Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powodzenia dziś
Ja po wizycie. Lekarz zadowolony ze dzieci żyją :p i mają każde swoją owodnie, powiedział że więcej powie nam usg genetyczne na które muszę się zapisać a kolejna wizyta 11 marca już z wynikiem tego usgewlinaaa85, ComeToMeBaby, Ania1986, szurusiowa, mysza89, Torunianka, Vanili, Bydgoszczanka, Fiona12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kochane, ja czekam na telefon od embriolog i z nerwow zaraz nie wyrobie. Głupio sie łudze ze jak do tej pory nie zadzwonili sami to ze junior sie rozwija, bo chyba rano do niego lukali czy sie podzielil w 2 dobie.
Doktorek mi napisał ze jesli nie uda sie teraz to za 2 cykle ruszamy znow.TYle dobrego ze jeszcze sie załapiemy na 2 procedure.ComeToMeBaby, mysza89 lubią tę wiadomość
-
Ja też miałam spore opóźnienie @ po scratchingu. Kometa kochana cierpliwości zawsze tak jest, że jak na coś czekamy to wszystkie pod góre mamy.
Przed sekunda dzwonili z Artvimedu niestety wszystkie zarodki zaczęły się fragmentować i nie mamy żadnego zamrożonego nadzieja w podanej blastce. -
Ewa, to byłaś ostatnia na dziś z wizytą.
Czyli mają osobne owodnie- super, mniej stresu.
Czekamy czy pabelka się odezwie, że ją @ nawiedziła i rozpoczyna stymulację.
Jutro trzymamy kciuki za punkcję Loli ciekawa jestem jak się udała produkcja. -
nick nieaktualnyCometa a wspierasz to swoje endo jakimiś poza medycznymi metodami??
Aniu...brak wiadomości to dobra wiadomość
Loniu przykro mi że nie macie mrozaczków, ale trzymam z całych sił kciuki za tego który już jest z Tobą...u mamy zawsze najlepiej
Ewa bardzo dobre wieści, oby wszystko dobrze szło już do samego rozwiązania
Torunianka, to witam znowu w grze Trzymam za Ciebie mocno kciuki, w końcu musi przecież nadejść lepszy czasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:06
Torunianka lubi tę wiadomość
-
Lonia wrote:Ja też miałam spore opóźnienie @ po scratchingu. Kometa kochana cierpliwości zawsze tak jest, że jak na coś czekamy to wszystkie pod góre mamy.
Przed sekunda dzwonili z Artvimedu niestety wszystkie zarodki zaczęły się fragmentować i nie mamy żadnego zamrożonego nadzieja w podanej blastce.
Kurczę, nie jest dobrze z zarodkami... Współczuję. To trzymam z całej siły kciuki za blastkę. Z drugiej strony- w razie czego też się zdążysz załapać na kolejną procedurę. Ale życzę aby już ta się powiodła. Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julita76 wrote:Cometa a wspierasz to swoje endo jakimiś poza medycznymi metodami??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:11
-
ComeToMeBaby wrote:no już mnie to dobija. nie taki był plan aby robić dodatkowe usg. miałam w planie zrobic usg, napisać smsa i dowiedzieć się kiedy transfer. a tu wyszły dwa dodatkowe usg, dodatkowa kasa, przesunięcie terminów, nie wiadomo na kiedy ten urlop w końcu brać... takie tam. Eh. No to sobie ponarzekałam.
Kurczę, nie jest dobrze z zarodkami... Współczuję. To trzymam z całej siły kciuki za blastkę. Z drugiej strony- w razie czego też się zdążysz załapać na kolejną procedurę. Ale życzę aby już ta się powiodła. Powodzenia! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:No właśnie nie wiem jak to by było z ta trzecia procedura bo musze mieć dwa cykle przerwy więc wypadał by maj
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Cometa wino czerwone wytrawne na stół i jedziesz! zagryzaj tez orzechami brazylijskimi i suszonymi morelami.
no zobaczymy co to da przez te dwa dni...
aaa... jeszcze coś- dziś byłam taka sprytna ze sobie wyliczyłam ile jeszcze mam estrofemu i przy tych zwiększonych dawkach do kiedy mi wystarczy. I wyszło mi, że jeśli powie że za pięć czy sześć dni robimy transfer to wystarczy mi tak na styk. poprosiłam lekarkę o receptę, tak na wszelki wypadek. i dobrze, że wzięłam, bo w związku z tym, że czekam extra dwa dni to by mi estrofemu na bak nie wystarczyło. Heh - pacjent sam musi myśleć o lekach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:31
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:właśnie nie. ale też nigdy nie miałam problemów z endo, albo inaczej- nic o tym nie wiem. i nie wiem teraz czy wspomagać endo czymś, bo nie chciałabym z kolei przedobrzyć. mam jeszcze trzy kapsułki z wiesiołka- to mi nie zaszkodzi, wezmę.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kometa: dziwnie z tym endo bo 9,6 to chyba dobre, może dlatego że sztuczny cykl to doktor chce podrasowac bo chyba normalnie tuż po owulacji szybko przyrasta?
Julita: jakie badania miałaś do zrobienia? Bo mi zlecił tylko morfologie i mocz i cytomegalia
Lonia: trzymam kciuki za twoje maleństwo!
Aniu; myślę że gdyby działo się coś złego to miałabys telefon.Lonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny