Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Suomi wrote:Szurusiowa, faktycznie podobny! Swoją drogą zastanawiam się ile Chruścik może mieć lat. Doktorat, własna klinika, lata doświadczenia, a mi wygląda na nie więcej niż 4 dychy.
Kiedyś sprawdzałam w necie, że uprawnienia na bycie lekarzem otrzymał w 1998 więc pewnie będzie trochę po 40
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 14:19
Bydgoszczanka lubi tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Kiedyś sprawdzałam w necie, że uprawnienia na bycie lekarzem otrzymał w 1998 więc pewnie będzie trochę po 40
Bydgoszczanka, szurusiowa, Suomi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Bydgoszczanka, jak ty się czujesz?
Czy już powiadamiałaś Chrusta?
Dziękuję... Dziś mam dość mocne kłujce w brzuchu. a tak ogólnie dobrze. Wczoraj dzwoniłam - nie odbierał, wysłałam smsa, odpisał, że dziękuje za info i że fajnie, że się udało i to wsioComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Bydgoszczanka wrote:Dziękuję... Dziś mam dość mocne kłujce w brzuchu. a tak ogólnie dobrze. Wczoraj dzwoniłam - nie odbierał, wysłałam smsa, odpisał, że dziękuje za info i że fajnie, że się udało i to wsio
odpoczywaj, poleguj, takie tam a do pracy chodzisz czy jesteś w domu?
no i ciekawi mnie jedna sprawa- w jaki sposób oni załatwiają zakończenie programu przez parę. Wystarczy im sms, że jest ciąża? Hmm... Co tam w tej dokumentacji wpisują- powinni chyba chociaż wysokość bety wpisać? W przypadku rezygnacji przez parę z programu potrzebne są papiery, w takiej widocznie żadnych autografów nie musimy składać.Bydgoszczanka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe cóż za inwigilacja :p
Też bym powiedziała że ma 39- 40
Moj doktorek się rozchorował i nie mam dziś wizyty tylko w środę 10- tego
Dobrze że leki mam
Ewelina: na wątku bliźniaczym jest dziewczyna co wzięła 2 blastki i jedna się podzieliła i będą 3
Generalnie najbezpieczniejsza jest ciąża dwujajowa z dwóch zarodków bo każde dziecko ma swoje łożysko i owodnie. Przy jednojajowych bardzo rzadko zdarza się taka sytuacja- jeśli podział jest do 4 doby co w przypadku blastek nie wchodzi w grę. Jeśli zarodek podzieli się między 4 a 7 doba mamy najczęściej spotykana sytuacje gdzie jest jedno łożysko i dwie owodnie, jeśli po 7 dobie to blizniaki są w jednym worku owodniowym( u mnie jest takie podejrzenie) a jeśli po 13 dobie to rodzą się bliźniaki syjamskie.ComeToMeBaby, Bydgoszczanka, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Bydgoszczanka wrote:Dziękuję... Dziś mam dość mocne kłujce w brzuchu. a tak ogólnie dobrze. Wczoraj dzwoniłam - nie odbierał, wysłałam smsa, odpisał, że dziękuje za info i że fajnie, że się udało i to wsio
ComeToMeBaby, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:oj, te kłujce... mnie tez cos ostatnio zakłuło, ale to jak... kurczę.
odpoczywaj, poleguj, takie tam a do pracy chodzisz czy jesteś w domu?
no i ciekawi mnie jedna sprawa- w jaki sposób oni załatwiają zakończenie programu przez parę. Wystarczy im sms, że jest ciąża? Hmm... Co tam w tej dokumentacji wpisują- powinni chyba chociaż wysokość bety wpisać? W przypadku rezygnacji przez parę z programu potrzebne są papiery, w takiej widocznie żadnych autografów nie musimy składać.
Ja mu w smsie napisałam jakie wyniki bety miałam jaki progesteron i, że żadnych leków nie biorę. A tak ogólnie to nie wiem jak to wygląda. Spodziewałam się, że jakiś papierek będą chcieli...
Ja do pracy chodzę. Nie chce mi się strasznie.. bo najchętniej to bym sobie drzemki robiła... no ale co zrobić. W sumie w domu to bym pierdolca pewnie dostałaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Hehe cóż za inwigilacja :p
Też bym powiedziała że ma 39- 40
Moj doktorek się rozchorował i nie mam dziś wizyty tylko w środę 10- tego
Dobrze że leki mam
Ewelina: na wątku bliźniaczym jest dziewczyna co wzięła 2 blastki i jedna się podzieliła i będą 3
Generalnie najbezpieczniejsza jest ciąża dwujajowa z dwóch zarodków bo każde dziecko ma swoje łożysko i owodnie. Przy jednojajowych bardzo rzadko zdarza się taka sytuacja- jeśli podział jest do 4 doby co w przypadku blastek nie wchodzi w grę. Jeśli zarodek podzieli się między 4 a 7 doba mamy najczęściej spotykana sytuacje gdzie jest jedno łożysko i dwie owodnie, jeśli po 7 dobie to blizniaki są w jednym worku owodniowym( u mnie jest takie podejrzenie) a jeśli po 13 dobie to rodzą się bliźniaki syjamskie.
Żadna inwigilacja, dostęp do informacji
Przepisuję cię na 10go, wobec tego jutrzejszy dzień wysunął się w kalendarzu na prowadzenie.
Bliźniaki: słabo mi się zrobiło. Dawaj namiary na ten wątek, poczytam
-
E tam inwigilacja - trzeba wiedzieć kto nas leczy. 43 lata, no ok, chociaż myślałam, że trochę mniej. Dobrze się trzyma ten nasz Chruśtu.
Ta dziewczyna z trojaczkami ma nick pragnąca_dzidziusia - tyle pamiętam jeszcze z jej kalendarza z ovuf W tym wątku można zobaczyć fajne zdjęcie z usg : https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciezarowki-metoda-ivf-i-iui,7842,427.html
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny a czy podczas transferu nasi faceci moga byc przy tym?