Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina: ostatnio mam problemy ze snem znowu, budzę się ok 3 i mam ok godzinnej przerwy ;/ najgorzej jak coś podjem niestrawnego to cierpię, a że wczoraj pozwoliłam sobie na 3 paczki to powmeczylam się dłużej, kończąc ciążowym pawiem :p a 30 minut później już mi w brzuchu burczalo z głodu...
Kometa: wizytę mam na 16 ale u mojego gin zdarzają się opóźnienia.ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej,
Cometa fajnie że macie plan, ja przy crio też bym brała jednak pojedynczo
A ja w środę miałam wizytę u swojego gina, ale jakoś mi wypadło z głowy żeby się pochwalić... wszystko ok...maluch ładnie się rozwija, dostałam też skierowanie na te badania prenatalne, które mam mieć 19/02.
Wieczorem postaram się wkleić fotkę mojego malucha, bo w pracy nie mam opcji się z tym bawić.
Ewa daj znać jak u Ciebie po dzisiejszej wizycie.
A jutro, szanowne Panie, to macie chyba zajęcia grupowe w Krk trzymam kciuki za same dobre wiadomości.
ComeToMeBaby, szurusiowa lubią tę wiadomość
-
Julita0 świetne wieści! No ale że nie zameldowałaś, wiesz co... Ty już nas chyba nie kochasz Ale 19.02 wpisuję do kalendarza (edit: a nie, już jesteś!). I koniecznie wklej fotkę- popatrzę z chęcią
Jutro ja mam zajęcia indywidualne hyhy, u siebie. Robię tylko podgląd grubości endometrium i to mogę zrobić poza Krakowem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:A ja mam inne pytanie
Czy pięciodniowa blastocysta może się jeszcze podzielić przy crio?
MOŻE.
ty myślisz czemu ja to też rozważałam?
A Ewa to niby skąd ma bliźniaki? Podzieliło się PO podaniu zarodka.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Hehe właśnie do internetów jeszcze nie lukalam, przyszlo mi to do glowy bo wogule od wczoraj nie czuje jajnikow
To o niczym nie świadczy, nie musisz ich nie wiadomo jak czuć. Ja nie czułam a miałam 14.ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzurusiowa Ty dziś miałaś wizytę?! Kurcze nie zauważyłam w kalendarzy
sorry
No to już pomału zaczynasz działać fajnie
Ja nadal czekam na @ i jestem już załamana jej brakiem heh jak mam motyka przyjść w odpowiednim czasie to nie przyłazi a jak jej akurat nie chcę to przylezie jak na złość -
ewlinaaa85 wrote:Szurusiowa Ty dziś miałaś wizytę?! Kurcze nie zauważyłam w kalendarzy
sorry
No to już pomału zaczynasz działać fajnie
Ja nadal czekam na @ i jestem już załamana jej brakiem heh jak mam motyka przyjść w odpowiednim czasie to nie przyłazi a jak jej akurat nie chcę to przylezie jak na złość
A co do @ to jak brałam ślub 11go lipca to błagalam żeby franca nie przyszła za wczasu i co? I przyszła w dniu ślubu a był to 22gi dzień cyklu, a cykle mam 27 dniowe :p a jak trzeba to się spóźniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 12:19
ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
szurusiowa wrote:Ja się melduje po wizycie u Chruscika. We środę biorę zastrzyk, jakiś Zoladex wyciszajacy i po 14stu dniach od niego zaczynam Menopur 225j i pierwsze usg na 29 lutego.
czyli- najpierw się wyciszasz. nie słyszałam o tym Zoladexie. Menopur który? 1200 ci zapisał? -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Dziewczyny czy jest wogule taka opcja ze pecherzyki podczas stymulacji moga urosnac do pewnego poziomu i zaczna sie skurczac?
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kurdę, aż się zdziwiłam bo cie nie mam w kalendarzu... Jenyś- a poprawiłam na ovu i wpisałam twoją wizytę, a na kompie sobie nie wpisałam. Przepraszam. No przecież pisałaś o 5tym...
czyli- najpierw się wyciszasz. nie słyszałam o tym Zoladexie. Menopur który? 1200 ci zapisał?
Tak teraz kończę antyki i potem ten Zoladex i tez pierwszy raz o nim słyszę. Mowil że to ze względu na torbiel endometrialna. Menopur 1200