Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Witajcie. Dotarłam do domku.
Co do podglądu. Wieści średnie. Prawy jajnik się buntuje. Nie chce współpracować Tylko dwa pęcherzyki. Lewy 6, w tym 4 po 8 mm. Wiec na USG widac 8 szt. Poki co.Ogólnie zazwyczaj czułam właśnie lewy wiec prawy od zawsze pewnie słaby. Pani dr K pytała czy operacji żadnych nie miałam nawet. Ogólnie to pamiętała mnie z 1 wizyty w listopadzie
Druga wizyta w sobotę, kolejna w poniedziałek. I pewnie w okolicach czwartku punkcja
Jutro wieczorem włączam Cetrotide.
Krew oddałam. Nie zemdlalam
Kometa wpisz mnie w kalendarzyk
-
ewlinaaa85 wrote:Lola jak zaczniesz brać cetroide to wszystko zacznie współpracować
pamiętaj że, mniej nie zawsze znaczy gorzej. Bo mogą Ci urosnąć z tego bardzo ładne pęcherzyki
Lekarka powiedziała że może lewy jeszcze nadrobi za prawego kolegę
Ciut dłużej będę stymulowana. Ale cel szczytny. Czekamy wiec na sobotę
Postanowiłam sie nie stresować. Plus że raczej hiperka mi nie grozi a jak na mój wiek nie jest tragicznie.
ewlinaaa85, Lonia, Ania1986, szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Byle jedna ładna komórka i sprawny plemnik
Lekarka powiedziała że może lewy jeszcze nadrobi za prawego kolegę
Ciut dłużej będę stymulowana. Ale cel szczytny. Czekamy wiec na sobotę
Postanowiłam sie nie stresować. Plus że raczej hiperka mi nie grozi a jak na mój wiek nie jest tragicznie.
No nie życzę Ci hiperki ale uważaj na objawy tak czy inaczej ją też miałam tylko 9 z czego 8 dojrzałych i w dniu transferu tragedii nie było a później chyba po gonapeptyl jajniki dały czadu ;p oczywiście nie życzę nikomu ale lepiej być czujnymewlinaaa85, Lola79 lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Lola: 8 to optymalna liczba być może Twoje jajniki wolniej reagują, Masz długie cykle zazwyczaj czy Ty pisałaś o tych 27dniowych?
No luz poczekamy co będzie dalej
Ania no tak mi kazała podawać. Od jutra wieczór.
Wizytę mam na 13 nawet nie zapytałam u kogo. . -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Cykle mam różne od 23-28 dni.
No luz poczekamy co będzie dalej
Ania no tak mi kazała podawać. Od jutra wieczór.
Wizytę mam na 13 nawet nie zapytałam u kogo. .
Edit: ja mam do dr Krysty , zna ja któraś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 16:52
Lola79, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:o to moze sie zobaczymy ja tez nie wiem na ktora mam bo mnie maz umawiał jak ja poszłam sie kłuc:P zaraz zadzwonie i sie dowiem
Edit: ja mam do dr Krysty , zna ja któraś?ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia nie jest zła zna się na swojej robocie a to najważniejsze, tylko tak jak Ewa pisze - mało rozmowna, przynajmniej taka była w dzień kiedy nas przyjmowała hyhy wszystkie info musiałam z niej wyciągać heh
Ale nie jest zła na prawdę
Ewa już wiem jak się nazywała pani Dr która mi robiła scratching Dr. Kaczmarczyk baaaardzo ale to bardzo przyjazna DrWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 17:03
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Aniu: Ok tylko musisz pytać o wszystko bo sama zaduzo nie powie
Edit: jamiałam mały problem z receptą u niej no ale ostatecznie załatwiłam sprawę -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:No ona akurat bedzie decydowac o tym kiedy bedzie punkcja i wypisywac recepte na ovitrelle(chyba zamowie w dozie w razie W gdyby nie mieli w klinice)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny