Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny w końcu zadzwonili mamy 4 piękne morule, transfer jutro o godzinie 15. Mówiła, że może się opóźnić bo jutro jest wiele zabiegów ale w czasie oczekiwania pokaże mi cały rozwój zarodków na fotkach i opowie o nich
Torunianka, ewlinaaa85, szurusiowa, Ania1986, ComeToMeBaby, Lola79, Suomi, Mimbla, Julita76, Bydgoszczanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Hej kochane! Lonia gratulacje 4 maluszków
A ja mam dola nieziemnskiego chyba ten ovitrelle zmiotl mnie totalnie caly czas mam wizje pustych pecherzykow, bo amh niskie,bo odpowiedz na stymulacje do d*upy...
Uszy do góry! -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Hej kochane! Lonia gratulacje 4 maluszków
A ja mam dola nieziemnskiego chyba ten ovitrelle zmiotl mnie totalnie caly czas mam wizje pustych pecherzykow, bo amh niskie,bo odpowiedz na stymulacje do d*upy...ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moge dzis upic się meliska jeszcze? Rozwalil mnie totalnie ten ovitrelle bo i psychiczne i fizyczne nie mam sily podnieść sie z wyrka mimo ze żołądek to mi z głodu zaraz do kręgosłupa przyrosnie..
Kometo poprosze baty na otrzezwienie umysłu!ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:A moge dzis upic się meliska jeszcze? Rozwalil mnie totalnie ten ovitrelle bo i psychiczne i fizyczne nie mam sily podnieść sie z wyrka mimo ze żołądek to mi z głodu zaraz do kręgosłupa przyrosnie..
Kometo poprosze baty na otrzezwienie umysłu!Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita śliczny maluszek, niech zdrowo rośnie
Lonia super, że 4 są To kciuki za transfer w takim razie!
Ja chyba jeszcze do końca nie przetrawiłam tej kwestii braku kwalifikacji. Jak sobie wczoraj przypomniałam tą wizytę, to mi łzy poleciały. Na sam widok tego lekarza na fb mam ciarki i złość w sobie. Jego słowa "Niestety nie mogę państwa zakwalifikować." będą mi brzmieć w głowie chyba jeszcze długo Takie uczucie bezradności, że ktoś decyduje o naszym życiu i zabiera wszystkie marzenia i plany...
W tym tygodniu będziemy walczyć z bankiem i szukać opcji na komercję, którą będziemy w stanie ogarnąć. Niestety nie mamy pewności, że to się uda. W czasach, kiedy kredyty hipoteczne są na porządku dziennym, ciężko decydować się na coś dodatkowegoLonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVioris: nie dziwię się że, czujesz żal pewnie każda z nas by się tak czuła. Ja osobiście nie mam nic do zarzucenia naszemu lekarzowi ale, nie wiem jakbym się czuła w Twojej sytuacji pewnie tak samo kiepsko.
Mam nadzieję że, wygrasz walkę z bankami i szybko zaczniesz procedurę w każdym razie mocno będę Ci kibicowała i ściskała kciuki.
Ps. jak tam Twoja tarczyca? Sprawdzałaś czy coś Ci zeszło?vioris lubi tę wiadomość