Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:Jaki żel?
A, już doczytałam ewę. Chodzi o crinone? Hmm, nie mam jeszcze w tym doświadczenia. Lonia - ty to też potwierdzasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:22
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, co do crinone to faktycznie po wchłonięciu pozostaje odpad podobny do opisanych wyżej, z tym że nie codziennie a w zasadzie 3 razy tak miałam a biorę go od dnia punkcji. Jest lepszy od luteiny, która bardzo mocno się rozpuszczała. Lola drugi raz biorę clexane a pierwszy raz mam właśnie taka reakcje-dokładnie 7 krwiaków. Cetrotide brałam 5 dni za pierwszym i drugim razem, zawsze musiałam dokupić. Zakochanych Walentynek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 13:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam kiedyś podobnie po globulkach Albothyl. Kupę lat do tylu stosowałam po infekcji. Przez tydzień wygrzebywalam jakby kawałki mokrej chusteczki chigienicznej zbitej w większe części i grudki mało ciekawe doświadczenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 14:01
-
Lola79 wrote:Ja miałam kiedyś podobnie po globulkach Albothyl. Kupę lat do tylu stosowałam po infekcji. Przez tydzień wygrzebywalam jakby kawałki mokrej chusteczki chigienicznej zbitej w większe części i grudki mało ciekawe doświadczenie.
-
ComeToMeBaby wrote:To tak podobnie jak po Betadine. Bo to złuszcza błonę pochwy wraz z bakteriami czy grzybami. I podczas @ wszystko się wypłukuje.
Ja tam póki co nie "zaglądam" czekam aż samo wypadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 14:13
-
nick nieaktualny
-
Lola79 wrote:Yyyy ale przy takich ilościach możnaby uznać że w środku pozbylas się połowy objętości ;-P
Ja tam póki co nie "zaglądam" czekam aż samo wypadnieLola79 lubi tę wiadomość
-
Kometa Ty pijoku!
Ja obmyslam plan ewentualnej 2 procedury.
Zastanawiam się czy nie włączę wtedy DHEA.
Sporo o tym czytałam.
https://www.centerforhumanreprod.com/inter/pl/starzej%C4%85ce-si%C4%99-jajniki_801/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 14:29
-
nick nieaktualny