Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny19ilonka87 wrote:Hej
mam pytanko czy któraś z Was miała plamienia po punkcji? Nic mnie nie boli tylko mam delikatne plamienia
tyle, że ja nie byłam w stanie nawet chodzić po punkcji a już nie wspomne o tym co przeżywałam jak musiałam isc siusiu hyhy
plamieniami się nie martw ja wtedy dzwoniłam do Dr i powiedział że to jest naturale.19ilonka87, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Melduję po punkcji 13 dojrzałych komórek, jeśli u M będzie podobny, dobry wynik to będą zapłodnione wszystkie komórki. Dostałam inną kombinacje leków i dodatkowy progesteron w zastrzykach. Jutro się wyjaśni ile mamy zarodków.
Vanili, ewlinaaa85, 19ilonka87, Torunianka, Suomi, lipa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lonia, super
Kometa, dobrze że napisałaś, bo już się martwilam co z Tobąno to nowy gin będzie miał wyzwanie. Może brak magnezu jakieś skurcze powoduje?
Ja po punkcji nie miałam żadnych plamień, tyko przy sikaniu ze 2-3 dni jajniki bolały. Wzięłam w dzień punkcji chyba 2 paracetamole i tyle.
P.s. Pozdrawiam z poczekalni. coś o dziwo się nie stresuję...19ilonka87, ComeToMeBaby, Lonia lubią tę wiadomość
-
Ja po drugiej punkcji wrecz krwawilam. Ale ja to wogole mialam przejscia przy obu stymulacjach. Mam nadzieje, ze tym razem obejdzie sie bez hiperki.
Lonia swietny wynik. Chcialabym wlasnie taki miec
Ewelina na ktora ty jutro bedziesz w klinice?19ilonka87, ewlinaaa85, Lonia lubią tę wiadomość
-
Mam blastkę wychodzącą z otoczki 522 i jedna do mrozenia nie wiadomo jeszcze jakiej klasy.
Z trzeciej raczej nic nie będzie, bo słabo się dzieli
Czekam dalej i juz zaczynam się stresowaćszurusiowa, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLipa ja mam na 11.00 zapewne będę szybciej hehe
Ja mam problem z punkcją i to ogromniasty bo o ile się okaże, że punkcje będę miała w południe to mój mąż nie będzie mógł przyjechać. Jedyna opcja to punkcja zaraz z rana
jestem troszkę załamana bo przecież mąż jest potrzebny
Nie wiem czy Dr się zgodzi zrobić mi punkcję z ranajak się nie zgodzi to jestem w czarnej d.. ( sorry)
A wizyty nie mam u Dr. Ch ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2016, 17:39
-
gwiazdeczka88 wrote:Nie dziękuję, nie mogę doczekać się jutrzejszej wizyty a jestem już na półmetku stymulki. Martwi mnie tylko jedno, jestem na zoladexie i nie mam teraz @, więc i kiedy będę miała transfer, czy na zoladexie i menopurze w ogóle rośnie enometrium ?
hyhy czemu miałoby nie rosnąć?
-
Lonia wrote:Melduję po punkcji 13 dojrzałych komórek, jeśli u M będzie podobny, dobry wynik to będą zapłodnione wszystkie komórki. Dostałam inną kombinacje leków i dodatkowy progesteron w zastrzykach. Jutro się wyjaśni ile mamy zarodków.
Lonia lubi tę wiadomość
-
Suomi wrote:Lonia, super
Kometa, dobrze że napisałaś, bo już się martwilam co z Tobąno to nowy gin będzie miał wyzwanie. Może brak magnezu jakieś skurcze powoduje?
Ja po punkcji nie miałam żadnych plamień, tyko przy sikaniu ze 2-3 dni jajniki bolały. Wzięłam w dzień punkcji chyba 2 paracetamole i tyle.
P.s. Pozdrawiam z poczekalni. coś o dziwo się nie stresuję...myślę że magnez, bo w krwi miałam go mało, zobaczymy jak teraz, co zleci. W każdym razie skurczy brak - i całe szczęście. Z "zakwasami" jest chyba lepiej, bo są ciągle i umiarkowane i może nie są aż tak dokuczliwe jak skurcze które łapią znienacka i z całej siły.
Zdaj raport z "po poczekalni"Suomi lubi tę wiadomość
-
Suomi wrote:Mam blastkę wychodzącą z otoczki 522 i jedna do mrozenia nie wiadomo jeszcze jakiej klasy.
Z trzeciej raczej nic nie będzie, bo słabo się dzieli
Czekam dalej i juz zaczynam się stresowaćSuomi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina, przedstaw im sytuację i może uda się wcisnąć was rano? Nie wiem czy nie zmienili taktyki, ale jak ja miałam punkcję to dopiero po dwóch godzinach po pobraniu jajek można było oddać nasienie. W różnych klinikach różnie się to praktykuje, może więc dopytaj czy można coś z tym fantem zrobić. Im przecież też zależy na tym żeby mieć oba materiały pobrane.
-
ewlinaaa85 wrote:Nie wiem ale przypuszczam, że skoro jutro drugie usg to punkcja pewnie w czwartek
-
ComeToMeBaby wrote:Hmm, nie znam tematu, ale na menopurze to jajca rosną, a endo to tak przy okazji
hyhy czemu miałoby nie rosnąć?
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
ComeToMeBaby wrote:Wszystko zależy od tego co zobaczą na usg, czy dobrze reagujesz, czy trzeba przedłużyć stymulację itd. Wywróżyć nie wywróżysz, ale zgadzam się, że trudno coś czasem zaplanować.
Chciałabym nie musieć jechać na kolejne USG w czwartek pociągiem, tylko np jutro usłyszeć że w środę wieczorem ovitrelle i w piątek punkcja. Dlatego podpytujeewlinaaa85, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Jestem juz po
Wracamy we trójkę - my i blastka 511, czyli super jakości
Coś mi się pokickalo z ta 522, ale na pewno jest 511 jednak. Chrustu powiedział, żeby dziś w nocy nie szaleć, bo będzie się implantować. Na to tez liczę, inaczej być nie może!ewlinaaa85, lipa, szurusiowa, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość