Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Hej kobiety. Czy robią się Wam po Clexane siniaki? Bo mi zostaje taki jakby micro krwiak ok. 3 mm
Co do crinone no niestety, zapycha komin hyhy. Ale przynajmniej nie wypływa jak lutka no i z aplikacją lepiej ale cena zabija.Lonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:Kometa Ty pijoku!
Ja obmyslam plan ewentualnej 2 procedury.
Zastanawiam się czy nie włączę wtedy DHEA.
Sporo o tym czytałam.
https://www.centerforhumanreprod.com/inter/pl/starzej%C4%85ce-si%C4%99-jajniki_801/Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 15:39
Lola79 lubi tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Brawo Lonia za cierpliwość, oby tak dalej
ewlinaaa85, Julita76 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki,
mam do Was pytanie o koszty in vitro w tej klinice? Ile wychodzi za całą procedurę? bo na stronie są różne pakiety, są również ceny procedur, nie wiem czy do tego jeszcze oddzielnie trzeba doliczyć transfer, punkcję itd.??
będę wdzięczna za pomoc.
Dzięki -
nick nieaktualnyLola79 wrote:A jaka dawka w 1 tabsie? Od kogo dostałaś rozpiske?
Coś dla facetów tez masz?
ten DHEA Eljot dawka 25mg(1tab)
a dal facetow w sumie nic, u nas jedynie trzeba poprawic zywotnosc bo podupadła troszeczke a reszta parametrow poszla do gory z tego co mi embriolog mowila, jedynie morfologia ciagle 3%. A Tobie cos mowili na temat nasienia jakie było przy zapładnianiu? -
Aniu właśnie nie wiem za dużo.
Jutro cokolwiek mnie czeka za informacja zapytam właśnie o te moje 4 komórki które się nie nadawały do zapłodnienia, oraz o parametry nasienia jakie były przed punkcja.
Przy 2 podejściu chciałabym na maxa zwiększyć szansę na powodzenie. -
nick nieaktualnyLola79 wrote:Aniu właśnie nie wiem za dużo.
Jutro cokolwiek mnie czeka za informacja zapytam właśnie o te moje 4 komórki które się nie nadawały do zapłodnienia, oraz o parametry nasienia jakie były przed punkcja.
Przy 2 podejściu chciałabym na maxa zwiększyć szansę na powodzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 19:38
Lola79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaT wrote:Cześć Dziewczynki,
mam do Was pytanie o koszty in vitro w tej klinice? Ile wychodzi za całą procedurę? bo na stronie są różne pakiety, są również ceny procedur, nie wiem czy do tego jeszcze oddzielnie trzeba doliczyć transfer, punkcję itd.??
będę wdzięczna za pomoc.
Dzięki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny