X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    O- Lonia. O której mają do ciebie dzwonić embriolodzy? Pewnie popołudniu?
    Bo ja trzymam kciuki :)
    Do godziny 15 mam otrzymać informacje, jeszcze czekam z dużym spokojem i cierpliwościa :)

ComeToMeBaby, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Ja robiłam wyniki w 7 i 10dc w 7 miałam estradiol 554 a progesteron 0,30 a w 10dc estradiol 1901,0 progesteron 0,80. Doktorek mówił, że bardzo dobry wynik.

Lola kciukasy kochana! ale nam się poluzowało w kalendarzu i podobnie się zrobiło w klinice na korytarzu, wczoraj po punkcji w zasadzie było pusto jak by mieli za chwilę zamykać. Wczoraj też była masa telefonów na rejestracje w sprawie rzadówki. Wszystkim odmawiano :(

1. widzisz? widzisz? :)
    2. No- to teraz będziemy miały może doktorka na pół minuty dłużej dla siebie ;) A co do rejestracji- pewnie znów wkurzone jak osy tymi setkami telefonów...

Lonia lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    1. widzisz? widzisz? :)
    2. No- to teraz będziemy miały może doktorka na pół minuty dłużej dla siebie ;) A co do rejestracji- pewnie znów wkurzone jak osy tymi setkami telefonów...
    Widzę, widzę :P :* akurat złe nie były, telefony odbierała ta starsza, miła i bardzo zakręcona pani. A zapomniałam Wam napisać - jak byłam zTorunianka na wizycie ustalić planbdrugiej procedury to mi doktorek nic nie powiedział o dodatkowych badaniach, które trzeba nadrobić sprzed zmiany w ustawie 1 listopada. A Torunianka dostałam już prykaz na nadrobienie tych wyników. W zwiazku z tym ja nie wykonałam tych badań, bo jak czytałam Wasze przygody to na dzień dobry już miałam dość. I wczoraj krótko przed "uśpieniem" pielęgniarka pyta kiedy była robiona czystość pochwy, mówię nigdy nie było zlecone. Więc stwierdziła, że podczas zabiegu mi zrobi i na szczęście ominęły mnie te badania :)

ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia ja miałam zlecone wszystko prócz czystości pochwy właśnie. No i jej nie zrobiłam :) jak na razie nikt się nie upomniał heh

Lonia lubi tę wiadomość

• Lonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    Lonia ja miałam zlecone wszystko prócz czystości pochwy właśnie. No i jej nie zrobiłam :) jak na razie nikt się nie upomniał heh
    ja kompletnie nic nie robiłam :) zapomnieli o mnie, że byłam kwalifikowana 7 października hihi wcale się nie upominam i oby tak już zostało!

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • vioris Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy ja mam robić to fsh do komercyjnego czy mu wystarczy amh? Bo dziś przyszła @ i w sobotę bym musiała jechać fsh robić, ale nie wydaje mi się żeby to było konieczne skoro mam amh a tylko w rzadowce takie wymogi mają... Co myślicie?

f2w33e3k1gzh6o5u.png
    21 lipca 2014 - Igorek 8tc [*]
    IVF GC Transfer zarodka 8A :) jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vioris wrote:
    Dziewczyny, czy ja mam robić to fsh do komercyjnego czy mu wystarczy amh? Bo dziś przyszła @ i w sobotę bym musiała jechać fsh robić, ale nie wydaje mi się żeby to było konieczne skoro mam amh a tylko w rzadowce takie wymogi mają... Co myślicie?
    Co klinika to inne zwyczaje. Ja zanim dostałam się do Krk na rządówkę to jeździłam na Tychy do Dr. który w provicie w Katowicach leczy i jak mi wypisywał jakie badania mam wykonać to musiałam zrobić i FSH i AMH a chodziło o leczenie komercyjne

Edit: Może zadzwoń do kliniki i się upewnij żeby nie robić nadaremno

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 12:12

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    ja kompletnie nic nie robiłam :) zapomnieli o mnie, że byłam kwalifikowana 7 października hihi wcale się nie upominam i oby tak już zostało!
    no lepiej żeby już nic nie zlecali no chyba że u siebie w klinice za free bo te badania też finansowo potrafią wykończyć.

Lonia lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    a miałam cię pytać właśnie ostatnio, ale coś mi się zapomniało :P

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Lonia ja również czekam na info o twoich maluchach, mimo że rzadko się teraz udzielam na forum...

Aniu tak jak Ewelina pisze, ja bym też dzwoniła do kliniki, po co się potem znowu stresować jakimiś brakami.

Jak tam dziewczęta pączek już zaliczony czy jeszcze nie??? ;)

ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie dostałam info że u rodziców będą czekać pączki. Mamy przyjechać.
    No to mam kupowanie pączków z głowy hyhy

ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie przepadam za pączkami :) ale byłam dziś u mojej mamy po świeżo upieczone dla męża hyhy więc też mam z głowy :)

Lonia my chyba wszystkiem czekamy na ten tel od embriologa jakby to do nas miał dzwonić hyhy

• Lonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    A ja nie przepadam za pączkami :) ale byłam dziś u mojej mamy po świeżo upieczone dla męża hyhy więc też mam z głowy :)

Lonia my chyba wszystkiem czekamy na ten tel od embriologa jakby to do nas miał dzwonić hyhy
    Właśnie dzwonił Pan embriolog nasienie mojego małża nadal beznadziejne i mieli problem co z niego wybrać mimo, że 4 miesiace już nie pali hehs. Z 12 komórek 8 było super dojrzałych z czego wybrali 6 i zapłodnili i tu historia znowu się powtarza bo mamy 4 zarodki dokładnie tak jak za pierwszym razem :) kolejny telefon ma być w sobote, chyba, że się zatrzymaja to zadzwonia szybciej.

Bydgoszczanka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Julita76, szurusiowa, Torunianka, Lola79 lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • Bydgoszczanka Ekspertka

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeden pączek zaliczony... zjedzony na siłę w pracy. Bo jakoś teraz za słodyczami nie przepadam. I do tego przez pączka zgagi dostałam i właśnie żałuję, że go zjadłam. :-D

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Lonia, szurusiowa lubią tę wiadomość

hchy3e3kh4wwmhxc.png
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje jeden paczek od meza z kawa zbozowa w lozku zaliczony :)

ewlinaaa85, ComeToMeBaby, szurusiowa, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PRzepraszam bardzo, a czy któraś dzisiaj zje... chruścika??? :P

Lonia, szurusiowa, Bydgoszczanka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia mam przeczucie że, tym razem będzie lepiej :)
    Mi z sześciu też tylko cztery obstały.

Lonia lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Właśnie dzwonił Pan embriolog nasienie mojego małża nadal beznadziejne i mieli problem co z niego wybrać mimo, że 4 miesiace już nie pali hehs. Z 12 komórek 8 było super dojrzałych z czego wybrali 6 i zapłodnili i tu historia znowu się powtarza bo mamy 4 zarodki dokładnie tak jak za pierwszym razem :) kolejny telefon ma być w sobote, chyba, że się zatrzymaja to zadzwonia szybciej.
    widzisz, jednak trudno jest poprawić parametry spermy. nie można też założyć, że to niepalenie mu nie pomogło, pomóc pomogło- może nie na nasienie ;)

4 zarodki to super- trzymam kciuki żeby się ładnie rozwijały :)

Lonia, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bydgoszczanka wrote:
    Ja mam jeden pączek zaliczony... zjedzony na siłę w pracy. Bo jakoś teraz za słodyczami nie przepadam. I do tego przez pączka zgagi dostałam i właśnie żałuję, że go zjadłam. :-D
    nie żałuj- pączki przynoszą szczęście :)

Bydgoszczanka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    PRzepraszam bardzo, a czy któraś dzisiaj zje... chruścika??? :P
    Jaaaaaaa ja zjem :) mam w domu cały talerz, pączków nie lubię ale, chruścika jak najbardziej nie wiem czemu bo to z jednego ciasta ale taki defekt już mam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:11

‹‹ 283 284 285 286 287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ