Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś byłam na wizycie u nowego gina (nfz).Lekarz, który w końcu się mną zajął. Nawet pamiętał że byłam u niego pytać czy by mnie nie przejął i że miałam coś nie tak z tsh. No, to miło. W ogóle bardzo zainteresowany, o dużo rzeczy mnie pytał.
Mam wypisane skierowanie do laba z zaleglymi i aktualnymi badaniami, mam też skierowanie na usg żył ze względu na bolące łydki. Mam też numer telefonu i mam dać znać co z żyłami.
Obadał mnie ze wszystkich stron, usg przezbrzuszne, usg przezpochwowe, no i... JEST KOSMITA!urosły jajka, będzie chłopak. Taaa dam
tłumy szaleją, famfary, oklaski
szurusiowa, Ania1986, Lonia, ewlinaaa85, Suomi, ewa84, Vanili, Torunianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylipa wrote:No wlasnie noe powiedzial mi jakie grube, tylko ze kiepskie i ze w dodatku "zbielale" - cytat
-
Ja wlasnie jade na usg, 7 ds.
ComeToMeBaby, ewlinaaa85 lubią tę wiadomość
Endometrioza IV stopnia, LUF, laparo 04-2015 i 07-2015,
HSG w grudniu 2015 - oba drożne, histeroskopia - macica dwurożna, niedoczynność tarczycy, adenomioza.
AMH 1,98
06-2016 - I procedura in vitro nieudana bez mrozaków
13-09-2016 - II procedura, 29 trans. 2 zarodków, brak mrozaków
-
szurusiowa wrote:Lonia a jak Wasze zarodki? Dały radę?
szurusiowa, ComeToMeBaby, Vanili lubią tę wiadomość
-
ewa84 wrote:My za tydzień kolejne usg i na 90% szpital do rozwiązania.
A w takim szpitalu mogą coś zrobić więcej dla nich niż jakbyś leżała w domu? Mogą w jakiś sposób Wam pomóc? Czy po prostu chodzi o to, żebyś była cały czas pod kontrolą? ps.Nie znam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2016, 16:17
-
Lonia wrote:Właśnie dzwonili, z 13 kumulusów mozna było zapłodnić10 z czego mam chyba już standardowo jak przy każdej procedurze 4 zaeodki. Teraz czekamy żeby się dobrze rozwijały
Lonia lubi tę wiadomość
-
lipa wrote:No wlasnie bylo bardziej biale niz czarne