Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:Cometa czy Ty na cyklu sztucznym mialas też encorton?
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny melduję się po wizycie. Ustaliłam z dr że idę długim protokołem, prawdopodobnie mieszany puregon+menopur, do rozważenia zwiększenie dawki z 225 na 300. Od 2 dc biorę anty i mam umówić się na scratching.
szurusiowa, ComeToMeBaby, ewlinaaa85, Suomi lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Kaczorek już powinna być po zbiorach kumulusów chyba.
Gdzie raport?
Dopiero weszłam do domu.Strasznie długo to trwało.
Pamiętam że w Parens jednocześnie szliśmy z mężem, ja na punkcję a on do pokoiku.
Tutaj jeszcze 2 godziny po punkcji czekaliśmy.
Wyhodowałam 20 jajek, jutro dowiem się co dalej
A i ja tez dostałam ten żel straaaasznie drogi.ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
3 IUI :(długi protokół 15.03 2015 punkcja 5 komórek ( 3 zarodki )18.03.2015 transfer 2 zarodków, Aniołek 7tc [*]
31.03.2016 punkcja, (13 zarodków)
5.04.2016 transfer 2 zarodków ( 4 śnieżynki),jedno
-
nick nieaktualnyNo to i ja zdam raport wczoraj się mnie Chrustek pytał jakie wielkie to polipy itp. więc zadzwoniłam do Pani Dr to wytłumaczyła mi to w ten sposób że, śluzówka była cała przerośnięta - polipowata i tak napisałam Chruścikowi i dziś dostałam odpowiedź że - "to w porządku, to były pewnie fałdy śluzówki" i jeśli wyniki hist.. będą ok to jedziemy na cyklu sztucznym
dziś byłam u tego mojego drugiego gina zrobił usg stwierdził że u mnie wszystko ok ochrzanił że poszłam na histero do innej gin zamiast do niego hyhy i powiedział ze jak wyniki będą jutro stwierdzały polipy to on się mną zajmie i bez względu na wynik mam jutro zadzwonić do niego
Ucieszył się na mój widok bo myślał że się udało i przyszłam z ciążą do niego a ja mu na to " dupa blada Panie doktorze hyhy " przepisał mi wszystkie leki jakie będę potrzebowała zostaje mi tylko czekać i modlić się żeby jutrzejsze wyniki nie wskazywały polipówComeToMeBaby, szurusiowa, Vanili lubią tę wiadomość
-
Kaczorek wrote:Jestem, jestem.
Dopiero weszłam do domu.Strasznie długo to trwało.
Pamiętam że w Parens jednocześnie szliśmy z mężem, ja na punkcję a on do pokoiku.
Tutaj jeszcze 2 godziny po punkcji czekaliśmy.
Wyhodowałam 20 jajek, jutro dowiem się co dalej
A i ja tez dostałam ten żel straaaasznie drogi.
to teraz- aby były wszystkie piękne i pięknie się zapłodniły a potem równie pięknie dzieliły!
tak, w Artvimedzie faceci idą oddać nasienie około 1,5-2 godziny po punkcji. -
nick nieaktualnykurde dziewczyny nie wiem co się dzieje ech wczoraj jeszcze plamiłam dziś już prawie wcale pojechałam do Dr zrobil mi usg po lekarzu pojechałam na zakupy i w sklepie mi się zachciało siusiu więc poszlam na tego małysza hyh i było czysto u mnie, teraz wchodze do wc i jestem zalana krwia nosz kurde juz zgłupiałam
-
ewlinaaa85 wrote:No to i ja zdam raport wczoraj się mnie Chrustek pytał jakie wielkie to polipy itp. więc zadzwoniłam do Pani Dr to wytłumaczyła mi to w ten sposób że, śluzówka była cała przerośnięta - polipowata i tak napisałam Chruścikowi i dziś dostałam odpowiedź że - "to w porządku, to były pewnie fałdy śluzówki" i jeśli wyniki hist.. będą ok to jedziemy na cyklu sztucznym
dziś byłam u tego mojego drugiego gina zrobił usg stwierdził że u mnie wszystko ok ochrzanił że poszłam na histero do innej gin zamiast do niego hyhy i powiedział ze jak wyniki będą jutro stwierdzały polipy to on się mną zajmie i bez względu na wynik mam jutro zadzwonić do niego
Ucieszył się na mój widok bo myślał że się udało i przyszłam z ciążą do niego a ja mu na to " dupa blada Panie doktorze hyhy " przepisał mi wszystkie leki jakie będę potrzebowała zostaje mi tylko czekać i modlić się żeby jutrzejsze wyniki nie wskazywały polipów -
ewlinaaa85 wrote:kurde dziewczyny nie wiem co się dzieje ech wczoraj jeszcze plamiłam dziś już prawie wcale pojechałam do Dr zrobil mi usg po lekarzu pojechałam na zakupy i w sklepie mi się zachciało siusiu więc poszlam na tego małysza hyh i było czysto u mnie, teraz wchodze do wc i jestem zalana krwia nosz kurde juz zgłupiałam
-
nick nieaktualnydziś mam dopiero 22 dc więc do okresu jeszcze trochę daleko sama nie wiem co o tym myslec plamiłam cały czas od histero a teraz zaś żywa krew może to przez usg albo kuźwa jestem taka delikatniusia środku hyyh nie wiem co mam robic i czy to jak okres traktowac ech skoro to okes to o 2dc mam brac tabketki heh poczekam zobacze czy jutro dalej bede krwawic
-
ewlinaaa85 wrote:kurde dziewczyny nie wiem co się dzieje ech wczoraj jeszcze plamiłam dziś już prawie wcale pojechałam do Dr zrobil mi usg po lekarzu pojechałam na zakupy i w sklepie mi się zachciało siusiu więc poszlam na tego małysza hyh i było czysto u mnie, teraz wchodze do wc i jestem zalana krwia nosz kurde juz zgłupiałam
<rozkłada ręce>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 21:44
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:Ewa tak się właśnie zastanawiam czy to widać na usg hmm.. jutro do niego będę dzwoniła to zapytam przy okazji. Skoro teraz mam takie jazdy to aż strach pomyśleć kiedy przyjdzie prawdziwa @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 22:03
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:hmm żaden problem ale czy to mi wskaże czy to już @ bo jesli tak to jutro jade na badania
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny