Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny do którego dnia bralyscie Menopur i Cetrotide? Bo tak myślę czy mi starczy.
Menopuru mam 1 całą ampułke i w 1 na dnie. Cetrotide 4 opakowania
wiec Menopur mi starczy do wtorku / środy *jeśli starczy na całą dawke. Cetrotide ostatni zastrzyk mi wypadnie w poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Ja ostatnie zastrzyki wezmę w sobote(9dc) jak dobrze bedzie i w sobotę wieczorem pewnie tez ovitrelle(liczac ze w poniedziałek punkcja) Czyli 8 dni stymulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:37
-
nick nieaktualnyJa akurat miałam puregon zamiast menopuru
puregon brałam zawsze rano a w 6dc już zaczęłam brać cetroide wieczorem 9dc dostał ovitrelle i musiałam go zrobić w tym dniu jakoś o 23.30
Ogólnie w ostatni dzień musiałam zrobić trzy zastrzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:36
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Hmm a Ovitrele z Cetrotide razem? Bo jeden blokuje drugi uwalnia komórki. Ech w sobotę musze dopytać. U mnie będzie więcej wizyt. 3 na bank o ile nie 4 w środę. Mam nadzieję jednak ze moje jajca się ruszą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:To wychodzi na to że Cetrotide będę musiała dokupić. Skoro punkcia się szykuje pod konie kolejnego tygodnia.
kolejne usg masz 6.02 jeśli będą chcieli kolejne zrobić to na pewno będzie to 8.02 to punkcja by Ci na środę 10.02 wyszła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:To wychodzi na to że Cetrotide będę musiała dokupić. Skoro punkcia się szykuje pod konie kolejnego tygodnia.
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ania: ceny są faktycznie zróżnicowane w aptekach tak jak z Tym duphaston w krk 37 a u mnie pod domem 24zł...
-
Menopuru mam 5 pełnych dawek i 1 taką z resztek. Może wyjdzie 6 dawka z tego. Wiec ostatni zastrzyk max środa rano. Cetrotide poniedziałek wieczór ostatnia dawka. Dziwne to. 3 wizytę będę miała w poniedziałek 8 lutego. Więc trzeba będzie dokupić Cetrotide innej opcji nie widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 18:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Coś pomieszałam
właśnie oglądam zdjęcie usg:
0,82
0,79
0,67
1,16
0,86
0,82
0,75
0,82
Wiec jeden duży jest
Ja zdjecia usg nie dostałam buuu
A co do resztek to zostaje 75 dawka(z jednej ampulki) , bo wczoraj pobierałam resztkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 19:17