Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:skopiowane z wątku ivf
http://www.nasz-bocian.pl/node/56295
Właśnie napisali że kriotransfery zarodków uzyskanych w ramach programu MZ będą darmowe nawet po jego skończeniu!!!! Jestem w ciężkim szoku!
Cóż za pozytywna odmiana stanowiska
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasz doktorek twierdził parę dni temu że trzeba płacić od 1 lipca. A więc chyba trzeba mu to pokazać.ewlinaaa85 wrote:skopiowane z wątku ivf
Właśnie napisali że kriotransfery zarodków uzyskanych w ramach programu MZ będą darmowe nawet po jego skończeniu!!!! Jestem w ciężkim szoku! -
nick nieaktualnymoże nie wiedział że coś takiego jest w planach.Ania1986 wrote:Nasz doktorek twierdził parę dni temu że trzeba płacić od 1 lipca. A więc chyba trzeba mu to pokazać.
Ja wczoraj dostałam jeszcze jednego mejla od Chruscika " być może lepiej by było zrobić histero w klinice, poczekajmy na wynik hist pat" -
nick nieaktualnyjak byłam po wypis to mi powiedzieli że, mam zadzwonić pierwszego kwietnia bo wynik już powinien być więc mam nadzieję że, mnie nie wyrolują hyhyszurusiowa wrote:A skont wiesz ze będziesz mieć dziś ten hist pat? Bo pisałaś że się czeka do dwóch tygodni.
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:skopiowane z wątku ivf
Właśnie napisali że kriotransfery zarodków uzyskanych w ramach programu MZ będą darmowe nawet po jego skończeniu!!!! Jestem w ciężkim szoku!
Uuuu wow! Cóż za dobra informacja
Super
P.S> No chyba, że to taki żarcik na Prima Aprilis...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 10:32
-
Lutka 100, dwa razy dziennie, dopochwowoewlinaaa85 wrote:hmmm czyli jakby to była @ to prg powinien być poniżej 1
jutro pojade do laba i zbadm
Cometa jeszcze jedno pytanko mam jaką dawkę luteiny przyjmowałś? 100 zy więcej bo nie wiem y setka to nie zamalo
Do tego duphaston, trzy razy dziennie, doprzełykowo
-
Też tak myślałam ale nasz bocian nie robi sobie jaj z tych spraw, data jest wczorajsza. W każdym razie transfer gratis to super, za przechowywanie trzeba będzie płacić. To sobie zaraz ceny wyrównają jak na transferach nie będą mogli zarobić. I tak wyjdą na swoje i tak.Suomi wrote:Uuuu wow! Cóż za dobra informacja
Super
P.S> No chyba, że to taki żarcik na Prima Aprilis...
ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Pytanie mam za 100 punktów. Chyba odpowiedź jest oczywista ale wolę się upewnić. 20dc idę na scratching czyli ewentualna ciąża naturalna w tym cyklu nie będzie miała prawa się uchowac? No bo nawet chyba nie było by jak sprawdzić przed scratchingiem bo za wcześnie

-
nick nieaktualny
-
No nie miałaby za dużych szans się utrzymać. Ale też czy zdążyłaby się zagnieździć? Zależy od terminu owulki. Ja miałam w szpitalu hsg w 14dc to mi kazali betę zrobić przed zabiegiem. Debile. Chyba myśleli że od poprzedniego cyklu nie wiem czy w ciąży nie jestem.
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypewnie nieszurusiowa wrote:Pytanie mam za 100 punktów. Chyba odpowiedź jest oczywista ale wolę się upewnić. 20dc idę na scratching czyli ewentualna ciąża naturalna w tym cyklu nie będzie miała prawa się uchowac? No bo nawet chyba nie było by jak sprawdzić przed scratchingiem bo za wcześnie

ja sie nawet nigdy nad tym nie zastanawiałam
-
Kochana to chodzi o transfer zarodka a nie jego przechowywanie - mnożenie.Ania1986 wrote:Nasz doktorek twierdził parę dni temu że trzeba płacić od 1 lipca. A więc chyba trzeba mu to pokazać.
Jeśli dobrze pamiętam, to jest to koszt ok 1200 za podanie mrozaka.
600 to mrozenie wszystkich zarodków na rok. -
Fiu fiu Szurusiowa chowaj się gdzie możesz bo Cometa zaraz rzuci ołówkiem hyhyszurusiowa wrote:A skont wiesz ze będziesz mieć dziś ten hist pat? Bo pisałaś że się czeka do dwóch tygodni.
ComeToMeBaby, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Uznałam to za żart prima aprilisowy...Vanili wrote:Fiu fiu Szurusiowa chowaj się gdzie możesz bo Cometa zaraz rzuci ołówkiem hyhy

Muszę iść naostrzyć trochę ołówków bo mi się przytępiły coś chyba
szurusiowa, Vanili, Anatolka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
1400 crio, a 600+ VATVanili wrote:Kochana to chodzi o transfer zarodka a nie jego przechowywanie - mnożenie.
600 to mrozenie wszystkich zarodków na rok.
i nie mrożenie a przechowywanie. Mrożenie ma osobną cenę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:27
-
nick nieaktualnyNo właśnie mi o transfer chodzi nie mnożenie. O transfery się go pytałam.Vanili wrote:Kochana to chodzi o transfer zarodka a nie jego przechowywanie - mnożenie.
600 to mrozenie wszystkich zarodków na rok.

to było specjalnie :c