X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Szurusiowa, faktycznie podobny! Swoją drogą zastanawiam się ile Chruścik może mieć lat. Doktorat, własna klinika, lata doświadczenia, a mi wygląda na nie więcej niż 4 dychy.

Kiedyś sprawdzałam w necie, że uprawnienia na bycie lekarzem otrzymał w 1998 więc pewnie będzie trochę po 40 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:19

Bydgoszczanka lubi tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Kiedyś sprawdzałam w necie, że uprawnienia na bycie lekarzem otrzymał w 1998 więc pewnie będzie trochę po 40 :)
    http://www.infoveriti.pl/osoba-krs/Chrostowski-Bartosz-Jan/8345768f41f67d81b518ba4825bf9a4c.html

Bydgoszczanka, szurusiowa, Suomi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Bydgoszczanka Ekspertka

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    http://www.infoveriti.pl/osoba-krs/Chrostowski-Bartosz-Jan/8345768f41f67d81b518ba4825bf9a4c.html

Ja bym mu dała mniej

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bydgoszczanka, jak ty się czujesz?
    Czy już powiadamiałaś Chrusta?
    :)

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    proszę o interpretację.
    Estradiol 478,6
    Progesteron 0,42

6dc

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Bydgoszczanka, jak ty się czujesz?
    Czy już powiadamiałaś Chrusta?
    :)

Dziękuję... Dziś mam dość mocne kłujce w brzuchu. a tak ogólnie dobrze. Wczoraj dzwoniłam - nie odbierał, wysłałam smsa, odpisał, że dziękuje za info i że fajnie, że się udało i to wsio

ComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Bry.
    proszę o interpretację.
    Estradiol 478,6
    Progesteron 0,42

6dc
    bardzo dobrze.
    pacjent będzie żył.

Lola79, Vanili, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bydgoszczanka wrote:
    Dziękuję... Dziś mam dość mocne kłujce w brzuchu. a tak ogólnie dobrze. Wczoraj dzwoniłam - nie odbierał, wysłałam smsa, odpisał, że dziękuje za info i że fajnie, że się udało i to wsio
    oj, te kłujce... mnie tez cos ostatnio zakłuło, ale to jak... kurczę.
    odpoczywaj, poleguj, takie tam ;) a do pracy chodzisz czy jesteś w domu?

no i ciekawi mnie jedna sprawa- w jaki sposób oni załatwiają zakończenie programu przez parę. Wystarczy im sms, że jest ciąża? Hmm... Co tam w tej dokumentacji wpisują- powinni chyba chociaż wysokość bety wpisać? W przypadku rezygnacji przez parę z programu potrzebne są papiery, w takiej widocznie żadnych autografów nie musimy składać.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Bry.
    proszę o interpretację.
    Estradiol 478,6
    Progesteron 0,42

6dc
    masz lepsze wyniki ode mnie , noi chyba zaczynam sie troche martwic tymi moimi tzn tym estradiolem.

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe cóż za inwigilacja :p
    Też bym powiedziała że ma 39- 40

Moj doktorek się rozchorował i nie mam dziś wizyty tylko w środę 10- tego :/
    Dobrze że leki mam :)

Ewelina: na wątku bliźniaczym jest dziewczyna co wzięła 2 blastki i jedna się podzieliła i będą 3 ;)

Generalnie najbezpieczniejsza jest ciąża dwujajowa z dwóch zarodków bo każde dziecko ma swoje łożysko i owodnie. Przy jednojajowych bardzo rzadko zdarza się taka sytuacja- jeśli podział jest do 4 doby co w przypadku blastek nie wchodzi w grę. Jeśli zarodek podzieli się między 4 a 7 doba mamy najczęściej spotykana sytuacje gdzie jest jedno łożysko i dwie owodnie, jeśli po 7 dobie to blizniaki są w jednym worku owodniowym( u mnie jest takie podejrzenie) a jeśli po 13 dobie to rodzą się bliźniaki syjamskie.

ComeToMeBaby, Bydgoszczanka, szurusiowa lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bydgoszczanka wrote:
    No mi też napisał tylko ze dziękuję za informacje. Mój prywatny jakoś lepiej zareagował, napisał że grstuluje bliźniąt i żebym odpoczywała i takie tam :) a myślałam że padnie jak usłyszy co go czeka :p

ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    oj, te kłujce... mnie tez cos ostatnio zakłuło, ale to jak... kurczę.
    odpoczywaj, poleguj, takie tam ;) a do pracy chodzisz czy jesteś w domu?

no i ciekawi mnie jedna sprawa- w jaki sposób oni załatwiają zakończenie programu przez parę. Wystarczy im sms, że jest ciąża? Hmm... Co tam w tej dokumentacji wpisują- powinni chyba chociaż wysokość bety wpisać? W przypadku rezygnacji przez parę z programu potrzebne są papiery, w takiej widocznie żadnych autografów nie musimy składać.

Ja mu w smsie napisałam jakie wyniki bety miałam jaki progesteron i, że żadnych leków nie biorę. A tak ogólnie to nie wiem jak to wygląda. Spodziewałam się, że jakiś papierek będą chcieli...

Ja do pracy chodzę. Nie chce mi się strasznie.. bo najchętniej to bym sobie drzemki robiła... no ale co zrobić. W sumie w domu to bym pierdolca pewnie dostała :-D

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Hehe cóż za inwigilacja :p
    Też bym powiedziała że ma 39- 40

Moj doktorek się rozchorował i nie mam dziś wizyty tylko w środę 10- tego :/
    Dobrze że leki mam :)

Ewelina: na wątku bliźniaczym jest dziewczyna co wzięła 2 blastki i jedna się podzieliła i będą 3 ;)

Generalnie najbezpieczniejsza jest ciąża dwujajowa z dwóch zarodków bo każde dziecko ma swoje łożysko i owodnie. Przy jednojajowych bardzo rzadko zdarza się taka sytuacja- jeśli podział jest do 4 doby co w przypadku blastek nie wchodzi w grę. Jeśli zarodek podzieli się między 4 a 7 doba mamy najczęściej spotykana sytuacje gdzie jest jedno łożysko i dwie owodnie, jeśli po 7 dobie to blizniaki są w jednym worku owodniowym( u mnie jest takie podejrzenie) a jeśli po 13 dobie to rodzą się bliźniaki syjamskie.

Żadna inwigilacja, dostęp do informacji :P
    Przepisuję cię na 10go, wobec tego jutrzejszy dzień wysunął się w kalendarzu na prowadzenie.
    Bliźniaki: słabo mi się zrobiło. Dawaj namiary na ten wątek, poczytam :)

c5e015d88e.png

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też gdzieś o tym czytałam ale nie pamiętam gdzie... Nie wiem czy czasem to nie było na bocianie??

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to u nas na ovu na fioletowej stronie jest wątek zaraz

https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciaza-blizniacz,294,142.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 15:01

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś

E tam inwigilacja - trzeba wiedzieć kto nas leczy. 43 lata, no ok, chociaż myślałam, że trochę mniej. Dobrze się trzyma ten nasz Chruśtu.

Ta dziewczyna z trojaczkami ma nick pragnąca_dzidziusia - tyle pamiętam jeszcze z jej kalendarza z ovuf :) W tym wątku można zobaczyć fajne zdjęcie z usg : https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciezarowki-metoda-ivf-i-iui,7842,427.html

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/dr.chrostowski?fref=ts :D
    Chrustek wymiata na FB :P

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    43 lata mówicie. Niewiele starszy ode mnie ;)
    Fakt wygląda młodo. Może ma znajomości na chirurgii plastycznej :-P

Vanili lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a czy podczas transferu nasi faceci moga byc przy tym?

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny a czy podczas transferu nasi faceci moga byc przy tym?
    Tak jest zapisane na stronie Artvimedu. Tylko podejrzewam, że nie w samym gabinecie tylko "za szybką" ;-) oglądają na monitorze. Ale chciałabym aby któraś z dziewczyn, zatransferowanych się też wypowiedziała :-)

c5e015d88e.png
‹‹ 290 291 292 293 294 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ