Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLola79 wrote:37? Omg! A czemu to tak?
@ na czas przychodziła tylko po transferach dwa dni od odstawienia leków przychodziła
Ania ma rację Dr będzie Ci kazał zrobić testa -
ewlinaaa85 wrote:cała się rozregulowałam od czasu stymulacji ciekawe jak długo teraz będę czekała.
@ na czas przychodziła tylko po transferach dwa dni od odstawienia leków przychodziła
Ania ma rację Dr będzie Ci kazał zrobić testa
Po c transferze miałam identycznie. Po 2 Dniach @ byla. -
Hej Dziewczyny,
Podpowiedziano mi, że u Was na wątku będziecie wiedziały więcej o Crinone: progesteronie w kremie.. właśnie dostałam receptę, tylko cena mnie przeraziła.. dajcie znać czy warto? czy lepiej wziąć jeszcze jedną receptę na luteinę np???Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:Hej Dziewczyny,
Podpowiedziano mi, że u Was na wątku będziecie wiedziały więcej o Crinone: progesteronie w kremie.. właśnie dostałam receptę, tylko cena mnie przeraziła.. dajcie znać czy warto? czy lepiej wziąć jeszcze jedną receptę na luteinę np???Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:25
asia-m-b lubi tę wiadomość
-
asia-m-b wrote:Hej Dziewczyny,
Podpowiedziano mi, że u Was na wątku będziecie wiedziały więcej o Crinone: progesteronie w kremie.. właśnie dostałam receptę, tylko cena mnie przeraziła.. dajcie znać czy warto? czy lepiej wziąć jeszcze jedną receptę na luteinę np???
jest ponoć dużo lepiej wchłanialny niż lutka, w związku z czym jego skuteczność ma być też wyższa. poza tym nie uczula i nie podrażnia i nie wysusza śluzówki jak czasem lutka, jeśli ktoś tak reaguje na lutkę. No i nie wypływa, nie wycieka jak lutka.
stosuje się jeden aplikator dziennie przez okres od transferu do bety i jeśli jest pozytywna przez kolejne 2 tygodnie. Zamiennie dr pisał (jak któraś nie mogła dostać crinone na już) żeby brać 3 x 200 lutki na dzień. Ale wolał żeby brać crinone.
Jak przeliczysz sobie cenę za aplikator to nie wychodzi tak drogo. Oczywiście nie ma co porównywać z ceną lutki ale jednak efekt jest ponoć lepszy.asia-m-b lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:to ja nie wiem jak ci wpisać chyba najwcześniejszy termin z usg, najwyżej poczekamy nie wiem tylko jak ty to widzisz że mają zamiar wychodzić osobno hyhyhyhyy
Hehehe dobrze że nie ma takich możliwości to byłby hardcore dopiero :p
Możesz wpisać 19
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:mnie nie dane było z niego korzystać. dr powiedział że stosują go przy świeżych transferach, ja miałam crio.Anielka & Antek ♥
Aniołek ♥
"Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce, gdzie nieuniknione właśnie przybyło i czeka."
-
asia-m-b wrote:hmm ja mam crio za tydzień i właśnie od jutra mam brać, a wiesz czemu przy świeżym a nie crio??
-
ComeToMeBaby wrote:to zmienię suwaka hyhyhy
Eeeee, mamy wiedzą czy będzie junior czy juniorka, kosmita czy kosmitka
Zobaczcie jak ja pięknie dobrałam kolor wózka synusiowi hyhy...
Co do crinone to jest genialny, oprócz tego, że zapycha ale wolałam to niż pływać w luteinie... ile bym dała aby się pozbyć lutki ale cóż dzidzi ważniejszy niż matka... -
Może to ma znaczenie.. Ja podchodzę na cyklu naturalnym.. wielkie dzięki dziewczyny za pomocAnielka & Antek ♥
Aniołek ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny