Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lonia. Ania, dobrze się czyta, że u Was wszystko super
Kurde jak wy nie musialyscie robić tej biocenozy to ja mogłam jej w ogóle nie pokazywać i juz od tego cyklu by się wszystko zaczęło może.
A ja czekam na okres, który powinien się dziś pojawić ale póki co cisza.
Wciagnelam juz 2 paczki, ale wolałabym chrustaComeToMeBaby, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuomi wrote:Lonia. Ania, dobrze się czyta, że u Was wszystko super
Kurde jak wy nie musialyscie robić tej biocenozy to ja mogłam jej w ogóle nie pokazywać i juz od tego cyklu by się wszystko zaczęło może.
A ja czekam na okres, który powinien się dziś pojawić ale póki co cisza.
Wciagnelam juz 2 paczki, ale wolałabym chrusta -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:ja musiałam robi biocenoze kochana, i doktorek wynik tak ogladał ze szok
ja sobie chyba zrobię jak zacznę na monitoring chodzić bo a nóż widelec tam coś jest to zdążę się podleczyćComeToMeBaby, Lonia lubią tę wiadomość
-
Suomi wrote:Lonia. Ania, dobrze się czyta, że u Was wszystko super
Suomi wrote:Wciagnelam juz 2 paczki, ale wolałabym chrusta
hahahahaaa
ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Haha Suomi ja tam chrusta na drugie śniadanie pożarłam hyhyh
Jeśli chodzi o okres to ja na mój już od dwóch dni czekam i cisza
Co do @: przyjdzie w swoim czasie. Poczekamy.ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:Wychodzi na to że, tylko ja i lonia byłyśmy bez biocenozy hyhy
ja sobie chyba zrobię jak zacznę na monitoring chodzić bo a nóż widelec tam coś jest to zdążę się podleczyć -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Chrusta pożarłaś? omg... Czy ja będę miała do kogo wysłać smsa w sobotę?
Co do @: przyjdzie w swoim czasie. Poczekamy.
cały czas mi się nim odbija więc może Ci go zwrócę hyhyhyhyhyhyhComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:na podleczenie potrzebujesz zaledwie kilku dni przed @ (np. to słynne Betadine) i po @ odbudowa flory- jakimś np lactovaginalem.
-
ewlinaaa85 wrote:Czyli przed transferem i tak bym nie zdążyła podleczyć, bo na sam wynik czeka się kilka dni ech no trudno
a czy przed transferem ? chyba nikt nic nie dostawał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:51
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Kometa, dobrze prawisz, lepiej to wyleczyć bo przecież nie będę z bakteriami w ciąży chodzić.
Do mnie właśnie @ zawitała, jak zwykle punktualnie 17 dni od owu. Jutro musze się umówić na usg i rozpiske stymulacji najlepiej na 26.02 lub w tych okolicach.ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySuomi wrote:Kometa, dobrze prawisz, lepiej to wyleczyć bo przecież nie będę z bakteriami w ciąży chodzić.
Do mnie właśnie @ zawitała, jak zwykle punktualnie 17 dni od owu. Jutro musze się umówić na usg i rozpiske stymulacji najlepiej na 26.02 lub w tych okolicach.Lonia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie. Dotarłam do domku.
Co do podglądu. Wieści średnie. Prawy jajnik się buntuje. Nie chce współpracować Tylko dwa pęcherzyki. Lewy 6, w tym 4 po 8 mm. Wiec na USG widac 8 szt. Poki co.
Endo ladne 7 mm.
Ogólnie zazwyczaj czułam właśnie lewy wiec prawy od zawsze pewnie słaby. Pani dr K pytała czy operacji żadnych nie miałam nawet. Ogólnie to pamiętała mnie z 1 wizyty w listopadzie
Druga wizyta w sobotę, kolejna w poniedziałek. I pewnie w okolicach czwartku punkcja
Jutro wieczorem włączam Cetrotide.
Krew oddałam. Nie zemdlalam
Kometa wpisz mnie w kalendarzykWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:32
szurusiowa, ewlinaaa85, Ania1986, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny