Artvimed Kraków In Vitro
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyWez bo w drodze powrotnej zajade tam do Ciebie i ci do tylka nakopie,beta jak jest powyzej tysiąca to zwalnia, jest dobrzeGraśka wrote:U mnie raczej nie ma dobrych wiadomości. Odebrałam dzisiaj hcg i jest tylko 1573, 5 dni temu robiłam i byli 462, przyrost nie jest dobry

Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki   Lola79, ewa84, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość Lola79, ewa84, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
- 

Graska a nie jest tak ze przyrost 66% w ciągu 48 h jest ok? Nie panikujGraśka wrote:U mnie raczej nie ma dobrych wiadomości. Odebrałam dzisiaj hcg i jest tylko 1573, 5 dni temu robiłam i byli 462, przyrost nie jest dobry

Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki  Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:28  ewa84 lubi tę wiadomość ewa84 lubi tę wiadomość
- 

Graska czy poprzedni wynik był 3 lutego?
 Jeśli tak to wg kalkulatora belly jest w normie 
 Mam nadzieję że jest ok? Kiedy masz wizytę u gin?

Moja beta przyrastala wolniej niż Vanili i Julity a ciaza podwójna  Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:33  pabelka88, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość pabelka88, ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość 
- 

wrzucałaś w kalkulator ciążowy, np na belly?Graśka wrote:U mnie raczej nie ma dobrych wiadomości. Odebrałam dzisiaj hcg i jest tylko 1573, 5 dni temu robiłam i byli 462, przyrost nie jest dobry

Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki
 ja nie sprawdzałam, ale jak widzę dziewczyny piszą że jest ok.
 nie panikuj  
- 

dobra, ja mam umówioną wizytę na usg w środę u swojej gin, wciśnie mnie tam do siebie rano na szybkie mierzenie endometrium. mogę spać spokojnie. do środy.
  potem będę panikować. potem będę panikować. Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, ewa84 lubią tę wiadomość Torunianka, ewlinaaa85, Suomi, ewa84 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

czyli jednak te 3 mniejsze nie podgoniły? przykro mi AniaAnia1986 wrote:Nakluli 5 pecherzykow tylko,i mam 3 kumulusy,przepraszam ale mi sie gadac nie chcę bo mój wynik stymulacj jest taki jakby mi sie rezerwa kończyła, odezwę sie jak przetrawie ta porażkę ;( 
 z całej siły będę trzymać kciuki za te 3 kumulusy- oby były piękne, dojrzałe, prawidłowe, dały się ładnie zapłodnić i aby zarodki urosły dorodne i każdy się ładnie zagnieździł wtedy gdy będziesz go brała. o. nie martw się, mam nadzieję, ze mimo wszystko w tych trzech kumulusach jest twoja ciąża  
- 
                        nick nieaktualnyAnia jak na razie nie ma tu mowy o porażce! Ty się załamujesz a może akurat będą z tego trzy piękne i silne maluchy? Nie martw się na zapas, teraz wszystko w rękach Boga i embriologaAnia1986 wrote:Nakluli 5 pecherzykow tylko,i mam 3 kumulusy,przepraszam ale mi sie gadac nie chcę bo mój wynik stymulacj jest taki jakby mi sie rezerwa kończyła, odezwę sie jak przetrawie ta porażkę ;( będzie dobrze przynajmniej taką mam nadzieję :* będzie dobrze przynajmniej taką mam nadzieję :*
 Spójrz na Graśkę miała jednego i jaki efekt?
 Powodzenia Ci życzę i mocno ściskam kciuki za pozytywny tel od embriologa  
- 

Przykro mi bardzo. Ale Na Pewno będą to "TE" zarodeczki które z Tobą zostaną. A przynajmniej ten jeden najważniejszy :*Ania1986 wrote:Nakluli 5 pecherzykow tylko,i mam 3 kumulusy,przepraszam ale mi sie gadac nie chcę bo mój wynik stymulacj jest taki jakby mi sie rezerwa kończyła, odezwę sie jak przetrawie ta porażkę ;(