Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:O- Lonia. O której mają do ciebie dzwonić embriolodzy? Pewnie popołudniu?
Bo ja trzymam kciukiComeToMeBaby, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lonia wrote:Ja robiłam wyniki w 7 i 10dc w 7 miałam estradiol 554 a progesteron 0,30 a w 10dc estradiol 1901,0 progesteron 0,80. Doktorek mówił, że bardzo dobry wynik.
Lola kciukasy kochana! ale nam się poluzowało w kalendarzu i podobnie się zrobiło w klinice na korytarzu, wczoraj po punkcji w zasadzie było pusto jak by mieli za chwilę zamykać. Wczoraj też była masa telefonów na rejestracje w sprawie rzadówki. Wszystkim odmawiano
1. widzisz? widzisz?
2. No- to teraz będziemy miały może doktorka na pół minuty dłużej dla siebie A co do rejestracji- pewnie znów wkurzone jak osy tymi setkami telefonów...Lonia lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:1. widzisz? widzisz?
2. No- to teraz będziemy miały może doktorka na pół minuty dłużej dla siebie A co do rejestracji- pewnie znów wkurzone jak osy tymi setkami telefonów...ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Lonia ja miałam zlecone wszystko prócz czystości pochwy właśnie. No i jej nie zrobiłam jak na razie nikt się nie upomniał heh
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy ja mam robić to fsh do komercyjnego czy mu wystarczy amh? Bo dziś przyszła @ i w sobotę bym musiała jechać fsh robić, ale nie wydaje mi się żeby to było konieczne skoro mam amh a tylko w rzadowce takie wymogi mają... Co myślicie?
-
nick nieaktualnyvioris wrote:Dziewczyny, czy ja mam robić to fsh do komercyjnego czy mu wystarczy amh? Bo dziś przyszła @ i w sobotę bym musiała jechać fsh robić, ale nie wydaje mi się żeby to było konieczne skoro mam amh a tylko w rzadowce takie wymogi mają... Co myślicie?
Edit: Może zadzwoń do kliniki i się upewnij żeby nie robić nadaremnoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:12
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLonia wrote:ja kompletnie nic nie robiłam zapomnieli o mnie, że byłam kwalifikowana 7 października hihi wcale się nie upominam i oby tak już zostało!
Lonia lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:ja kompletnie nic nie robiłam zapomnieli o mnie, że byłam kwalifikowana 7 października hihi wcale się nie upominam i oby tak już zostało!
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Lonia ja również czekam na info o twoich maluchach, mimo że rzadko się teraz udzielam na forum...
Aniu tak jak Ewelina pisze, ja bym też dzwoniła do kliniki, po co się potem znowu stresować jakimiś brakami.
Jak tam dziewczęta pączek już zaliczony czy jeszcze nie???
ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:A ja nie przepadam za pączkami ale byłam dziś u mojej mamy po świeżo upieczone dla męża hyhy więc też mam z głowy
Lonia my chyba wszystkiem czekamy na ten tel od embriologa jakby to do nas miał dzwonić hyhyBydgoszczanka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Julita76, szurusiowa, Torunianka, Lola79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lonia wrote:Właśnie dzwonił Pan embriolog nasienie mojego małża nadal beznadziejne i mieli problem co z niego wybrać mimo, że 4 miesiace już nie pali hehs. Z 12 komórek 8 było super dojrzałych z czego wybrali 6 i zapłodnili i tu historia znowu się powtarza bo mamy 4 zarodki dokładnie tak jak za pierwszym razem kolejny telefon ma być w sobote, chyba, że się zatrzymaja to zadzwonia szybciej.
4 zarodki to super- trzymam kciuki żeby się ładnie rozwijałyLonia, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Bydgoszczanka wrote:Ja mam jeden pączek zaliczony... zjedzony na siłę w pracy. Bo jakoś teraz za słodyczami nie przepadam. I do tego przez pączka zgagi dostałam i właśnie żałuję, że go zjadłam.
Bydgoszczanka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:PRzepraszam bardzo, a czy któraś dzisiaj zje... chruścika???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:11
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość