Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lola79 wrote:Kobiety czy w trakcie stymulacji i do transferu można pić wino? Bo tak się zastanawiam. Niby na endo dobre ale w końcu to alkohol. .
Ja bym powiedziała, ze jest nawet dobre na pozytywny wynik transferu :p
Szczerze... to ja w trakcie stymulacji dostałam jakiegoś tiku nerwowego... za duzo stresów, kombinowania i wogóle. Nie chciałam się faszerowac lekami a było to bardzo uciążliwe więc w wieczór przed transferem obaliłam pół butelki czerwonego wina.
Nie powiem, miałam wyrzuty sumienia, ale nastepnego dnia po tiku śladu nie było, a junior z nami został.
Czekam na baty ;] hyhyLola79, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:Vanili: no to super że trochę wyszłaś współczuję tego zmęczeni. A jak z jedzeniem??? Dalej masz mdłości?
ja staram się codziennie robić mały spacer bo boję się ze później się w ogóle nie ruszę już bym chciała żeby chociaż słońce było będzie łatwiej no i od kilku dni i mnie mdli nie jakos tragicznie Ale przez całe dnie, a już myślałam że mnie ominie :p
Z jedzeniem różnie. Wraca ochota na słodkie. Wczoraj zjadłam dwa pączki, za siebie z likierem i z dżemem za juniora hyhy
Generalnie nie mam siły na nic równiez na jedzenie wiec mam trochę fazę na nie-jedzenie chociaż staram się jesc regularnie. Mam uczucie, że "coś" bym zjadła ale na nic nie mam ochoty.
Mdłości mijają na szczęście. Rano już mnie tak nie męczą, prawie wogole ich nie zauważam, dopiero jak jestem bardzo głodna.
Ja spoglądam za okno ale faktycznie u mnie pogoda bardzo zniechęca. Staram sie jednak trochę do apteki czy po chlebek lub jakąś zachciankę (ostatnio chodziło za mną Haribo i kurka nigdzie nie bylo w okolicy ( ) ale i tak brakuje mi normalnej aktywnosci i dłuższego spaceru / dotlenienia. Niestety wystarczy ze mam trochę lepszy dzien i pokręcę się po domu - obiad, pranie, zakupy z mężem to po godzinie - dwóch czuje się jak koń po westernie...
Ech byle do wiosny i do II trymestru
szurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jestem po 1 wkluciu Cetrotide. Poszłam wg Waszych wskazówek i wzięłam strzykawe z Menopur. I strzykawki brakło prawie dużo tego. I za długo trwał ten zabieg zdecydowanie. Nie na moje nerwy lekkie zaczerwienienie tylko mam. Innych objawów brak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 21:49
Ania1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Jestem po 1 wkluciu Cetrotide. Poszłam wg Waszych wskazówek i wzięłam strzykawe z Menopur. I strzykawki brakło prawie dużo tego. I za długo trwał ten zabieg zdecydowanie. Nie na moje nerwy lekkie zaczerwienienie tylko mam. Innych objawów brak.
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
migot_ka wrote:Hej dziewczyny...wpadłam powiedzieć, że...
CUDA jednak się zdarzają...i...sprawiedliwość istnieje ...
mamy kwalifikację!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozwólcie, że oszczędzę Wam szczegółów, bo to baaaardzo długa i nie zbyt przyjemna historia...
Dostałam rozpiskę...plan działania....
Czekam na @ i ...zaczynamy!!!
Gratuluję. Chociaż o sprawiedliwości to ja się nie wypowiadam, bo w naszym wypadku zero sprawiedliwości było
-
ewlinaaa85 wrote:Ej no dziewczyny przecież ta igła z cetroide nie jest zła, jest ostra i nawet nie czuć jak się wbija po co tak kombinować gwarantuję że nie boli
Tez się naczytalam ze sa takie straszne a wcale nie było źle. Wg mnie to nasze odczucie i reakcja organizmu na stymulacje ma wpływ na odbiór zadtrzyku.ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
skrócona wersja, na sobotę (o, to już praktycznie na dzisiaj):
KALENDARZ KCIUKOWY:
06.02 ComeToMeBaby- usg
06.02 Ania1986- II usg
06.02 Lola79- II usg
dziewczyny- powodzenia
Lola79, Bydgoszczanka, Lonia, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jestem 2 dzien po punkcji zastanawia mnie ile u Was utrzymywał się ból brzucha, czy wygodę go miałyście?
-
nick nieaktualny19ilonka87 wrote:Hej dziewczyny jestem 2 dzien po punkcji zastanawia mnie ile u Was utrzymywał się ból brzucha, czy wygodę go miałyście?
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Siedzę i się wściekam. Już pół godziny opóźnienia, a zanosi się jeszcze na jakieś 20min. Jestem druga w kolejce. Jak ja tego nie lubię. Gasz.
Aż jestem ciekawa co Ci Chrustu odpisze zanosi się na to że transfer lada chwikaComeToMeBaby lubi tę wiadomość