X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artvimed Kraków In Vitro
Odpowiedz

Artvimed Kraków In Vitro

Oceń ten wątek:
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLizzza wrote:
    Udało się zamówic crinone? Ja też za pierwszym razem miałam mega problem ze znalezieniem, wykonałam chyba ze 100 telefonów. Najlepiej pytać w aptekach przy klinikach niepłodności
    No nie ma nigdzie...w tej aptece co Lonia zamawiala też nie maja,i ich hurtownie również...nie wiem...sprawdzę jeszcze internetowe apteki...

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • MonaLizzza Ekspertka

Wysłany: 8 marca 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Ewelina, mój mąż też nie raz mnie wkurzał. Ja ryczalam a On nic. Czasem może nawet lepiej bym się poczuła jakby Mu łezka pociekla, ale nic. Nigdy. Jak płakałam, że co będzie jak nigdy się nie uda to odpowiadał, że czemu miałoby się nie udać i że w końcu się uda. Podchodził do tego zadaniowo. Taki miał swój sposób na to. Miał do tego prawo i Twój też ma. Oni są inni. Tak już jest. Zobaczysz jak się uda jak będzie się nad Wami trząsł. Wtedy zobaczysz, że też się martwi i że przeżywał to co się działo wcześniej. Ja jak chodzę na usg bez męża, bo najczęściej ma jakąś głupią zmianę w pracy i nie idzie ze mną, to zawsze czeka na info. A że jest geologiem i zjeżdża pod ziemię to do ostatniej sekundy nie wyłącza telefonu, żeby przeczytać, że wszystko ok po wizycie. A później na lodowce w nocy maja być przyklejone foty z usg, żeby mógł nadrobić to,czego nie obejrzał na żywo. Musisz Mu pozwolić przejść to na Jego sposób. Nie ma się o co kłócić. Jest taki czas, że musicie się wspierać :-) idź Go przytul <3

Anatolka ma rację. Faceci przeżywają to zupełnie inaczej. Ja też wiele razy płakałam przez to, że mój mąż reaguje inaczej niż bym tego oczekiwała. Ze mnie leją się łzy a on: na pewno się uda, nie przejmuj się. Zawsze mam wrażenie, że to tylko mnie zależy. Chociaż wiem o tym, ze faceci mają inną psychikę, inaczej reagują i okazują uczucia. Trzymają wszystko w sobie. Ale na pewno im zależy. mamy kochanych facetów, są przecież z nami :)

Ewelinka głowa do góry, przytul mężusia :)

ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość

• ewa84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Kolejna na wycieczkę do endokrynologa. Marsz! ;-) Najczęściej w ciąży rośnie tsh...

Ja też się bałam że mogło skoczyć a tu takie niespodzianki. Teraz już rozumiem moje objawy :p

iv094x39ir3hgbzx.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem ze dzień się prawie kończy, ale tak czy inaczej miłego świętowania Dnia Kobiet. Goździki i rajstopy były? ;)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Lola79 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pabelka mam 13 sztuk Crinone. Wykorzystałam 2 aplikatory z opakowania. Mogę odsprzedać. Mi będą potrzebne najprędzej za 1,5 miesiąca. .. albo ponad 2.

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola79 wrote:
    Pabelka mam 13 sztuk Crinone. Wykorzystałam 2 aplikatory z opakowania. Mogę odsprzedać. Mi będą potrzebne najprędzej za 1,5 miesiąca. .. albo ponad 2.
    Priv ;-)

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • Lola79 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki :) lecę z psem na chwile. Odczytam jak wrócę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MinaLiza strasznie mi przykro :-(
    Ale nie możecie się dziewczyny poddawać póki są możliwości, wierzę W Was

Dla wszystkich wirtualne kwiatki i czekoladki z okazji Naszego święta :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukałam wczoraj endokrynologa i wszyscy najlepsi terminy mieli dopiero na kwiecień, bardzo mi na jednym zależało ale, niestety Pani z rejestracji była nieugięta. Umówiłam się do jakiegoś mało znanego endokrynologa. Dziś byłam na wymazie u Pani Dr i uszczęśliwiła mnie niezmiernie jednym telefonem załatwiła mi endokrynologa na którym tak bardzo mi zależało i to na piątek już :D po za tym zgarnęła całą moją teczkę z wynikami hyh obawiam się że, może się troszkę przerazić zawartością teczki bo dałam jej całą teczkę a mam tam sajgon hyhy powiedziała że, sprawdzi co da się zrobić aby tym razem się udało Jessssu jaka ja jestem szczęśliwa. Najlepsza Pani Dr jaką znam

szurusiowa, ComeToMeBaby, migot_ka, pabelka88, MonaLizzza, Suomi, ewa84, Vanili lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Ewelina, dobrze trafić na lekarza któremu się chce :-) dobrze że tak szybko masz tego endokrynologa, to też bardzo ważne...widzisz jak czasem jedna chwila zmienia nasze nastawienie do życia ;-)

ewlinaaa85 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina- miałaś dobry dzień :)
    picgifs-clapping-9013410.gif

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonaLiza przykro mi...:(
    Ewelina, ale masz zajefajną lekarkę :)
    Kometa ja testuję w czwartek, weź no mnie tam dobrze wpisz :)

cd6eba17355731e3e3034216a793cfae.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka wrote:
    Kometa ja testuję w czwartek, weź no mnie tam dobrze wpisz :)
    8dpt? :P
    coś widzę brak dyscypliny w grupie, heh

ewlinaaa85, Vanili lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • migot_ka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    8dpt? :P
    coś widzę brak dyscypliny w grupie, heh
    Miałam testować w poniedziałek, ale uzmysłowiłam sobie, że crinone mam tylko do piątku, więc nie ma wyjścia ... :)

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migot_ka wrote:
    Miałam testować w poniedziałek, ale uzmysłowiłam sobie, że crinone mam tylko do piątku, więc nie ma wyjścia ... :)
    ok, jesteś usprawiedliwiona :P

migot_ka lubi tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Suomi Autorytet

Wysłany: 8 marca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, ta Pani Dr na pewno z PiSu nie była skoro tak Ci tę teczkę przetrzepala? :) fajnie, że coś miłego Cię w końcu spotkało - należy Ci się :)

2014 - 8tc - puste jajo
    2017- synek
    2020 - córka

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cometa a jak Ty się czujesz jako ciężarówka??? ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suomi wrote:
    Ewelina, ta Pani Dr na pewno z PiSu nie była skoro tak Ci tę teczkę przetrzepala? :) fajnie, że coś miłego Cię w końcu spotkało - należy Ci się :)
    Pani Dr przygotowuje pary do invitro więc na pewno z PISem za wiele do czynienia nie ma. Po za tym jest bardzo ludzka i jest na prawde lekarzem z powołania szkoda że, tak późno do niej trafiłam. Cały czas trzymałam się kurczowo poprzedniego gina który też jest świetnym lekarzem ale bardziej położnictwo a Pani Dr to juz z tytułem jak Chruścik nasz ;) i o niepłodności ma większe pojęcie

A teczkę sobie do domu wzięła hyhy a tam prócz wyników z naszego leczenia to wyniki z chirurgi jak mi palca szyli, umowa z dkms na dawcę szpiku, i wiele innych ciekawostek hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2016, 22:15

Suomi lubi tę wiadomość

• migot_ka Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa kciuki za dzisiaj... :-)
    Pabelka zapewne dzisiaj powtorka bety:-) trzymam mocno kciuki za duzy przyrost:-)

ewa84, pabelka88 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 marca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julita76 wrote:
    Cometa a jak Ty się czujesz jako ciężarówka??? ;-)
    A dziękuję bardzo. Cały czas problem z biustem. Ale podbrzusze dokucza mi dużo mniej, aż zaczynam schizować. Zastanawiam się czy nie zrobić w piątek powtórki z bety. Do usg jeszcze tak daleko...

c5e015d88e.png
‹‹ 401 402 403 404 405 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ