Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
ewlinaaa85 wrote:skopiowane z wątku ivf
http://www.nasz-bocian.pl/node/56295
Właśnie napisali że kriotransfery zarodków uzyskanych w ramach programu MZ będą darmowe nawet po jego skończeniu!!!! Jestem w ciężkim szoku!
Cóż za pozytywna odmiana stanowiskaewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewlinaaa85 wrote:skopiowane z wątku ivf
Właśnie napisali że kriotransfery zarodków uzyskanych w ramach programu MZ będą darmowe nawet po jego skończeniu!!!! Jestem w ciężkim szoku! -
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:Nasz doktorek twierdził parę dni temu że trzeba płacić od 1 lipca. A więc chyba trzeba mu to pokazać.
Ja wczoraj dostałam jeszcze jednego mejla od Chruscika " być może lepiej by było zrobić histero w klinice, poczekajmy na wynik hist pat" -
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:A skont wiesz ze będziesz mieć dziś ten hist pat? Bo pisałaś że się czeka do dwóch tygodni.
szurusiowa lubi tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:skopiowane z wątku ivf
Właśnie napisali że kriotransfery zarodków uzyskanych w ramach programu MZ będą darmowe nawet po jego skończeniu!!!! Jestem w ciężkim szoku!
Uuuu wow! Cóż za dobra informacja Super
P.S> No chyba, że to taki żarcik na Prima Aprilis...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 10:32
-
ewlinaaa85 wrote:hmmm czyli jakby to była @ to prg powinien być poniżej 1
jutro pojade do laba i zbadm
Cometa jeszcze jedno pytanko mam jaką dawkę luteiny przyjmowałś? 100 zy więcej bo nie wiem y setka to nie zamalo
Do tego duphaston, trzy razy dziennie, doprzełykowo -
Suomi wrote:Uuuu wow! Cóż za dobra informacja Super
P.S> No chyba, że to taki żarcik na Prima Aprilis...ewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
Pytanie mam za 100 punktów. Chyba odpowiedź jest oczywista ale wolę się upewnić. 20dc idę na scratching czyli ewentualna ciąża naturalna w tym cyklu nie będzie miała prawa się uchowac? No bo nawet chyba nie było by jak sprawdzić przed scratchingiem bo za wcześnie
-
nick nieaktualny
-
No nie miałaby za dużych szans się utrzymać. Ale też czy zdążyłaby się zagnieździć? Zależy od terminu owulki. Ja miałam w szpitalu hsg w 14dc to mi kazali betę zrobić przed zabiegiem. Debile. Chyba myśleli że od poprzedniego cyklu nie wiem czy w ciąży nie jestem.
szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszurusiowa wrote:Pytanie mam za 100 punktów. Chyba odpowiedź jest oczywista ale wolę się upewnić. 20dc idę na scratching czyli ewentualna ciąża naturalna w tym cyklu nie będzie miała prawa się uchowac? No bo nawet chyba nie było by jak sprawdzić przed scratchingiem bo za wcześnie
-
Ania1986 wrote:Nasz doktorek twierdził parę dni temu że trzeba płacić od 1 lipca. A więc chyba trzeba mu to pokazać.
Jeśli dobrze pamiętam, to jest to koszt ok 1200 za podanie mrozaka.
600 to mrozenie wszystkich zarodków na rok. -
szurusiowa wrote:A skont wiesz ze będziesz mieć dziś ten hist pat? Bo pisałaś że się czeka do dwóch tygodni.
ComeToMeBaby, szurusiowa, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Fiu fiu Szurusiowa chowaj się gdzie możesz bo Cometa zaraz rzuci ołówkiem hyhy
Muszę iść naostrzyć trochę ołówków bo mi się przytępiły coś chybaszurusiowa, Vanili, Anatolka, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
-
Vanili wrote:Kochana to chodzi o transfer zarodka a nie jego przechowywanie - mnożenie.
600 to mrozenie wszystkich zarodków na rok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 12:27
-
nick nieaktualnyVanili wrote:Kochana to chodzi o transfer zarodka a nie jego przechowywanie - mnożenie.
600 to mrozenie wszystkich zarodków na rok.