PL jest niedostępny. Do Cieszyna mam koło 60-70km. Pojechałam z mężem zadowolona po utrogestan a pani mi mówi, że u nich recepty są ważne 2 tygodnie. Moja była przeterminowana u nich całe 2 czy 3 dni... Na nic tłumaczenia, że w PL są ważne miesiąc... koszmar. Poprawka u gina i druga wycieczka...
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
No taka sluzbistka właśnie. Stara raszpla. Ale nie będę im robić pod górkę bo zamówili dla mnie te leki i mają je odłożone dla mnie. I to apteka w której bardzo często robię zakupy. No trudno. Zobaczę co da się zrobić. W razie czego mi ta pryw wypisze ale to bardziej pracochłonne niż podejść do przychodni w czwartek.
A o tym, że w Czechach są krótsze terminy już czytałam, na ivf zdaje się. Powiem Ci, piękna wycieczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 18:18
-
Dziewczyny ja zwariuje z tym PCR-em Byłam w czwartek na pobieraniu krwi i od tego czasu do dziś nie mają tych zestawów do pobierania... A ja na jutro umowilam wizytę u gina, żeby mi to pobrał i skąd ja to wezmę? Jest ktoś ze Śląska, kto robił gdzieś w Katowicach ten PCR? Się załamie chyba
-
nick nieaktualnyvioris wrote:Dziewczyny ja zwariuje z tym PCR-em Byłam w czwartek na pobieraniu krwi i od tego czasu do dziś nie mają tych zestawów do pobierania... A ja na jutro umowilam wizytę u gina, żeby mi to pobrał i skąd ja to wezmę? Jest ktoś ze Śląska, kto robił gdzieś w Katowicach ten PCR? Się załamie chyba
-
ComeToMeBaby wrote:No o ile uda mi się do niego dostać.
Ten brak peselu to przeoczenie, inne recepty wypisał dobrze. Eh. Ciekawe co powie ten gin z przychodni. A przecież życzył mi ciąży
Kometa a co za lek Ci potrzebny?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
vioris wrote:Dziewczyny ja zwariuje z tym PCR-em Byłam w czwartek na pobieraniu krwi i od tego czasu do dziś nie mają tych zestawów do pobierania... A ja na jutro umowilam wizytę u gina, żeby mi to pobrał i skąd ja to wezmę? Jest ktoś ze Śląska, kto robił gdzieś w Katowicach ten PCR? Się załamie chyba
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
vioris wrote:Dziewczyny ja zwariuje z tym PCR-em Byłam w czwartek na pobieraniu krwi i od tego czasu do dziś nie mają tych zestawów do pobierania... A ja na jutro umowilam wizytę u gina, żeby mi to pobrał i skąd ja to wezmę? Jest ktoś ze Śląska, kto robił gdzieś w Katowicach ten PCR? Się załamie chyba
w poradni ginekologicznej przy szpitalu MSWIA w Katowicach.
Ale być może robią też pcr? Musiałabyś pytać. Ja robiłam w Alabie. Dostępne od ręki. -
W Luxmedzie na 100% robią, czeka się do 7 dni...
Ja dzisiaj byłam na USG piersi i doktorek znalazł mi 2 torbiele w lewej piersi po 8 i 9mm...mam nadzieję, że to nic strasznego...