Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ewa no super, pierwsze bliźniaki by były
fiona gratuluję kwalifikacji szkoda, że tyle musicie czekać, ale zawsze to coś nawet jedna procedura
suomi a w którym Alabie to robiłaś ? Bo Ty chyba z Katowic jesteś? I czy pobierali Ci na miejscu? Bo ja tak szczerze to oglądałam w necie i była cena 62 zł, ale nie w Katowicach tylko Gliwice najbliżej. Jakby było za 69 zł w Katowicach to bym chętnie poszła zamiast tego poniedziałku to tam, bo tam cenę mi powiedziała 150 zł a już i tak badania nas ponad 1000 wyszły...Fiona12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiona12 wrote:Tsh 5,66. A euthyrox mam 50. Kurcze brdzie ciezko bo mam zbić poniżej 2,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:03
-
Fiona12 wrote:Jestem nareszcie. Zakwalifikowali,nas Ale uda sie przeprowadzić tylko jedną procedurę bo muszę uregulować tarczyce ale i tak się cieszę. Jak TSH spadnie to zaczynam długi protokół. Jeśli chodzi o Doktorka to wywarł na nas bardzo dobre wrażenie
Fiona12 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Przy takiej dawce na pewno zbijesz. Ja jestem od kilku miesiecy na eutyrox 25 ale też się trochę zmawiłam bo jak robiłam betę to i od razu tarczycę i mi wyszło 3,1 przed samą wizytą zrobię kolejne badanie i zobaczę. Tabletki mi się kończą wiec tym bardziej
-
ComeToMeBaby wrote:KALENDARZ KCIUKOWY:
20.01 vioris- aby znalazła wymazówkę do PCR na czas
20.01 Fiona 12- wizyta kwalifikacyjna
20.01 Ania1986- wizyta usg
20.01 ewa84- wizyta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
20.01 Bydgoszczanka- beta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
20.01 bejbiś- wizyta informacyjna
dopisałam na dziś kciuki za vioris
powodzenia!
To czekamy jeszcze na bejbis i Anię
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFiona12 wrote:A jak zaczynałas brać euthyrox to ile wynosiło tsh?
-
Vioris, ja jestem z Wrocławia i tu też robiłam. Pobierali mi na miejscu. Jak pytałam w innych laboratoriach, to też wszędzie powyżej 100zł z własnym dostarczeniem materiału. Ceny bez porównania, ale Pani z Alabu powiedziała, że u nich taniej, bo sami robią, a inne laboratoria wysyłają gdzie indziej.
Właśnie, coś się Ania nie odzywa.... A psiapsióła Komety chyba nas olała zupełnie
-
ewlinaaa85 wrote:3,932 ale ja mam o połowę mnieszą dawkę spadło mi do 2,8 teraz mi się podniosła nie wiem czemu i zastanawiam się czy sobie sama nie zwiększyć dawki. I nie brać po półtora tabletki
-
Suomi wrote:Vioris, ja jestem z Wrocławia i tu też robiłam. Pobierali mi na miejscu. Jak pytałam w innych laboratoriach, to też wszędzie powyżej 100zł z własnym dostarczeniem materiału. Ceny bez porównania, ale Pani z Alabu powiedziała, że u nich taniej, bo sami robią, a inne laboratoria wysyłają gdzie indziej.
Właśnie, coś się Ania nie odzywa.... A psiapsióła Komety chyba nas olała zupełnie
Ania miała na 16stą i dostanie naganę jeśli się okaże że znów jej się tel rozładował (to był Ani, nie? )
A moja psiapsióła może tu dzisiaj wpadnie z nowinami, kto wie - ona tak lubi wpadać znienacka. HyhyLonia, Lola79, ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Ania nie chcę nic mówić ale, już grubo po 18.00 ta nagana zdecydowanie się należy hyhy Cometa już tam pewnie odpowiedniego emota naszykowała do Ciebie hyhy
Ja myślę że, bejbiś nas podczytuje ale pewnie nie chce już z nami gadać nie wiem czemu bo nikt jej nic złego nie zrobiłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 18:28
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:No Ania nie chcę nic mówić ale, już grubo po 18.00 ta nagana zdecydowanie się należy hyhy Cometa już tam pewnie odpowiedniego emota naszykowała do Ciebie hyhy
Ja myślę że, bejbiś nas podczytuje ale pewnie nie chce już z nami gadać nie wiem czemu bo nikt jej nic złego nie zrobił
Laski nooo czekamy!
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Są opcje:
1. Rozładowala telefon
2. Szuka leków po aptekach
3. Nie dostała recept i ma nerwa
4. Zasypalo ją śniegiem
5. Wygrała w totka i poleciała na Karaiby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2016, 19:15
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Vanili, Suomi lubią tę wiadomość