Artvimed Kraków In Vitro
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Voris trzymam mocno kciuki za niespełnione marzenia. Dziękuję dziewczyny za kciuki :* jutro o 7 startuje po swój urodzinowy prezent, akurat beta 19 a urodziny 22 i oby maluch chciał mi zrobić niespodziankę jutro o 7 startuje po swój urodzinowy prezent, akurat beta 19 a urodziny 22 i oby maluch chciał mi zrobić niespodziankę dla zwiększenia szansy nie wracam 500 km do domu tylko zostane w hotelu dla zwiększenia szansy nie wracam 500 km do domu tylko zostane w hotelu szurusiowa, Lola79, Torunianka, ewlinaaa85, ewa84, ComeToMeBaby, pabelka88, vioris, Vanili, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość szurusiowa, Lola79, Torunianka, ewlinaaa85, ewa84, ComeToMeBaby, pabelka88, vioris, Vanili, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Ja dziś u mamy zaliczyłam mały naparstek swojskiej wiśniowkiComeToMeBaby wrote:Wpierniczam czekoladki nadziewane likierem. Heh, dopiero się spostrzegłam, że chyba nie powinnam eh te nałogi... eh te nałogi... 
 To dla zdrowotnosci bo męczy mnie zapalenie dróg oddechowych  Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:39  ComeToMeBaby lubi tę wiadomość ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
- 

Aaa w ten sposób. Ja tam i tak od niego l4 nie wezmę. Tylko ogólnie myślę czy warto zostać kilka dni w domu, ewentualnie ile żeby maluchom pomóc w zadomowieniu.ComeToMeBaby wrote:No , najpierw dawał a potem mu się odmieniło i ponoć trzeba batalię o L4 stoczyć.
- 

Dziękuję Kochana za wsparcie :* Też mam nadzieję, że coś się uda nam wymyślić.ewlinaaa85 wrote:Vioris: nie dziwię się że, czujesz żal pewnie każda z nas by się tak czuła. Ja osobiście nie mam nic do zarzucenia naszemu lekarzowi ale, nie wiem jakbym się czuła w Twojej sytuacji pewnie tak samo kiepsko. pewnie tak samo kiepsko.
 Mam nadzieję że, wygrasz walkę z bankami i szybko zaczniesz procedurę w każdym razie mocno będę Ci kibicowała i ściskała kciuki.

Ps. jak tam Twoja tarczyca? Sprawdzałaś czy coś Ci zeszło?

A tarczycy nie sprawdzałam. W sumie nie wiem czy muszę? Pewnie jeśli tak, to zleci to doktor przed całą akcją pt ivf 

- 

Lola79 wrote:Dziewczyny z tego co pamiętam doktorek nie preferuje l4 po transferze? Bo w różnych klinikach różne zalecenia.
 Myślę że na 2-3 dni da ci bez problemu. Ja chciałam na 7 dni roboczych to baaardzo się nagadał, aż w końcu stwierdził że jak bardzo się upieram to mi da ale to w celach psychologicznych a nie po zabiegowych. Ja się uparłam i zwolnienie dostałam.I IVF 07/01/2016 
 II IVF 28/05/2016

Ciężka oligospermia, hashimoto

- 

Chyba to o mnie Ci chodziło z tą tarczyca☺ dzisiaj właśnie mija 5 tygodni od kiedy biorę euthyrox. Dziś robię badanie.ewlinaaa85 wrote:Vioris: nie dziwię się że, czujesz żal pewnie każda z nas by się tak czuła. Ja osobiście nie mam nic do zarzucenia naszemu lekarzowi ale, nie wiem jakbym się czuła w Twojej sytuacji pewnie tak samo kiepsko. pewnie tak samo kiepsko.
 Mam nadzieję że, wygrasz walkę z bankami i szybko zaczniesz procedurę w każdym razie mocno będę Ci kibicowała i ściskała kciuki.

Ps. jak tam Twoja tarczyca? Sprawdzałaś czy coś Ci zeszło?
- 

Cześć Dziewczyny !
 Lonia, trzymam dziś kciuki 
 Ania, nic się nie martw, będzie dobrze - liczy się jakość, a nie ilość.
 Ja dziś idę na USG piersi - miało to być ostatnie badanie przed kwalifikacją , a jest pierwsze po 
 Trochę się boję, czy mi tam czegoś nie wykryją, bo moja mama choruje na raka piersi Oczywiście badam się co miesiąc sama i niczego podejrzanego nie czuję. Wy też to róbcie koniecznie! Moja mama zbagatelizowała pierwsze objawy i nowotwór został u niej wykryty już w bardzo zaawansowanym stadium. Nie wolno lekceważyć niczego jeśli chodzi o piersi. Oczywiście badam się co miesiąc sama i niczego podejrzanego nie czuję. Wy też to róbcie koniecznie! Moja mama zbagatelizowała pierwsze objawy i nowotwór został u niej wykryty już w bardzo zaawansowanym stadium. Nie wolno lekceważyć niczego jeśli chodzi o piersi.
  ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Witajcie kochane! Podczytuję cały czas ,i kibicuję z krzaków!
 Mnie zostało 3-4 dni do startu...coraz bardziej się stresuję...ale wierzę że będzie tak jak sobie zaplanowałam,a konkretnie w planach mam zajść w ciążę!!!! Pozdrawiam Was cieplutko i wspieram!   ComeToMeBaby, Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, Bydgoszczanka, Lola79 lubią tę wiadomość ComeToMeBaby, Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, Bydgoszczanka, Lola79 lubią tę wiadomość