Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGraśka wrote:U mnie raczej nie ma dobrych wiadomości. Odebrałam dzisiaj hcg i jest tylko 1573, 5 dni temu robiłam i byli 462, przyrost nie jest dobry
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciukiLola79, ewa84, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Graśka wrote:U mnie raczej nie ma dobrych wiadomości. Odebrałam dzisiaj hcg i jest tylko 1573, 5 dni temu robiłam i byli 462, przyrost nie jest dobry
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:28
ewa84 lubi tę wiadomość
-
Graska czy poprzedni wynik był 3 lutego?
Jeśli tak to wg kalkulatora belly jest w normie
Mam nadzieję że jest ok? Kiedy masz wizytę u gin?
Moja beta przyrastala wolniej niż Vanili i Julity a ciaza podwójnaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:33
pabelka88, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Graśka wrote:U mnie raczej nie ma dobrych wiadomości. Odebrałam dzisiaj hcg i jest tylko 1573, 5 dni temu robiłam i byli 462, przyrost nie jest dobry
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki
ja nie sprawdzałam, ale jak widzę dziewczyny piszą że jest ok.
nie panikuj -
dobra, ja mam umówioną wizytę na usg w środę u swojej gin, wciśnie mnie tam do siebie rano na szybkie mierzenie endometrium. mogę spać spokojnie. do środy.
potem będę panikować.Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Nakluli 5 pecherzykow tylko,i mam 3 kumulusy,przepraszam ale mi sie gadac nie chcę bo mój wynik stymulacj jest taki jakby mi sie rezerwa kończyła, odezwę sie jak przetrawie ta porażkę ;(
z całej siły będę trzymać kciuki za te 3 kumulusy- oby były piękne, dojrzałe, prawidłowe, dały się ładnie zapłodnić i aby zarodki urosły dorodne i każdy się ładnie zagnieździł wtedy gdy będziesz go brała. o. nie martw się, mam nadzieję, ze mimo wszystko w tych trzech kumulusach jest twoja ciąża -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Nakluli 5 pecherzykow tylko,i mam 3 kumulusy,przepraszam ale mi sie gadac nie chcę bo mój wynik stymulacj jest taki jakby mi sie rezerwa kończyła, odezwę sie jak przetrawie ta porażkę ;(
Spójrz na Graśkę miała jednego i jaki efekt?
Powodzenia Ci życzę i mocno ściskam kciuki za pozytywny tel od embriologa -
Ania1986 wrote:Nakluli 5 pecherzykow tylko,i mam 3 kumulusy,przepraszam ale mi sie gadac nie chcę bo mój wynik stymulacj jest taki jakby mi sie rezerwa kończyła, odezwę sie jak przetrawie ta porażkę ;(