Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:myślę, że mógł ci się cykl przesunąć po scratchingu.
powinnaś wkrótce powitać @.
jeśli nie- rób testa
testa ani nie robię, szkoda kasy wątpię aby mi się jajowody udrożniły tym bardziej że, są tak zawalone że nawet podczas laparo nie dało się nic zrobić
także ten testa se darujęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:26
-
szurusiowa wrote:Spoko, nic się nie dzieje, dziś było tylko usg a nie transfer więc nic ważnego
Tak teraz kończę antyki i potem ten Zoladex i tez pierwszy raz o nim słyszę. Mowil że to ze względu na torbiel endometrialna. Menopur 1200
ja też miałam 1200, czyli tą wersję najmocniejszą.
usg też jest ważne! no ej
na przykład- ja mam ważne usg. czekam na nie już od 18go chyba grudnia i zależy od niego kiedy jadę po zarodek. także wiesz...ewlinaaa85, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:ech oby mi się za dużo nie przesunął
testa ani nie robię, szkoda kasy wątpię aby mi się jajowody udrożniły tym bardziej że, są tak zawalone że nawet podczas laparo nie dało się nic zrobić
także ten testa se daruję -
ComeToMeBaby wrote:aaaa! ok. torbielom mówimy nie!
ja też miałam 1200, czyli tą wersję najmocniejszą
A co do menopuru to myslalam ze 1200 to oznacza jakieś najwieksze opakowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:52
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Eee tam gadanie masz jeden jajcol ale możesz mieć na nim tyle pęcherzyków co u kobiet z dwoma jajcami nie ma się co martwić na zapas w końcu już Ci Doktorek wywróżył cesarkę hihi
-
Suomi wrote:Kometa, dobrze prawisz, lepiej to wyleczyć bo przecież nie będę z bakteriami w ciąży chodzić.
Do mnie właśnie @ zawitała, jak zwykle punktualnie 17 dni od owu. Jutro musze się umówić na usg i rozpiske stymulacji najlepiej na 26.02 lub w tych okolicach.
Widzisz, nawet @ w tym samym dniu do nas przyszła. Jakby tak wszystko było jak miało być, to byśmy od dziś się dziabały i szły razem jajnik w jajnik
Ale może jeszcze nic straconego. Może się uda w kolejnym cyklu zgraćComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ewelina: polujesz na bliźniaki?
Szurusiowa: jeden jajnik może wyprodukować też sporo pęcherzyków
Edit: zresztą wychowywałam się z bliźniaczkami więc wiem jak to smakuje hyhyhy
Jedna z nich mi właśnie truje tyłek smsami hyhyhuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:05
-
ewlinaaa85 wrote:Hahah a laleczkę voodoo pewnie w szufladzie z bielizną masz schowaną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:07
ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Ciiiii Jeden plus tego czarnowidztwa jest taki, że nigdy nie robiłam testu ciążowego i nigdy nie płakałam z tego powodu że znowu się nie udało bo wiedziałam już z wyprzedzeniem, że się i tak nie uda hahaha
-
ewlinaaa85 wrote:No nie wiem te bliźniaki to chyba serio trudny temat, ja chciałam przyjąć dwa zarodki aby zwiększyć swoją szansę na ciąże. A tak się od wczoraj zastanawiam czy blastka mi się może podzielić przy crio zresztą nawet jakby tak było to bym się bardzo cieszyła
Edit: zresztą wychowywałam się z bliźniaczkami więc wiem jak to smakuje hyhyhy
Jedna z nich mi właśnie truje tyłek smsami hyhyhu
a z tym przyjmowaniem dwóch aby zwiększyć szansę na ciążę (w domyśle pojedynczą): owszem, szanse się zwiększają, choć nie jakoś dramatycznie bardzo, ale: albo jeden zarodek tracisz, albo i dwa, albo masz ciążę bliźniaczą, albo jeszcze się podzielą i możesz mieć trojaczki i czworaczki) a to osobny temat. pytanie czy zaryzykujesz ciążę bliźniaczą w pełni świadomie. ja się z tematem gryzłam miesiąc. wygrała ciąża pojedyncza. ale ja jestem 35+ i boję się zagrożeń. -
Uwaga zagadka!
Oglądam ostatnio serial pt. Fargo i codziennie nie mogę oprzeć się wrażeniu, że główny bohater mi kogoś przypomina (zdjęcia poniżej)
Wydaje mi się ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:49
Ania1986, ComeToMeBaby, Bydgoszczanka, ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny jak narazie nie było telefonu z kliniki co świadczy o tym, że maluchy dobrze się rozwijaja czyli w poniedziałek powinien być transfer, ale będę musiała sama jechać do Krakowa bo mój Małż ma po skręceniu nogi w poniedziałek wizytę u ortopedy.
szurusiowa, Ania1986, ComeToMeBaby, ewa84, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Cześć dziewczyny jak narazie nie było telefonu z kliniki co świadczy o tym, że maluchy dobrze się rozwijaja czyli w poniedziałek powinien być transfer, ale będę musiała sama jechać do Krakowa bo mój Małż ma po skręceniu nogi w poniedziałek wizytę u ortopedy.
bo tam chyba w trakcie można obserwować proces podawania na monitorze, prawda? tzn mówię o mężach/ partnerach. -
szurusiowa wrote:Uwaga zagadka!
Oglądam ostatnio serial pt. Fargo i codziennie nie mogę oprzeć się wrażeniu, że główny bohater mi kogoś przypomina (zdjęcia poniżej)
Wydaje mi się ?
rzeczywiście hehehe jak starszy brat
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
Vioris, jeszcze wszystko przed nami - czas pokaże jak to będzie. Może szybko zadziałasz i jeszcze zaczniemy razem
Szurusiowa, faktycznie podobny! Swoją drogą zastanawiam się ile Chruścik może mieć lat. Doktorat, własna klinika, lata doświadczenia, a mi wygląda na nie więcej niż 4 dychy.szurusiowa lubi tę wiadomość