Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
MonaLizzza wrote:Udało się zamówic crinone? Ja też za pierwszym razem miałam mega problem ze znalezieniem, wykonałam chyba ze 100 telefonów. Najlepiej pytać w aptekach przy klinikach niepłodności
-
Anatolka wrote:Ewelina, mój mąż też nie raz mnie wkurzał. Ja ryczalam a On nic. Czasem może nawet lepiej bym się poczuła jakby Mu łezka pociekla, ale nic. Nigdy. Jak płakałam, że co będzie jak nigdy się nie uda to odpowiadał, że czemu miałoby się nie udać i że w końcu się uda. Podchodził do tego zadaniowo. Taki miał swój sposób na to. Miał do tego prawo i Twój też ma. Oni są inni. Tak już jest. Zobaczysz jak się uda jak będzie się nad Wami trząsł. Wtedy zobaczysz, że też się martwi i że przeżywał to co się działo wcześniej. Ja jak chodzę na usg bez męża, bo najczęściej ma jakąś głupią zmianę w pracy i nie idzie ze mną, to zawsze czeka na info. A że jest geologiem i zjeżdża pod ziemię to do ostatniej sekundy nie wyłącza telefonu, żeby przeczytać, że wszystko ok po wizycie. A później na lodowce w nocy maja być przyklejone foty z usg, żeby mógł nadrobić to,czego nie obejrzał na żywo. Musisz Mu pozwolić przejść to na Jego sposób. Nie ma się o co kłócić. Jest taki czas, że musicie się wspierać idź Go przytul
Anatolka ma rację. Faceci przeżywają to zupełnie inaczej. Ja też wiele razy płakałam przez to, że mój mąż reaguje inaczej niż bym tego oczekiwała. Ze mnie leją się łzy a on: na pewno się uda, nie przejmuj się. Zawsze mam wrażenie, że to tylko mnie zależy. Chociaż wiem o tym, ze faceci mają inną psychikę, inaczej reagują i okazują uczucia. Trzymają wszystko w sobie. Ale na pewno im zależy. mamy kochanych facetów, są przecież z nami
Ewelinka głowa do góry, przytul mężusiaComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Lola79 wrote:Pabelka mam 13 sztuk Crinone. Wykorzystałam 2 aplikatory z opakowania. Mogę odsprzedać. Mi będą potrzebne najprędzej za 1,5 miesiąca. .. albo ponad 2.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzukałam wczoraj endokrynologa i wszyscy najlepsi terminy mieli dopiero na kwiecień, bardzo mi na jednym zależało ale, niestety Pani z rejestracji była nieugięta. Umówiłam się do jakiegoś mało znanego endokrynologa. Dziś byłam na wymazie u Pani Dr i uszczęśliwiła mnie niezmiernie jednym telefonem załatwiła mi endokrynologa na którym tak bardzo mi zależało i to na piątek już po za tym zgarnęła całą moją teczkę z wynikami hyh obawiam się że, może się troszkę przerazić zawartością teczki bo dałam jej całą teczkę a mam tam sajgon hyhy powiedziała że, sprawdzi co da się zrobić aby tym razem się udało Jessssu jaka ja jestem szczęśliwa. Najlepsza Pani Dr jaką znam
szurusiowa, ComeToMeBaby, migot_ka, pabelka88, MonaLizzza, Suomi, ewa84, Vanili lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonaLiza przykro mi...
Ewelina, ale masz zajefajną lekarkę
Kometa ja testuję w czwartek, weź no mnie tam dobrze wpiszewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:8dpt?
coś widzę brak dyscypliny w grupie, heh -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuomi wrote:Ewelina, ta Pani Dr na pewno z PiSu nie była skoro tak Ci tę teczkę przetrzepala? fajnie, że coś miłego Cię w końcu spotkało - należy Ci się
A teczkę sobie do domu wzięła hyhy a tam prócz wyników z naszego leczenia to wyniki z chirurgi jak mi palca szyli, umowa z dkms na dawcę szpiku, i wiele innych ciekawostek heheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 22:15
Suomi lubi tę wiadomość
-
Ewa kciuki za dzisiaj...
Pabelka zapewne dzisiaj powtorka bety:-) trzymam mocno kciuki za duzy przyrost:-)ewa84, pabelka88 lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Cometa a jak Ty się czujesz jako ciężarówka???