Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Moja znajoma wlasnie jest w trakcie 2 podejscia i ma full opcje, moze cos sie zmieniło w ostatnie dni.
-
Torunianka wrote:Czyli ja pewnie nic z tych rzeczy nie bd miala bo nie mialam jeszcze zadnego transferu..
Torunianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Zawsze może negocjować, wiadomo jak Wam ciężko jest uzyskać zarodwk więc jak już będzie należy maksymalizować szanse na zagnieżdżenie. Myślę, że doktorek nie będzie Ci żałować.
Lonia, Torunianka, Lola79, ewlinaaa85, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:To daje nadzieję na sukces przy kolejnej próbie...
Torunianka, Lola79, ewa84 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:A jaka dawka w 1 tabsie? Od kogo dostałaś rozpiske?
Coś dla facetów tez masz?
ja juz mam rozpiske Dhea(pierwszy tydzien 1x1,2-2x1,3-3x1 i tak do stymulacji), koenzym Q 10 -30 mg i wit d 4000
Hej Ania chcę przygotować się do 3 procedury i mam pytanie o tą rozpiskę DHEA Eljot 25, od kiedy bierze się ten zestaw, cykl przed stymulacją?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 21:01
-
nick nieaktualnyLonia wrote:Ale bym odwinęła numer, zapomniałam wziać dziś gonapeptyl o 13, na szczęście teraz przy clexane mi się przypomniało. Ufff.... najchętniej przespała bym ten czas do środy.
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Lonia w ktorych dniach po tansferze miałas gonapeptyl? bo mi po punkcji w tej rozpisce napisał 2 i 6 a po transferze w 4 i 8
-
nick nieaktualnyLonia wrote:W 2 i 6 ale za pierwsza procedura mialam w 3 i 7. Wiec chyba musi byc zachowany odstep pomiedzy nimi reszta nie jest juz taka istotna najwidoczniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna „zakopywac” sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt…Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt…HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 21:43
Torunianka, Lola79, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:To się bierze po transferze tak? Bo ja po punkcji nic takiego nie dostałam.
-
nick nieaktualny