Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:14 pobranych, 13 kumulusów, 9 dało radę zapłodnić i się zapłodniły, 2 dotarły do blastki.
Zwariuje zaraz.
Nie poinformowali Cię prędzej że 7 przestało się rozwijać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 20:45
-
Graśka, właśnie miałam pytać co u Ciebie... Kurde no trochę nieciekawie z tą beta faktycznie musisz czekać do poniedziałku, może jeszcze się maluch rozkręci. Na pocieszenie dodam, że u mnie przy ciąży bezzarodkowej rosła jeszcze wolniej wiec to raczej nie to.
U mnie dziś był bardzo aktywny dzień, więc teraz zasiadam przy winie (sama) i tłumacze ze to na endo
Teraz jeszcze wyczytałam, że minimalny przyrost w ciągu 2 dni to 35%, a Ty masz chyba trochę ponad. I tego trzeba się trzymaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 21:49
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Ania1986 wrote:Ja miałam telefon codziennie.
Naprawde Torunianka dostala info o zatrzymaniu juz na samym poczatku dopiero 5 dobie?! -
Torunianka wrote:Na prawde.. Była to dokładnie 5 doba i akurat jechalam z mezem autem do tesciowej jak dostalam telefon z info. Z wrazenia az zatrzymalam samochod na srodku drogi..
-
Lola79 wrote:Boshe czyli z 9 zaplodnionych 7 odpadło a ja miałam tylko 3
Zwariuje zaraz.
Nie poinformowali Cię prędzej że 7 przestało się rozwijać? -
Więc pozostaje mi żyć nadzieją, że jeśli żaden by nie przetrwał nie czekaliby do poniedziałku z taką informacją na ostatni moment. Tak jak było w przypadku Torunianki.
Bo niepotrzebnie człowiek tylko czeka i faszeruje się lekami. .Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:24
-
Aaaaaaa. Zrobiłam sobie sama zastrzyk Clexane
Siła wyższa bo NM w pracy... o dziwo nie było źle teraz trochę szczypi po wstrzyknieciu.
Jestem z siebie dumnaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2016, 22:21
ewlinaaa85, szurusiowa, Ania1986, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam!
Dziewczyny które szły krótkim protokołem z antagonistą,powiedzcie proszę ile cetrotide mialyscie przepisane,i przez ile dni brałyście?
Udanych walentynek! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Kur... Tez zel jest okropny,nie rozpuszcza sie w całości tylko takie farfocle zostaja jakbym sobie kawalki chusteczki mokrej tam napchala! Bleee;)
A, już doczytałam ewę. Chodzi o crinone? Hmm, nie mam jeszcze w tym doświadczenia. Lonia - ty to też potwierdzasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 11:20
-
pabelka88 wrote:Witam!
Dziewczyny które szły krótkim protokołem z antagonistą,powiedzcie proszę ile cetrotide mialyscie przepisane,i przez ile dni brałyście?
Udanych walentynek!