Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:Julita: który u Ciebie już tydzień? Jaki duży już Twój maluch
Ania: ja miałam 9 z czego 8 było dojrzałych i wystarczyło wydaje mi się ze 8 to dobra liczba i tak zapłodnią tylko 6
Kometa: do środy endo ładnie urośnie
Ja mam skończony 11 tydzień, a maluch ma 4,67 cm... ja myślałam że mało, ale lekarz mówi że normalnie
ComeToMeBaby, Vanili, Lola79, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Ja to Was podziwiam że piszecie z komórek, ja jakoś tej opcji nie lubię, jednak duży ekran to jest to
Vanili, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Ja to Was podziwiam że piszecie z komórek, ja jakoś tej opcji nie lubię, jednak duży ekran to jest to
A Twoja kruszyna to już maly gigant. super!! Gratuluję.
To mi uswiadomilo ze nasz junior w przyszłym tygodniu może dość podobnie wyglądać. To jest niezwykle jak te maleństwa szybko rosną
ComeToMeBaby, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Julitka piękna focia ! Dziś ode mnie Artvimed otrzymuje żółta kartke!!! w czwartek umówiłam się z panem embriologiem na dzisiejszy telefon w celu przekazania informacji o rozwoju zarodków i terminie transferu. Czekałam cierpliwie do 15 potem zadzwoniłam sama. Telefonu nikt nie odebrał, klinika nieczynna a do nas najwyraźniej zapomnieli zadzwonić. Napisałam smsa do doktorka i czekam na odpowiedź, masakra jestem zdegustowana:(
-
Lonia, masz za dużo cierpliwości
Zdarza się. Ja bym sama dzwoniła. Pewnie wszystko ok.
Edit: ach no tak - termin transferu! Omg. Ciekawe co ci odpisze. Daj znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 16:44
-
Lonia wrote:Julitka piękna focia ! Dziś ode mnie Artvimed otrzymuje żółta kartke!!! w czwartek umówiłam się z panem embriologiem na dzisiejszy telefon w celu przekazania informacji o rozwoju zarodków i terminie transferu. Czekałam cierpliwie do 15 potem zadzwoniłam sama. Telefonu nikt nie odebrał, klinika nieczynna a do nas najwyraźniej zapomnieli zadzwonić. Napisałam smsa do doktorka i czekam na odpowiedź, masakra jestem zdegustowana:(
Ale transfer chyba w pon wypada? Pewnie wszystko ok z zarodkami.
Czekamy na Twoje info.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 17:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Czyli 15 było widocznych na usg, 15 pobrali w tym 11 kumulusow? No 4 z 6 możliwych dal Wam ładny wynik
11 nadawało się do zapłodnienia.
Cztery to ładny wynik Zostały mi dwie blastki A411 Dr mówi że są to blastki świetnej jakości i jedna słabszaLola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Julitka piękna focia ! Dziś ode mnie Artvimed otrzymuje żółta kartke!!! w czwartek umówiłam się z panem embriologiem na dzisiejszy telefon w celu przekazania informacji o rozwoju zarodków i terminie transferu. Czekałam cierpliwie do 15 potem zadzwoniłam sama. Telefonu nikt nie odebrał, klinika nieczynna a do nas najwyraźniej zapomnieli zadzwonić. Napisałam smsa do doktorka i czekam na odpowiedź, masakra jestem zdegustowana:(