X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa- o której idziesz swoje dwie kropki oglądać? :)
    powodzenia!

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ewa84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina: ostatnio mam problemy ze snem znowu, budzę się ok 3 i mam ok godzinnej przerwy ;/ najgorzej jak coś podjem niestrawnego to cierpię, a że wczoraj pozwoliłam sobie na 3 paczki to powmeczylam się dłużej, kończąc ciążowym pawiem :p a 30 minut później już mi w brzuchu burczalo z głodu...

Kometa: wizytę mam na 16 ale u mojego gin zdarzają się opóźnienia.

ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

iv094x39ir3hgbzx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Cometa fajnie że macie plan, ja przy crio też bym brała jednak pojedynczo :)

A ja w środę miałam wizytę u swojego gina, ale jakoś mi wypadło z głowy żeby się pochwalić... wszystko ok...maluch ładnie się rozwija, dostałam też skierowanie na te badania prenatalne, które mam mieć 19/02.
    Wieczorem postaram się wkleić fotkę mojego malucha, bo w pracy nie mam opcji się z tym bawić.

Ewa daj znać jak u Ciebie po dzisiejszej wizycie.

A jutro, szanowne Panie, to macie chyba zajęcia grupowe w Krk ;) trzymam kciuki za same dobre wiadomości.

ComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita0 świetne wieści! No ale że nie zameldowałaś, wiesz co... Ty już nas chyba nie kochasz :( Ale 19.02 wpisuję do kalendarza (edit: a nie, już jesteś!). I koniecznie wklej fotkę- popatrzę z chęcią :)

Jutro ja mam zajęcia indywidualne hyhy, u siebie. Robię tylko podgląd grubości endometrium i to mogę zrobić poza Krakowem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:20

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Eee kometa :) a tak liczyłam na jakieś bliźniaki :p

Śniło mi się przed chwilą ze Ania pisała że jest w ciąży :)
    Ale ze ja? :) moze ty masz jakies sny prorocze:) oby tak bylo za 2 tyg! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy jest wogule taka opcja ze pecherzyki podczas stymulacji moga urosnac do pewnego poziomu i zaczna sie skurczac?

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Dziewczyny czy jest wogule taka opcja ze pecherzyki podczas stymulacji moga urosnac do pewnego poziomu i zaczna sie skurczac?
    Ania, czyzby za dużo internetów? :-D

ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam inne pytanie :D
    Czy pięciodniowa blastocysta może się jeszcze podzielić przy crio?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Ania, czyzby za dużo internetów? :-D
    Hehe właśnie do internetów jeszcze nie lukalam, przyszlo mi to do glowy bo wogule od wczoraj nie czuje jajnikow

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się melduje po wizycie u Chruscika. We środę biorę zastrzyk, jakiś Zoladex wyciszajacy i po 14stu dniach od niego zaczynam Menopur 225j i pierwsze usg na 29 lutego.

ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    A ja mam inne pytanie :D
    Czy pięciodniowa blastocysta może się jeszcze podzielić przy crio?
    o, na to pytanie umiem odpowiedzieć.
    MOŻE.

ty myślisz czemu ja to też rozważałam?
    A Ewa to niby skąd ma bliźniaki? Podzieliło się PO podaniu zarodka.

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Hehe właśnie do internetów jeszcze nie lukalam, przyszlo mi to do glowy bo wogule od wczoraj nie czuje jajnikow
    W ogóle kochana to się nie przejmuj. W ogóle!
    To o niczym nie świadczy, nie musisz ich nie wiadomo jak czuć. Ja nie czułam a miałam 14.

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szurusiowa Ty dziś miałaś wizytę?! Kurcze nie zauważyłam w kalendarzy :/
    sorry
    No to już pomału zaczynasz działać :D fajnie
    Ja nadal czekam na @ i jestem już załamana jej brakiem heh jak mam motyka przyjść w odpowiednim czasie to nie przyłazi a jak jej akurat nie chcę to przylezie jak na złość

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Szurusiowa Ty dziś miałaś wizytę?! Kurcze nie zauważyłam w kalendarzy :/
    sorry
    No to już pomału zaczynasz działać :D fajnie
    Ja nadal czekam na @ i jestem już załamana jej brakiem heh jak mam motyka przyjść w odpowiednim czasie to nie przyłazi a jak jej akurat nie chcę to przylezie jak na złość
    Haha Kalendarnik mnie nie lubi i co uaktualnienie kalendarza to znikam haha :-P
    A co do @ to jak brałam ślub 11go lipca to błagalam żeby franca nie przyszła za wczasu i co? I przyszła w dniu ślubu a był to 22gi dzień cyklu, a cykle mam 27 dniowe :p a jak trzeba to się spóźnia :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:19

ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Ja się melduje po wizycie u Chruscika. We środę biorę zastrzyk, jakiś Zoladex wyciszajacy i po 14stu dniach od niego zaczynam Menopur 225j i pierwsze usg na 29 lutego.
    Kurdę, aż się zdziwiłam bo cie nie mam w kalendarzu... Jenyś- a poprawiłam na ovu i wpisałam twoją wizytę, a na kompie sobie nie wpisałam. Przepraszam. No przecież pisałaś o 5tym... 4xvim2p.gif

czyli- najpierw się wyciszasz. nie słyszałam o tym Zoladexie. Menopur który? 1200 ci zapisał?

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa wrote:
    Haha Kalendarnik mnie nie lubi i co uaktualnienie kalendarza to znikam haha :-P
    no właśnie się spostrzegłam, że coś mi tu nie pasuje hyhyhy sorry- błąd systemu :P

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    ile już czekasz?

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ile już czekasz?
    trzeci dzień

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    nie sądzę, żeby mogły iść w tę stronę. mogą tylko nie wystartować, ale żeby się miały cofnąć to bardzo nie sądzę.

c5e015d88e.png
  • szurusiowa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Kurdę, aż się zdziwiłam bo cie nie mam w kalendarzu... Jenyś- a poprawiłam na ovu i wpisałam twoją wizytę, a na kompie sobie nie wpisałam. Przepraszam. No przecież pisałaś o 5tym... 4xvim2p.gif

czyli- najpierw się wyciszasz. nie słyszałam o tym Zoladexie. Menopur który? 1200 ci zapisał?
    Spoko, nic się nie dzieje, dziś było tylko usg a nie transfer więc nic ważnego :-P
    Tak teraz kończę antyki i potem ten Zoladex i tez pierwszy raz o nim słyszę. Mowil że to ze względu na torbiel endometrialna. Menopur 1200

dqprdf9ht0yzzy3d.png
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ