Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, punkcję miałam w grudniu trochę odpoczęły jednak teraz męczą mnie już 2,5 tygodnia...
Dla spokoju zrobiłam dziś powtórkę testu. No - teraz mogę powiedzieć że są dwie grube krechy spokój, spokój, spokoju mi trzeba.ewa84, ewlinaaa85, Suomi, Saramago lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak jak Cometa pisze, przeciwciała też zrób
No Cometa z tymi cechami to już tak zostanie, teraz nie cały czas ale nadal mnie pobolewają, szczególnie wieczorem.
Nie dziwie się że chcesz betę sprawdzać, też to przerabiałam Ale nie pozostaje i tak nic innego niż uzbroić się w cierpliwość. Jest i będzie dobrze
Dbaj o siebie i maluchaComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A dziękuję bardzo. Cały czas problem z biustem. Ale podbrzusze dokucza mi dużo mniej, aż zaczynam schizować. Zastanawiam się czy nie zrobić w piątek powtórki z bety. Do usg jeszcze tak daleko...
Bety już nie. To nie będzie do porównania w żaden sposób. Absolutnie. Przyzwyczajaj się, takie schizy od usg do usg będą póki nie będziesz czuła ruchów (+/- najwcześniej 16tc a jak łożysko będzie na przedniej ścianie to nawet miesiąc później).ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny moja beta 54,9!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anatolka, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, ewa84, migot_ka, Suomi, vioris, Lola79, Saramago lubią tę wiadomość
-
CUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUDOWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pabelkapabelka88 lubi tę wiadomość