Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny dzisiaj dostałam receptę na lek do stymulacji o nazwie Bemfola 150j.I żeby było wesoło to nie wykupiłam go w Krakowie a po powrocie do domu okazało się ze nigdzie go nie dostanę u nas, nawet go zamówic nie mozna. Więc znowu czeka mnie wycieczka 3 godzinna do Krakowa.
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień bo będzie się działo u Was!!! Pozdrawiam -
Ja mam 3 ds ale cyklu to wam nie powiem bo jestem od marca najpierw na yasmin a teraz na zoladexie i okresu juz miec nie bede. We wtorek czyli w 7 dniu stym. Jade na usg. Czego sie spodziewac? Biore menopur. Chodze do Chtrostowskiego. Dzis czuje ze cos zaczyna sie dziac, pobolewa jak na owulacje. In vitro Z powodu endometriozy. Ciekawe czy uda sie za pierwszym razem. V
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
ewlinaaa85 wrote:Ja dziś 5ds (6dc) i nadal mam @ jakaś porażka
jutro mam pierwszy monitoring. Zazwyczaj @ trwała 2-3 dni a przy poprzedniej stymulacji 2dni a dziś już 6 dzień ech w ogóle dawno nie miałam tak paskudnej @ mam nadzieję, że mimo wszystko coś mi tam urosło bo zaczynam się martwić
Mialan to samo i nic złego nie oznaczało. Pęcherzyki rosły w najlepsze, więc u Ciebie pewnie też tak jest.
Jutro popołudniu mają jeszcze do mnie dzwonić z informacja ile zarodków przetrwało i jak się dzielą. Ale skoro dziś nie dzwonili to chyba dobrze wróży - tzn. Że jest więcej niż jeden
ewlinaaa85, lipa, Anatolka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też już po wizycie
na dzien dzisiejszy 9 pęcherzykow czyli zaczynam tak samo jak poprzednim razem
we wtorek kolejna wizyta
Lonia widzialam Cię w recepcji hyhy
Ilonka Ciebie też widziałam leżałaś w zabiegowym jak mi krew pobierali haha przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty
szurusiowa, Lonia, Suomi, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Właśnie mieliśmy telefon z Artvimedu
3 zarodki 8 blastomerowe, które bardzo ładnie i szybko się dzielą oraz jeden 2 blastomerowy, który prawdopodobnie się zatrzymał. Jutro jeszcze mają dzwonić o której transfer w poniedziałek.Ania1986, szurusiowa, lipa, ewlinaaa85, ComeToMeBaby, Torunianka lubią tę wiadomość
-
ewlinaaa85 wrote:hyhy nasza Ilonka chyba wyraziła zgodę skoro była po punkcji
( 19ilonka87 )
Lipa na którą masz we wtorek?
W koncu wyrazila, ale najpierw cos tam zle podpisala
We wtorek na 10 i potem jeszcze mam brac ten intralipid, wiec troche posiedze -
Hej dziewczyny
u mnie po punkcji 7 komórek ale nie mam info ile prawidłowych, jutro będę miała telefon ile się zapłodniło z Lonią na pewno się widziałam, Ewelina musiałam być nieźle przytłumiona że nie zorientowałam się że jesteśmy razem w zabiegowym
tragedia
Lipa powiedz mi gdzie siedziałaś obok zabiegowego? I przyznaję się bez bicia że źle podpisałam dwa razy jeden dokument
ewlinaaa85, lipa lubią tę wiadomość