Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś rozmawiałam z naszym Doktorem monitoring mogę bez problemów wykonać u siebie, w dniu gdy pęknie mi pęcherzyk mam zacząć zażywać duphaston 3 x 1 tbl, luteinę 2 x 1 tbl, encorton 5 mg 1 tbl rano i 1/2 tbl w południe oraz estrofem 1 tbl/noc
i zadzwonić do kliniki w celu umówienia się na transfer
Ależ mnie uszczęśliwiłLonia, Ania1986, Lola79, ewa84, Vanili, ComeToMeBaby, szurusiowa, Julita76 lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:A ja dziś rozmawiałam z naszym Doktorem monitoring mogę bez problemów wykonać u siebie, w dniu gdy pęknie mi pęcherzyk mam zacząć zażywać duphaston 3 x 1 tbl, luteinę 2 x 1 tbl, encorton 5 mg 1 tbl rano i 1/2 tbl w południe oraz estrofem 1 tbl/noc
Ależ mnie uszczęśliwiłewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:A ja dziś rozmawiałam z naszym Doktorem monitoring mogę bez problemów wykonać u siebie, w dniu gdy pęknie mi pęcherzyk mam zacząć zażywać duphaston 3 x 1 tbl, luteinę 2 x 1 tbl, encorton 5 mg 1 tbl rano i 1/2 tbl w południe oraz estrofem 1 tbl/noc
Ależ mnie uszczęśliwił -
Lola79 wrote:Boshe to ile tych zastrzyków jeszcze w trakcie? Przecież ja całe życie tyle igieł nie miałam w sobie co będę miała w trakcie procedury. .. jak żyć ja pytam, jak żyć ?!
Ja nadal biorę przeciwzakrzepowe i Vanili chyba teżewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Boshe to ile tych zastrzyków jeszcze w trakcie? Przecież ja całe życie tyle igieł nie miałam w sobie co będę miała w trakcie procedury. .. jak żyć ja pytam, jak żyć ?!
Ja już mam tyle zrostow ze nie wiem co mam nadstawiac żeby nie bolało. Ech...
Już nie mogę się doczekać jutra. Ok 8 obchod, badanie i najdalej do 9 powinien być werdykt - do domu czy koczuję tu dalej. ..ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Jest sporo bo oprócz clexane przez 10 dni jeszcze gonapeptyl w 2 i 6 dobie
Ja nadal biorę przeciwzakrzepowe i Vanili chyba też -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Miałam identyczna kombinację leków i tok postępowania
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Ja to najbardziej boje sie tych clexane bo one bolą.
Vanili, Ewa - to jak już nie macie miejsca na brzuchu to można nadstawiac do zastrzyków boczki. -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Ewelina, w trakcie stymulki to mi sami w klinice robili te badania. Ja jeździłam do Krakowa na monit.
-
ewlinaaa85 wrote:No tak w trakcie stymulacji też mi w Krk robili jak się na usg jeździło myślałam że, do crio też będą zlecane te badania ale, chyba nie
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Ja nie, ale Lonia na cyklu naturalnym robi te badania.
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Acha czyli zrobię sobię te badania
Cometa tak mi się właśnie wspomniało podjeliście już decyzje w sprawie zarodków? Bierzesz oba zarodki czy jednak jeden?ewlinaaa85 lubi tę wiadomość