X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Chyba 9,7 mm :-P
    Ja dziś tak samo karząca jak Ty ;)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Ja dziś tak samo karząca jak Ty ;)
    Zajarzyłam, że piszesz ze srajfona hyhyhy

Lola79 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Zajarzyłam, że piszesz ze srajfona hyhyhy
    Haha noooo. Kochany słownik :-D :-D :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to Was podziwiam że piszecie z komórek, ja jakoś tej opcji nie lubię, jednak duży ekran to jest to ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa84 wrote:
    Julita: który u Ciebie już tydzień? Jaki duży już Twój maluch :)

Ania: ja miałam 9 z czego 8 było dojrzałych i wystarczyło ;) wydaje mi się ze 8 to dobra liczba i tak zapłodnią tylko 6

Kometa: do środy endo ładnie urośnie ;)

Ja mam skończony 11 tydzień, a maluch ma 4,67 cm... ja myślałam że mało, ale lekarz mówi że normalnie :)

ComeToMeBaby, Vanili, Lola79, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Czyli co? Zajęcia już na dzisiaj zakończone - ogłaszam weekend :-D

Eeee, u mnie jeszcze nie weekend, jeszcze domek trzeba wysprzątać...bo od rana miałam pracę

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Ja to Was podziwiam że piszecie z komórek, ja jakoś tej opcji nie lubię, jednak duży ekran to jest to ;)
    Ja mam duży ekran w komórce. Jest wielkości komórki :-P do krótkich czy średnich wiadomości ok, ale jak szykuję jakąś dłuższą dysputę to wolę klawiaturę lapka. Z tym, że czasem się go poprostu nie chce odpalać i zasiadać do biurka.

Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Ja mam skończony 11 tydzień, a maluch ma 4,67 cm... ja myślałam że mało, ale lekarz mówi że normalnie :)
    Zaraz drugi trymestr <3

c5e015d88e.png
  • Vanili Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    All de tajm... najgorzej jak mam za dużo do powiedzenia to moj tel juz tego nie ogarnia hyhy :)

A Twoja kruszyna to już maly gigant. :) super!! Gratuluję.
    To mi uswiadomilo ze nasz junior w przyszłym tygodniu może dość podobnie wyglądać. To jest niezwykle jak te maleństwa szybko rosną :)

ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość

mhsvi09kqjxi6wyb.png
    18.11/ 28.11/ 03.12/ 06.12 --> 08.12 [12/8 szt] -->13.12 [ 6/6 szt] / 14.12 mamy 4 śnieżynki ♥
    BHCG: 3dpt - 1,6 / 5dpt- 12 / 8dpt - 90 / 10dpt - 242 / 15dpt - 1874 / 23dpt - 13653
  • Lonia Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julitka piękna focia ! Dziś ode mnie Artvimed otrzymuje żółta kartke!!! w czwartek umówiłam się z panem embriologiem na dzisiejszy telefon w celu przekazania informacji o rozwoju zarodków i terminie transferu. Czekałam cierpliwie do 15 potem zadzwoniłam sama. Telefonu nikt nie odebrał, klinika nieczynna a do nas najwyraźniej zapomnieli zadzwonić. Napisałam smsa do doktorka i czekam na odpowiedź, masakra jestem zdegustowana:(

3jvz73sbpxjphhug.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia, masz za dużo cierpliwości :-)
    Zdarza się. Ja bym sama dzwoniła. Pewnie wszystko ok.

Edit: ach no tak - termin transferu! Omg. Ciekawe co ci odpisze. Daj znać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:44

c5e015d88e.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    Julitka piękna focia ! Dziś ode mnie Artvimed otrzymuje żółta kartke!!! w czwartek umówiłam się z panem embriologiem na dzisiejszy telefon w celu przekazania informacji o rozwoju zarodków i terminie transferu. Czekałam cierpliwie do 15 potem zadzwoniłam sama. Telefonu nikt nie odebrał, klinika nieczynna a do nas najwyraźniej zapomnieli zadzwonić. Napisałam smsa do doktorka i czekam na odpowiedź, masakra jestem zdegustowana:(
    A kiedy termin transferu wypada? Bo jeśli jutro to faktycznie lipa trochę. .
    Ale transfer chyba w pon wypada? Pewnie wszystko ok z zarodkami.
    Czekamy na Twoje info.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 17:11

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny te po punkcjach. Czy ilość pobranych komórek u Was była zawsze taka sama na jaką wskazywaly zdjęcia usg ze stymulacji?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Dziewczyny te po punkcjach. Czy ilość pobranych komórek u Was była zawsze taka sama na jaką wskazywaly zdjęcia usg ze stymulacji?
    U mnie tak było. Miałam 15 komórek w tym 11 kumulusów obstało w sumie cztery :)

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewlinaaa85 wrote:
    U mnie tak było. Miałam 15 komórek w tym 11 kumulusów obstało w sumie cztery :)
    Czyli 15 było widocznych na usg, 15 pobrali w tym 11 kumulusow? No 4 z 6 możliwych dal Wam ładny wynik :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Czyli 15 było widocznych na usg, 15 pobrali w tym 11 kumulusow? No 4 z 6 możliwych dal Wam ładny wynik :)
    Tak 7 na jednej stronie 8 na drugiej .
    11 nadawało się do zapłodnienia.
    Cztery to ładny wynik :) Zostały mi dwie blastki A411 Dr mówi że są to blastki świetnej jakości i jedna słabsza :)

Lola79 lubi tę wiadomość

• Torunianka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na usg mialam 12 a pobrali 30 :)

Ania1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w dniu punkcji było o 2 więcej niż na usg wychodziło :-)

Lola79, Ania1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lonia wrote:
    No faktycznie nieładnie z ich strony. Z zarobkami napewno wszystko dobrze, ale teraz niezły stres masz :-(

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Torunianka wrote:
    Ja na usg mialam 12 a pobrali 30 :)
    No Ty byłaś rekordzistka :) Jak tam teraz. Tez juz chyba zaczęłas stymulację i zastrzyki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:43

Torunianka lubi tę wiadomość

‹‹ 295 296 297 298 299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ