Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Część Dziewczyny.
Chciałam się przywitać, choć temat in vitro jeszcze mnie bezpośrednio nie dotyczy. Mam go jednak już ciągle z tyłu głowy. Od jakiegoś czasu was podczytuję. Leczyłam się w jednej z krakowskich klinik dwa lata (poroniona ciąża po pierwszej inseminacji, kolejne próby bez efektu) i postanowiłam skonsultować swój przypadek z dr Ch. Zlecił brakujące badanie AMH (sic!) i niebawem wybieram się do niego z wynikiem (prawie 1,. Zobaczymy, co powie. Nie wiem, czy robię dobrze, ale chyba potrzebna mi już zmiana lekarza. Dwa lata w jednej klinice i stoję w miejscu. Mam 34 lata, więc czas nie jest moim sprzymierzeńcem. Bardzo boję się rozczarowania, ale to uczucie przecież i wam nie jest/nie było obce.
Mocno kibicuję ciężarówkom i ciągle trzymam kciuki za te wyczekujące dwóch kresek. Oby nam wszystkim się udało.Marysia
36 l, 5 inseminacji (ciąża poroniona), niedrożne jajowody, 1 IVF, 3 transfery, 1 c. bioch.
-
nick nieaktualnyJulita76 wrote:A co u Naszych starającuch się jakiś taki spokój ostatnio...
a tak serio to chyba wszystkie jesteśmy aktualnie w trakcie przygotowań jedne do kolejnej procedury drugie do crio
ja już czwarty dzień na estrofemie a od jutra zwiększam dawkę o jedną tabl. w czwartek mam 8dc i idę na pierwsze podglądanie mojego endo u mojego gin a drugi gin choć też jej w weekend nie będzie to załatwiła mi kolejne podglądanie w szpitalu hyh
No kobitki zdawać nam tu relacje bo na prawdę ucichło na forum
Migotka jak tam???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:52
ewa84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ewlinaaa85 wrote:J82 witaj wśród nas
Myślę, że na Twoim miejscu po dwóch latach również zmieniłabym lekarza a nóż inny lekarz wymyśli coś co mogłoby Ci pomóc trzymam kciuki i pozdrawiam
Dziękuję za przywitanie Myślę, że i tak długo czekałam z tą decyzją. Ale wiesz jak jest - ufasz, że ktoś cię dobrze prowadzi, w końcu raz był sukces - choć na krótko. Ale może faktycznie zmiana lekarza prowadzącego to najlepsze co mogę teraz zrobić. Poza ty dr Ch. wydaje mi się bardzo rzeczowy i konkretny. Wierzę, że pomoże. Również gorąco Ci kibicujęewlinaaa85 lubi tę wiadomość
Marysia
36 l, 5 inseminacji (ciąża poroniona), niedrożne jajowody, 1 IVF, 3 transfery, 1 c. bioch.
-
szurusiowa wrote:J82 hej witamy i powodzenia na wstępie. A znacie powód Waszych niepowodzeń? Czy jeszcze nie określono?Marysia
-
nick nieaktualnyEwelina to kciuki za podglądanie, czytałam o twoich kłopotach z tym monitorowaniem
fajnie że jednak się jakoś poukładało
Tak mi się ostatnio zdaje że my ciężarówki zdominowałyśmy to forum, a Staraczek nam ubyło, albo się przestały udzielać w tym czasie przestoju w staraniachewlinaaa85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny!
Ponownie wracam do gry i zaczynam przygotowania do III procedury. Od dziś biorę tabsy anty i idę długim protokołem. 11 maja mam histeroskopię ze scratchingiem, pod koniec maja ruszę ze stymulacją. Szczegółowy plan poznam zapewne po zabiegu 11.pozdrawiam Was wszystkie serdecznieAnatolka, szurusiowa, Vanili, ewa84, Julita76, Ania1986, ewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Julita76 wrote:Ewelina to kciuki za podglądanie, czytałam o twoich kłopotach z tym monitorowaniem
fajnie że jednak się jakoś poukładało
Tak mi się ostatnio zdaje że my ciężarówki zdominowałyśmy to forum, a Staraczek nam ubyło, albo się przestały udzielać w tym czasie przestoju w staraniach
Może wyniesiemy się na fioletowy wątek, żeby dziewczyn nie wkurzać/zanudzać pessarami itp.?
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/ciezarowki-metoda-ivf-i-iui,7842,525.html
Kometa się już przywitałaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 07:28
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pssss ja tam tu zostaje jak wam moje marudzenie nie przeszkadza po fioletowej stronie czasem strach byc bo tam sporo trudnych historii ech... i lepiej się nie nakrecac.
Poza tym mi tu dobrzeszurusiowa, pszczółka p, ewlinaaa85, Julita76, Ania1986, Lonia, Anatolka, ComeToMeBaby, Suomi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny