X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dawno się nie odzywalam, bo była akcja ,,załatwianie kwalifikacji ''. Nie było łatwo, ale... Udało się! :):):) właśnie wracam z Krakowa. Miałam wizytę na 8.30 i podpisaliśmy papiery.
    Gdyby nie ta zła biocenoza, to dr już dziś zrobiłby usg i rozpisal stymulację, a tak musze to przeleczyc i zaczynamy od następnego cyklu.
    Juuuupi

ComeToMeBaby, Lola79, ewa84, szurusiowa, Bydgoszczanka, ewlinaaa85, Fiona12, Vanili, Saramago lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FORUMOWE CIĄŻE: http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    Julita75- 6.12.2015 transfer, Vanili- 13.12.2015 transfer, ewa84- 28.12.2015 transfer- ciąża bliźniacza, Bydgoszczanka- 29.12.2015 ciąża naturalna po stymulacji, Kayaa- 31.12.2015 criotransfer

KALENDARZ KCIUKOWY:
    01.02 Graśka- beta http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    01.02 Kayaa- usg ciążowe http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    03.02 Ania 1986- I usg
    ? 03.02 Lonia- punkcja http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby-boy-smiley.gif
    04.02 migot_ka- wizyta kwalifikacyjna
    04.02 Lola79- I usg
    05.02 Ewa84- wizyta u lekarza prowadzącego http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif
    10.02 pabelka88- termin @ i rozpoczęcie stymulacji
    10.02 vioris- wizyta kwalifikacyjna
    19.02 Torunianka – termin @ i rozpoczęcie stymulacji
    19.02 Julita75- badania prenatalne http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/baby3-smiley.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:52

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Hej,hej, padam na pysk normalnie,głowa mnie boli od 3 dni, wczoraj doszlo ucho. Ogólnie czuje sie tak jakby ktoś mnie przezul i wyplul.Ale jeszcze chwila i akcja grupa wchodzi w zycie, moze juz nawet dzis wieczorem? Milego dnia dziewczynki :)
    Lola jak tam number 2?
    Nr 2 na leżąco. Bolało wklucie, reszta nie. Dziś mój pan wstrzykiwal bez trzymania faldki :O
    Dowiedziałam się po fakcie. Dalej średnio się czułam :/ niedobrze mi było w trakcie i po

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Hej! Dawno się nie odzywalam, bo była akcja ,,załatwianie kwalifikacji ''. Nie było łatwo, ale... Udało się! :):):) właśnie wracam z Krakowa. Miałam wizytę na 8.30 i podpisaliśmy papiery.
    Gdyby nie ta zła biocenoza, to dr już dziś zrobiłby usg i rozpisal stymulację, a tak musze to przeleczyc i zaczynamy od następnego cyklu.
    Juuuupi
    o, o, o- co tak po cichaczu???
    w kalendarzu jesteś na 10.02 :P pojechaliście do kliniki i wbiliście się w kolejkę czy umówiłaś się wcześniej? opowiadaj.
    a co z vioris?

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Juuuupi
    Super!

Suomi lubi tę wiadomość

• atka666 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Juuuupi
    Jak udało Ci się przyspieszyć wizytę? bo chyba miałaś na 10.02? Myślisz, że są jeszcze jakieś szanse? Ja mam wizytę 16.02. Szczerze mówiąc, to od rana czekam na telefon z kliniki...jak na razie cisza

- starania o pierwszą dzidzię od 2007 r., 41 lat
    - PCOS, Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Wrogi śluz, Wysoka prolaktyna, Mutacja genu MTHFR, (homozygota TT), problem z zagnieżdżeniem, rozjechane cytokiny, haplotyp KIR AA, wysokie NK, ANA 3 dodatnie, allo MLR - 0%, po szczepieniach allo MLR – 49%
    - 4 x IUI – ciąża biochemiczna :(
    - styczeń 2018r. ICSI - krótki protokół - 3 blastki
    - grudzień 2018 r. - crio blastki - ciąża biochemiczna :(
    - styczeń 2020 r. - crio dwóch blastek :(
    - luty 2020 r. - zmiana kliniki - Invimed, immunologia doc. Paśnik
    - 01.06.2020 r. - IMSI - krótki protokół z antagonistą – 7 blastek
    - 04.08.2020r. - crio blastki - ciąża biochemiczna :(
    - 16.10.2020r. crio blastki - 💔 6 tc
    - 16.03.2021r. - crio blastki - 💔 6/7 tc
    - 25.05., 15.06., 13.07.2021r. - szczepienia limfocytami męża
    - 30.09.2021r. - crio blastki
    - 29.10.2021r. - jest <3
    - Nifty pro - chłopczyk
    pjBmp1.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi; super informacje:)

Co do zastrzyków to ja potwierdzam ze najgorsze sa te przeciwzakrzepowe, coraz czesciej mam problem zeby sie wkłuć

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Hej Aniu, jeszcze nic nie wiem jeśli chodzi o godzinę tylko Chruścik mi napisał w smsie, że punkcja pewnie w środę. Po dzisiejszym usg i wynikach progesteronu i estradiolu coś już bliżej będzie określone :)
    To daj znać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Juuuupi
    Ale jak,co,gdzie?! Opowiadaj nam tu szybko :) super ze Ci sie udało :)

Suomi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Nr 2 na leżąco. Bolało wklucie, reszta nie. Dziś mój pan wstrzykiwal bez trzymania faldki :O
    Dowiedziałam się po fakcie. Dalej średnio się czułam :/ niedobrze mi było w trakcie i po
    A u mnie dzis trzymał cały czas faldke podczas wstrzykiwania i zas pieklo a nawet troche bolało. A więc tak czy siak piecze ;) ja to juz dzis czuje jajniki na 100% glownie jak się schylam albo siedzę.

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi jak Ci się udało to zrobić???

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wspaniała wiadomość :D a jednak udało się. Czekamy na zeznania jaaaakim to cudem Ci się udało??? Mam nadzieję że, reszcie dziewczyn też się uda :)

Suomi lubi tę wiadomość

• Suomi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak pisałam wcześniej, dzwonilismy do MZ w zeszłym tyg i powiedzieli, że aneksy obowiązują od dnia podpisu, a byłam pewna że Artvimed jeszcze ich nie podpisał, bo Dr nie było. Spakowalismy się, wzięliśmy komplet badań i podjechaliśmy z samego rana i Dr nas przyjąl.
    Powiedział, że dobrze zrobiliśmy, bo dziś ostatni dzień kwalifikacji. Nie mieliśmy nic do stracenia, mimo że mailowo dostałam wiadomość, że nie ma możliwości kwalifikacji, ale zaryzykowalismy,bo kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Może trochę perfidnie, ale opłacało się :)
    A co z Vioris to nie wiem, pisałam jej tylko, że ja mam taki pomysł.

ComeToMeBaby, Vanili, Saramago, Kayaa lubią tę wiadomość

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super;) warto walczyc do konca:)

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi dlaczego perfidnie? Walczyłaś o swoje szczęście w tym nie ma nic perfidnego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i elegancko Suomi, moze vioris poszla tez tym pomyslem i zaraz tez nam oznajmi ze sie i jej udało :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 12:58

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi- chyba też bym tak zaryzykowała. Bo w sumie co do stracenia? Trochę paliwa i czasu na ewentualne siedzenie w poczekalni. Pięknie to zrobiliście.
    Jestem ciekawa czy Vioris też coś z tym zrobiła.

Fakt- można to było zaplanować wiedząc, że dr miał urlop. Jeśli aneksy obowiązywały dopiero po podpisaniu to rzeczywiście warto było zaryzykować. Super- gratuluję udanej akcji. Wyobrażam sobie jak się cieszycie.
    Wykreślam twoją wizytę kwalifikacyjną z kalendarza :)

Saramago, Suomi lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa piękna stopka :D aż zazdroszczę hyhy

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: jakoś już nie mogłam się oprzeć bo wszystkie dziewczyny na wątkach ciążowych mają stopki :P niedługo i Ty sobie zrobisz suwaczek ;D

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Vanili Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Tak jak pisałam wcześniej, dzwonilismy do MZ w zeszłym tyg i powiedzieli, że aneksy obowiązują od dnia podpisu, a byłam pewna że Artvimed jeszcze ich nie podpisał, bo Dr nie było. Spakowalismy się, wzięliśmy komplet badań i podjechaliśmy z samego rana i Dr nas przyjąl.
    Powiedział, że dobrze zrobiliśmy, bo dziś ostatni dzień kwalifikacji. Nie mieliśmy nic do stracenia, mimo że mailowo dostałam wiadomość, że nie ma możliwości kwalifikacji, ale zaryzykowalismy,bo kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Może trochę perfidnie, ale opłacało się :)
    A co z Vioris to nie wiem, pisałam jej tylko, że ja mam taki pomysł.

Szach i mat! Gratulacje Suomi. :))

Saramago, Suomi lubią tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
‹‹ 270 271 272 273 274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ